Mamici din Arad...! (104)
Raspunsuri - Pagina 19
adablackcat spune:
La multi ani Bogdi! Sa cresti mare si sanatos, sa ai parte numai de bucurii! Flavia sa va traiasca mult si bine dulceata de baietel!
Magda, sunt foarte frumosi cainii tai. Bafta in continuare!
Alina, n-am apucat sa le fac inca analizele, sa vad ce reusesc luni. O, draga de Ade, iar necazuri de-astea? Nu se poate rezolva nicicum stafilocoul asta?
Azi am facut pana in Arad de acasa 1 ora si 40 minute. Se circula anevoios pe centura si era blocat sensul de la Selgros. A ajuns coada pana in Cicir, eu cand am plecat era coada la iesirea din Mandruloc. A fost groaznic ca aveam programare la tuns si multe alte treburi de rezolvat.
Gabi, tu unde lucrezi? ![]()
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
cristinacsa spune:
La multi ani, Bogdi!
Sa cresti mare , sa fii sanatos si sa le aduci numai bucurii parintilor!
Cristina si gemenele
monica70 spune:
LA MULTI ANI BOGDI!!!
Eu m-am intalnit azi cu italienii si fix cum ma gandeam,inca am program lejer saptamana viitoare,doar cursuri de pregatire (cu noile programe de salarii si contabilitate) ,asta joi ,vineri si probabil marti.Din 15-16 deja imi va preda fostul, actele .Pe august face el tot.
Deocamdata ne pregatim ca maine plecam la nunta aia la tzara.
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
pufymic spune:

Bogdi!!!

Nicolas e ok cu cresa....mai plange...mai maraie, mai zice ca 'Nicoas nu mege a dadi'...(ca azi dimineata), dar e ok ca se linisteste acolo, mananca tot, banuiesc ca putin si doarme....e bine.
Ce a fost mai greu a trecut....zic eu!
Eu intru diseara in tura....nu am timp si nici chef de calculator, asa ca am citit pe fuga ce ati scris si am frunzarit putin si pozele(Magda ce faini catelusi aveti!)....
Distractie placuta la ziua lui Bogdi azi, celor care mergeti(ai mei merg cu ovi)!
monica70 spune:
Ca uitam: MAGDA sunt super draguti catelusii
!!!!
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
adablackcat spune:
Ioana, ce rau imi pare ca nu ne vedem diseara. Spor la treaba si tura usoara, cat mai putine interventii!
(Si mie mi se pare ca e cam putina mancarea ce le-o da la gradi!!!)
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
maria_rubi spune:
La multi ani, Bogdi!
Flavia si Sorin sa va traiasca feciorul si sa va aduca numai bucurii! (ce repede au trecut 2 ani....nu-mi vine sa cred)
de
Mara
POZE
X-ray spune:
la multi ani bogdi!
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa
(20 iunie 2007)
povestea noastra...

LA multi ani Bogdi!
David (2 mai 2006) si