FIV de toamna 6

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Nu stiu Cored sa-ti dau detalii exacte legate de pretul fiolelor in Ungaria. Am afat si eu (prea tarziu) ca sunt mult mai ieftine. Eu am dat pe trat. in jur de 80.000.000, asa ca daca sunt la jumate, merita cu varf si indesat un drum. Dar poate tu ai nevoie de mai putine...

Monbb, tratamentul pentru ET nu e greu sau costisitor, dar dureaza si el cam 4 saptamani. Iau Cyclo-Progynova cate doua pilule pe zi, pt. endometru. In functie de endometru care e monitorizat din doua in doua zile, se mareste sau nu doza la trei sau mai multe pastilute. Cu cateva zile inainte de ET mai iau si utrogestan oral si vaginal. Cu tratamentul asta continuu si dupa ET.

Denisa, daca nu mai vorbim azi sa stii ca maine iti tin pumnii si astept sa dai un semn cand te intorci de la eco.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Fetelor, azi am fost la doctor si se pare, ca am foliculi multi si maturi.Azi mi-a luat din nou analiza sa vada daca nu cumva s-a produs deja ovulatia.Endometru e mic,mi-a dat progynova(vaginal).Ma tin iar in stres.Mai tarziu o sa va spun ce o sa imi zica la telefon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Bravo Denisa !!!!! Vezi ca pina la urma ai avut destui!!
Noroc mult in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Ai vazut, mai Denisa, ca ai "ciresele" coapte? Cred ca ai fost cumintica in weekend si nu te-ai mai gandit la prostii. Sa ne tii la curent cu ce mai faci. Asteptam vesti bune!!!
Cored, multumesc pt raspuns. Am trecut si eu astazi pe acolo si mi-au spus ca daca m-am programat pt septembrie, o sa ma anunte ei in timp util, sa nu-mi fac griji. Asa ca nici nu-mi mai fac, ca doar ca e interes reciproc, ce naiba :)))
Raluca, ai putea sa-mi spui cati embrioni prefera ei sa transfere in general? Tu cati vei pune de ex acum in toamna? Eu am citit tot felul de informatii si majoritatea spun ca cel mai bine e unul sau cu doi, pt ca riscurile sarcinii cu mai mult de doi e mult mai mare. Evident ca depinde de nr de embrioni obtinuti, de varsta mamei, dar ma intreb care e sfatul lor la Medsana. Eu sincer as vrea max doi. Dar in final o sa ascult sfatul lor...

Floricele cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloe spune:

Denisa, ma bucur f. f. mult pt. tine!!!
Succes in continuare!

cloe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Fetelor e bine,diseara imi fac singura injectia la ora 22.Aici ii spune ovitrele.Miercuri de dimineata imi face punctia.

Mergi la inceput

Bravo, Denisa!
Fruntea sus si curaj, daca iti doresti cu adevarat vei reusi, si doar noi toate ne dorim. Cineva acolo sus te iubeste, sa nu uiti asta!

Mergi la inceput

Denisa! Gata cu asteptatul (o sa zici ca maine va fi cea mai lunga zi...). Acum sa fii cuminte pe ultima suta de metri si sa te odihnesti cat poti de mult. De acum nu mai ai voie sa gandesti altfel decat pozitiv. Iti tin pumnii!

Anemona, ti-am zis ca nu uita ei de tine... La Medsana se pun patru embrioni (cand au de unde) desi si eu cunosc politica cu 1-2 care se practica peste tot in lume, pt a se evita sarcinile multiple. Nu cred ca nu tin insa cont de dorinta cuplului... Vezi tu ce zice si Protopopescu. Eu o sa fac exact cum zice Ancar. Daca zice el ca-mi transfera 4, atunci 4 pun. Macar sa ajung odata in faza aia pe care o astept din martie. Mi-e dor de embrionasii mei...

Mergi la inceput

Wow!!! Patru? Nu m-am gandit la varianta asta! Va trebui sa ma gandesc la asta! Hai sa-ti dau o veste buna. In seara asta am iesit la o terasa cu cumnatii mei si mi-au povestit ca niste prieteni de-ai lor boteaza doi bb baietel si fetita facuti fiv. Ce poate fi mai frumos??? Si mi-au zis ca i-au transferat 3 si au ramas 2. Mi-a crescut inima de bucurie si de speranta!

Mergi la inceput

Felicitari bebeilor! da, si eu ma umplu de bucurie cand aflu de reusite de felul asta... Acuma normal, daca ai 5, iti transfera 2 si congeleaza 3 (sau invers, depinde cat sunt de "buni"). De obicei ii congeleaza pe cei mai rezistenti, ca sa nu se piarda la decongelare. Unde facusera fiv parintii fericiti?

Mergi la inceput