Mamici din Arad...! (104)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

http://www.kusadasi.ro/hotel-fame-residence-lara-h436.html Gabi la cest hotel am fost,5 stele,all inclusiv si crede-ma cel mai pretentios turist nu ar avea ce sa bage de vina.Poze mai pun acuma.
pupici la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna fetelor,
Flavia, am vazut si pozele voastre, sunteti frumosi amindoi , iar Bogdi e schimbat, a crescut...
Miha, faina rochia ta, cred ca am vazut-o si in vitrina la Ziri. Faine si pozele din vacanta...
Moni , esti asortata cu Diana, iti sta bine in rosu...
Gabi, te-am recunoscut...
Magda, vrem poze din concediu si cu cateii...Acu am vazut ca ai pus. Merg sa ma uit pe ele...
Cristina si gemenele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Miha m-ai facut curioasa.Da acum ca a pomenit Moni de faptul ca mananca ai tai...am observat si eu uitandu-ma pe poze.
Flavia faine pozele si voi chiar sunteti bronzati.Si eu am avut impresia ca Bogdi e mai mare/matur.S-a schimbat la fizionomie.Tu esti sexoasa si in costum galben si in roz.Iti sta bine asa mai fara 2-3 kg.Multumesc de compliment,dar Serban e responsabil pt ca ma lasa sa dorm noptile.
Maria_rubi multumim de oferta dar noi nu avem nevoie.Asteptam schimbarea semnaturii.
Maggda am vazut si pozele voastre.E mare si Bianca.Parca sunteti 2 surori in costume de baie verzi.Ce ati facut cu cainii cat ati fost plecati?
Ada eu vad numai morcovi in fata cand citesc de Karotte .

Eu sunt cu inima cat casa pt ca l-am auzit pt prima data pe Serban razand fiind amuzat de noi fetele.Era la maica-mea in brate iar eu si cu Mela ne jucam,Mela radea in hohote si la un moment dat l-am auzit si pe el.

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ioi ca eu nu mai reusesc sa deschid calculatorul!
Maine lucrez de la 11, asa ca-mi "permit" sa stau putin mai mult la calcu.

Magda, superbe pozele si voi sunteti tare frumosi!
Sa va traiasca catelusii!

Flavia, am vazut si pozele voastre...tu ai slabit cam mult si arati f bine si Bogdi a mai crescut si parca s-a mai ingrasat. Abia astept sa-l vad maine. Pe Sorin nu l-am vazut in poze.

Ioana, cum e Nicolas la cresa?

Carmen, ai baiat mare deja, aveti cu cine va distra!

Ada, Dragos era suparat ca Iulia n-a fost la gradi si eu i-am zis ca merge, i-am explicat apoi ca numai de saptamana viitoare merge.
Ade s-a obisnuit f bine cu tanti, mai mananca, mai bea lapte pe biberon...

Merg sa-mi scot rufele din masina si sa le-ntind.
Am uitat sa va zic ca de 2 zile iar i-a iesit la Ade un cos din ala urat pe frunte, azi am vazut ca-i colecteaza.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ALINA tin pumnii sa nu ii iasa iar Adelinei asa ceva!!!
CARMEN felicitari pentru flacaul vostru vesel foc
MAGDA concediu placut in continuare,ma uit maine la poze!

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Se vede ca unele au inceput serviciul,in ritmul asta de scris mai poate omul sa tina pasul cu voi .
[red]Melania[/red],ai mei s-au mutat la noi in saptamana aceea ca Akira putea sa fete oricand.La fatare au venit prietenii nostri care au pensiune canina si ei s-au ocupat,desi i-am instruit pe ai mei dar mama a inceput sa tremure si sa planga cand a vazut primul puiutz .
Acuma urmeaza partea grea,am 10 solicitari la 6 pui.Va trebui sa fac o selectie riguroasa.Un akita nu-l cresti cu 100 roni pe luna.Asta e,multi nu stiu.
Intr-adevar Bianca a crescut,imi place cand merg cu ea in oras,e mare ,au inceput sa-i cresca si tzatzutzele,e domnisoara in toata regula.Ei i-a placut tare mult in vacanta.SAvura ca isi lua cat suc vroia,de care dorea,fara sa plateasca,ca doar totul a fost platit.S-a balacit int-una.Fetelor daca va hotarati vreodata sa mergeti in Antalya va recomand acest hotel.NU ai avut ce sa bagi de vina.De la curatenie,servicii,papa ,totul a fost perfect.Este primul concediu facut la un nivel super si credeti-ma decat pe 1000 euro la noi la mare mai bine pe 2000 in Antalya.O data si bine.
Na am palavragit destul,am terminat cafeaua,merg ca ma asteapta treaba.
Mama saraca s-a pus sa spele geamuri si sa faca curat pana am fost plecati si a spus ca e un infern sa termini cazemata asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ioi Magda ce dulci sunt catelusii! Imi vine sa ii smotocesc! Chiar asa, cat costa un pui?
Alina, nasol ca i-a iesit din nou cos la Ade.
Ioana cum mai e Nicolas la cresa?
Monica suuces la noul job. De azi intr-o saptmana ma prezit si eu la servici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

La multi ani Bogdan. Sa cresti mare, cuminte si sanatos si sa fi mereu o bucurie pentru parintii tai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

La multi ani, Bogdanel mic si scump
Flavia, sa-ti traiasca fecioru

I-am facut si noi analizele la Raul ptr gradinita si suprize, surprize, are viermisori Acum astept sa-mi raspunda nenea homeopatu sa vad ce tratament sa-i dau si sa luam ca sigur avem noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cu%20inghetata%20din%20danonino&page=" target="_blank">Raul si Danonino:) avem concurs ! Multumim

Mergi la inceput

LA MULTI ANI BOGDAN!!!
Flavia sa-ti traiasca feciorul mare,frumos si sanatos!!!Sa aveti parte numai de bucurii.
Gabi 4 din 6 pui la cum ii vad acuma nu-i dau sub 600 de euro.Initial am zis 500 dar 4 sunt superbi iar solicitarile sunt multe.Vor fi si mai multe dupa ce voi pune poze cu puiutzii pe site.Atunci vor curge telefoanele.Deocamdata am 10 solicitari.Suntem singura canisa din tara si oamenii stiu ca de la noi vor achizitiona un pui sanatos cu acte in regula.Am mai pus cateva poze cu ei.
Alina ar trebui sa-i faci o insamantare Adelinei cu continutul colectiei.Mergi la laborator in Vlaicu si iti ia din colectie si iti insamanteaza.Atunci macar dai antibiotic tintit.

Mergi la inceput