Mamici din Arad...! (104)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ildi tu nu ne mai zici nimic? Ce mai face Ivett? lapte mai ai?
Clau, nasol ca are Raul viermisori. Nu cred ca poti sa il duci la gradi pana cand nu ii iese copro negativ. Ti-a raspuns homeopatul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Va multumim din suflet de urari la toata lumea. A crescut puiul nostru fosrte repede, uneori mi se pare ca prea repede. Va dorim si voua cel putin ce ne-ati urat noua.

Magda, ma bucur ca mai scrii si la noi.

Alina, nu am slabit asa mult , 3-4 kg, intradevar se vede totusi, am noroc ca am slabit si de la burta.

Mersi tuturor de aprecieri, nu e meritul meu slabitul, adica nu a fost intentionat.

Moni, bafta la noul loc de munca.

O sa va mai pun poze cand mai am timp si cand le primesc si pe celelalte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

LA MULTI ANI BOGDI!

Flavia, sa va traiasca flacaul si sa fie sanatos!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!
Noi mergem la Oradea ca avem nunta, ne intoarcem maine seara.
Flavia, asteptam poze de la ziua lui Bogdi.
Aseara am fost la ziua lui Bogdi si ne-am simtit tare bine, copiii nu mai zic...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Buna dimineata, ne mai tineti minte?

Noi ne apropiem de o alta etapa a vietii, cel mai probabil in 15 voi relua serviciul iar David care a crescut mare si neastamparat va avea o doamna care sa stea cu el in acest timp. Am emotii pentru toate, in primul rand pentru el dar si pentru mine, dar sincer abia astept sa trecem peste acest prag.

As fi putut sta acasa pana in decembrie, dar ar fi fost cam problematic sa gasesc in preajma sarbatorilor femeie disponibila, la firma as fi cazut drept in concediu, asa ca am deci ca luna septembrie sa fie cea de schimbare.

Sper ca voi si puiutii sunteti bine, ma iertati daca nu citesc din urma dar nu apuc, am prea multe capitole pierdute . Pe Monica70 insa o felicit si eu pentru noul job, asta am vazut, iar lui Bogdan ii urez si eu La multi ani si sa aduca doar bucurii parintilor sai!

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

No, serbus! Eu am dat deja upload la pozele de la ziua lui Bogdanel. Si m/am apucat de copt ardei, sa scap mai repede, pana nu se incalzeste prea tare afara. Ne-am simtit si noi super aseara. Fetelor, ma bucur ca v-am revazut, pe voi si pe copilasii care sunt tot mai dulci.Cand am ajuns acasa, Alex ne amintea deja incantat,ca am fost la Bogdi.
Flavia, ina o data ii uram si noi lui Bogdanel "La multi ani!", sa fie sanatos si sa va mereu bucurii!

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Deci, aveti aici pozele:http://community.webshots.com/album/566516085tceimS
Flavia, a ramas la mine plasa cu servetelele. Sa intri pe mess, sa iti trimit pozele.
V-am pupat!

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna fetele,noi in juma' de ora decolam!
ANCA vazui pozele de la chef,s-au distrat en gros copiii acolo,la locul de joaca de la Kaufland era, nu?
ALINA distractie placuta la nunta!
CRISTIANA mersi si sper sa fie ok la servici si lui David sa ii placa cu doamna aia.

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Eu n-am vazut pozele de la ziua lui Bogdi, merge netul tare prost. Nu mai stiu nici sa modific semnatura de cand au schimbat formatul. Mara are puroi in gat, ii dau vitamina C si nurofen, cu asta am scapat si data trecuta. Sper sa nu se agraveze, stau cu antibioticul la indemana oricum.
Luni vreau sa merg sa o inscriu pe Mara la gradinita pentru anul viitor. Voi unde aveti copiii? Eu ma gandeam la Postei...dar astept sfaturi si propuneri.
Trimit repede cat merge mailul, va pup!

de Mara

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Bogdi La multi ani! cu intarziere. Sa cresti si mai mare si sa aduci numai bucurii parintilor tai!Flavia sa va traiasca!
Anca dar stiu ca ai facut la poze Foarte faine dealtfel.Tu ai apucat sa mai stai la povesti ?
Miha arati foarte bine.Ti-am vazut la un moment dat si profilul .
Alina am vazut buba Adelinei .Saracuta numai de asa ceva are parte in ultimul timp.Nu are ceva infectie in sange?
Ioana ai baieti mari.
Ada Iulia de ce era suparata?Vlad e si el schimbat ,a mai crescut.
Gabi nu cred ca l-am vazut pe Tudor in poze.
Oare am uitat pe cineva?

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput