FIV de toamna 6

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Anca, si mie imi lipseste Pia foarte mult... Tie ti-ar fi insa mult mai utila cu informatiile, ca ce stiu eu despre Giulesti tot de la ea stiu. La ea stiu sigur ca la ambele fiv-uri i-a transferat cat a avut (la ultimul parca trei). Tot ea imi zicea ca se aseamana cu Medsana, adica iti transfera si patru daca au de unde. Asa zicea si ea, ca Niculescu si Cocei nu depind de un lot pt. o singura zi, au paciente in trat. simultan, dar punctie si ET le face atunci cand le vine fiecareia randul. La Medsana nu se poate asta din cauza embriologilor.

Cloe, mamica de gemenei... ziceai ceva de o poza ?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

SA ITI TRAIASCA CLOE:GEMENII!Asta da veste buna!
Sa auzim de toate la toamna ca au gemeni,sau cel pitin macar unul.Asta e cel mai minunat lucru dupa atata chin si asteptare.

Eu ma pregatesc pt.maine la punctie,abia ma mai misc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Abia acum am aflat. Cei doi bb de care va spuneam aseara sunt opera dr Niculescu. Si sunt din Targoviste.
Astazi sunt intr-o stare mai proasta, dupa ce am aflat ca o buna prietena nu m-a chemat la ziua fetitei ei, desi obisnuia sa ma cheme in fiecare an, pt ca... au fost invitati multi copii... Adica s-a facut o selectie, ca nu incapea toata lumea... Asa ca au fost invitati doar cei care aveau copii. Si ma pregatisem cu cadoul de sambata, abia asteptam. Poate ca sunt eu prea sensibila... nu stiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Lasa, anemona te duci la anul si tu cu un bb sau cu doi,de ce nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cored spune:

Cloe FELICITARI,
e o veste minunata. Multa sanatate si sa ne Binecuvanteze Domul si pe noi anul acesta.
I-am citit si sotului meu mesajul si a inceput deja sa viseze la un landou dublu. Barbatii astia... Inca o data Felicitari!

cj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloe spune:

Multumesc din suflet pt. toate urarile, fetelor! Sa va ajute Dumnezeu pe toate!!!

Denisa, ma gandesc la tine maine! Sa fie intr-un ceas bun!

Cloe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monbb1 spune:

Denisa:
Iti tin pumnii maine.
O sa fie super bine si curand o sa ne vorbesti si tu de un bebe sau doi (cati vrei tu).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Denisa, multa bafta si mult curaj! Suntem toate cu gandul la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamagda spune:

denisa, ma rog pentru tine azi si miine pt ca sunt zilele cele mai importante vara asta; dupa punctie urmeaza et sisunt sigura ca totul va fi bine;incearca sa te odihnesti mai multde acum incolo(urmatoarele 2-3 saptamini), sa bei mai multa apa si fara stres, remember; cele 2 sapt care urmeaza reprez. perioada cea mai frumoasa a tratam: sotul va fi f atent cu tine, veivisafrumos in fiecare seara..te pup si astept vestile cele mai bune; tu esti un motor pt noi toate; cred ca iti dai seama ce mult ar insemna pt noi sa mai adaugam o reusita..
draga anemona, si eu simt la fel citeodata, doare rau de tot; dar si cind vom avea un bebe frumos si destept, ce mindre vom fi toate...
vine toamna cind se numara bobocii...va tin pumnii, fetelor!
oanamagda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

La ora asta Denisa trebuie sa fi scapat de punctie. Doamne, daca ar veni linistita si mai ales lamurita! O astept si eu cu sufletul la gura, dar s-ar putea sa mai doarma putin acasa dupa anestezie...
Oricum, primul prag a trecut... Acum facem galerie sa se obtina embrioni frumosi si norocosi!

Mergi la inceput