FIV de toamna 6
Raspunsuri - Pagina 5
anemona spune:
Cumnatii mei nu sunt din Bucuresti si nu au stiut sa-mi spuna, dar i-am rugat sa afle negresit unde, ce si cum si cum aflu va spun. Ei nu prea stiu nimic despre asta, fiindca nu i-a interesat in mod direct. Sper sa aflam.
Tare mult confort mi-ar da si mie sa stiu ca macar am de unde sa pun cati trebuie acum si sa mai si ramana cativa. Fiindca nu stiu cand vom mai strange atatia bani.
Corina G spune:
Vai Anemona, asta e un dream come true!!!! Fetita si baiat??
Ce poate fii mai frumos pe lume!
Hai ca mie una mi-ai dat aripi si mai mari.
anemona spune:
Da, Corina, da, fetelor! Sunt atatea dovezi in jurul nostru ca functioneaza! So... let's do it!
Cloe spune:
Fetelor, hai sa va mai dau si eu niste aripi...Am fost la eco si ce credeti ca am vazut si auzit??? DOUA inimioare!!! S-au cam pacalit medicii data trecuta, mai era un bebe acolo, dar mai mititel si ascuns, si intre timp l-a ajuns din urma pe primul si avem gemeni... Au marimea aproape la fel, ceea ce e f. bine si inimioarele bateau cu aproape acelasi ritm!
Denisa, ma bucur mult ca iti face punctie miercuri! Te apropii...O sa ma gandesc la tine!!!
Va pup pe toate!
Cloe
Corina G spune:
Cloe, asta e culmea... chiar ma pregateam in clipa asta sa iti scriu si sa te intreb acest lucru (parca mi-ai spus ca luni te duci din nou la dr). Dar am zis sa ma mai uit odata pe forum.
Vai ce ma bucur!!!!!! Sa dea Dumnezeu sa fie intr-un ceas bun.
Cred ca esti beata de fericire!!!
karula spune:
CE TI-AM ZIS CLOE!!!!!!! AM SIMTIT ASTA, JUR!
Doamne, nu mai vad tastele si nici nu stiu ce sa zic! Sa va traiasca minunatii bebei si sa va bucurati o viata lunga si frumoasa de ei! E minunat, pare ireal, dar este! Minunat, atat mai pot sa zic, minunat...
monbb1 spune:
Nu-mi vine sa cred cate se intampla intr-o zi!
Sa le iau pe rand...Denisa: ma bucur mult de rezultatele de azi. Iti tin pumnii in continuare...e momentul sa stai linistita acum si sa auzim vesti bune ca la Cloe....
Cloe: FELICITARI! E extraordinar! sa fie intr-un ceas bun, sa fie sanatosi si fericiti alaturi de parinti.
Raluca: Merci pt raspuns. Pe mine cred ca ma sperie injectiile caci m-am mai linistit cand am vazut ca iei numai pastile. Dar oricum eu nu scap de seria de injectii necesare asa ca ma bucur pt tine ca nu trebuie sa mai faci.
Fetelor continuati cu vestile bune. E super asa!
anemona spune:
Cloe,
crede-ma ca am lacrimi in ochi de emotie si bucurie!!! E extraordinar!!!
Felicitari si ai grija de tine si de bebelusii pretiosi.
Dati-mi voie sa fac o mica petrecere dis de dimineata in cinstea lui Cloe.
Parvutoiu Anca spune:
SALUTARI, FETELOR !!!
Doamne, Doamne, ce de vesti!!
Cloe, da chiar ca ma gandeam ca poate ai DOI, pe cuvant!! FELICITARI !!!
Denisa, Doamne, maine dimineata numai la tine imi va fi gandul, cum a trecut timpul, am emotii, iar tu incearca sa te relaxezi cat poti!!
Anemona, stii si mie tot in jur de 20-24.Sept trebuie sa-mi vina al naibii ciclu. Asa ma enerveaza asta, ptr ca ma arunca mai incolo cu tratam/punctie/ET, tot - la Giulesti, chiar daca se mai grupeaza pacientele, totusi, din cate am aflat, dl.dr. Niculescu face punctie si ET, aproape zilnic, daca e nevoie, deci se tine cont de ciclul natural destul de mult, nu???
PIA, tu ce stii???? CUM a fost la tine???
Vai, Raluca, te apropii cu pasi rapizi de ET , iti tin pumnii. Eu sunt cu fiecare zi tot mai stresata, abia astept sa ma vad cu dl.dr.Niculescu, cred ca prima convorbire cu el imi va lua mult din stresul de acum, sper....
La Giulesti, cati embrioni se transfera, stii??? Intreb si eu de parca voi avea eu 100 din care sa alegi, of...ca poate n-am decat prea putini, sau imaturi, sau..
Va pup pe toate, sa auzim de bine,