Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (14)
Raspunsuri - Pagina 7
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonacip nu-s adorabili? ![]() Simona, mami de baieti ![]() David (10 nov 2004)si Matei (24 aprilie 2008) "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." |
m-am topit!!!
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
socrate spune:
Baieti superbi Simona. Eu tot sper ca al meu sa imi mosteneasca ochii verzi...poate am noroc. Slabiciunea mea au fost mereu baietii inalti si cu ochii verzi, ma gandesc ca as avea si eu coada la usa daca baiatul meu va fi asa nu? Sa am de unde alege nora.
Sebastian
Alysh spune:
Fetelor, stateam in pat acum si mi-am amintit ceva ce m-a socat la mare dar nu am apucat sa va spun: un copilas de 3-4 ani la plaja care se juca cu tatal lui: avea o fata frumoasa de fetita, dulce foc, parul prins in clame roz si mov, cercelusi in urechiuse si jos putulica de baiat. Fetelor mi s-a strans inima atunci, toata ziua m-am gandit la copilul ala. Si nu mi s-a parut a vazut si sotul meu, de fapt el mi l-a aratat. Ma cutremur cand imi amintesc.
Alina cu iubirea noastra, Vlad
andreap spune:
salutare si de la noi,dezertoarele![]()
ne-am intors vineri de la mare si acum suntem la 'refacere' la Pitesti
.|Am avut o vreme super si un BBlus cuminte,cu exceptia primei zile cand nu a dormit deloc si afost supe maraita,banuiesc ca pana s-a acomodat.Seara chiar am plans si ma gandeam ca decat sa stau la mare,in camera ptr.ca Sara urla,mai bine plec la Bucuresti.noroc ca de a 2-a zi a revenit la normal.acum avem ceva mucisori care banuiesc ca i se trag de la usa de la balcon lasata deschisa de Sebi la mare,asta dupa ce-i facusem baita
.in noaptea aia am auzit-o clar fornaind,apoi spre dimineata s-a trezit urland ca nu putea respira,efectiv se sufoca.am tras o sperietura.....noroc ca aveam 'batista bebelusului' cu mine si am cerut un aspirator la receptie...acum e mai bine,merg la medic azi cu ea.nici vaccinul nu l-am facut din cauza asta..sper sa fie numai mucisori,ca febra nu are.
in rest,toate bune.Mariuca s-a distrat grozav si e neagra ca un tiganus.eu m-am brozat,da' nu ca-n 'tinerete' ca aveam 2 cucuiete ce trebuiau ingrijite.Sara chiar a stat pe plaja cu noi,in carut si sub umbrela,ptr ca este 100% dependenta de mine..adica e super puturoasa uneori:suge 5 minute,adoarme,apoi peste 1 ora iar vrea lapte;alteori doarme si 4 ore neintoarsa .ma gandisema chiar ca nu mai am lapte,ca nu mai e bune...prostii!e lenesa ea.de aceea trebuia sa stau pe apropae ptr.ca de foame face tare urat..urla rau de tot.
Pe 7 septembrie mergem iar la mare,de dara asta numai eu cu una bucata bunica si doi copilasi.
pe 31 fac si eu botezul si ma agit cu telefoanele..cam atat despre noi
sper ca sunteit bine sanatoase toate.
saptamana viitoare revin la Bucuresti si poate ne mai vedem prin parc..cu unele dintre voi.
WE urmator pun si poze sa vedeti ce mare e Sara.deja isi tine capul binisor si gangureste mai ales cu mine si bunica.Dar si cand aude vocea Mariucai e foarte atenta.e un copil cuminte si vesel,se trezeste razand dimineata.mai avem inca mici probleme de adaptare ,adica Mariuca mai face crize,dar o sa le trecem noi si pe astea
pupici multi si mi-e tare dor de voi
BURTICA
NASHA
Mariuca,Mai-Iunie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
YLARI spune:
Vai fetelor, nu reusesc deloc sa citesc din urma..............
Am retinut ideea cu congelatul, sa traiasca cine a dat-o!!!! Si cine o sa o puna in practica!!!!!
Va multumesc tuturor ptr aprecieri.
Laura, stai linistita ca la noi asa a fost sa fie, cred ca apa nu a inghitit ea prea multa, dar vorba lui ralu_t, a luat-o tata popa de cap de s-a trezit fi-mea in alta lume si normal ca s-a socat fata. Cred foarte tare ca sperietura a fost mare la fata mea. Oricum, bine ca a trecut.
Oooof, va pup pe toate...
Sunt cam deprimata si trista. Vine nasa sa ia mirul fetei si s-a invitat si soacramea sunt plina de spumele spumelor.................... Vine ea miezul miejilor sa nu ii scape ceva... Nu mi-e de asta ci de fatul ca spune si face numai prostii (bineinteles ca ieri a fost penibila pana si-a dat seama si a tacut din gura ca nu o baga nimeni in seama)........... Sunt tare trista..........
Va puup
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
cleo78 spune:
| citat din mesajul lui YLARI Vai fetelor, nu reusesc deloc sa citesc din urma.............. Am retinut ideea cu congelatul, sa traiasca cine a dat-o!!!! Si cine o sa o puna in practica!!!!! Va multumesc tuturor ptr aprecieri. Laura, stai linistita ca la noi asa a fost sa fie, cred ca apa nu a inghitit ea prea multa, dar vorba lui ralu_t, a luat-o tata popa de cap de s-a trezit fi-mea in alta lume si normal ca s-a socat fata. Cred foarte tare ca sperietura a fost mare la fata mea. Oricum, bine ca a trecut. Oooof, va pup pe toate... Sunt cam deprimata si trista. Vine nasa sa ia mirul fetei si s-a invitat si soacramea sunt plina de spumele spumelor.................... Vine ea miezul miejilor sa nu ii scape ceva... Nu mi-e de asta ci de fatul ca spune si face numai prostii (bineinteles ca ieri a fost penibila pana si-a dat seama si a tacut din gura ca nu o baga nimeni in seama)........... Sunt tare trista.......... Va puup YLARI http://community.webshots.com/user/YLARI http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png |
pai draga, se ia mirul in ce camera? in una mica, nu e asha? in care nu o sa intre prea multa lume, tu, nasha, mama ta ca e casa ei, si gata, ca ramanetsi fara oxigen!!!!!
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Reallaura spune:
| citat din mesajul lui simonacip nu-s adorabili? ![]() Simona, mami de baieti ![]() David (10 nov 2004)si Matei (24 aprilie 2008) "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." |
Sunt suuuuupeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrr!
Ii iubeste matusa si pe ei!!!!!!!!!!

Alysh m-ai socat si pe mine.parinti tembeli de viitor transsexual! of!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
simonacip spune:
Alysh, Ancaurn, Cleo, Sisica, multumesc fetlor, mama natinga ce sunt si io, mi-am promis sa nu ma mai laud si nu ma pot abtine..Fetelor, sa fim multumite ca ne-a dat Dumnezeu copilasi frumosi si sanatosi la toate...
Alysh, auzi tu..eu le spuneam ceva parintilor alora.
Cleo
, lasa, ai facut o plimbare
Ancaurn ce mai face Dragos?I-ati luat analizele?
Ylari..ofofof
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
socrate spune:
Alysh nu pot sa cred. Cum asa? Cercei?
Ca clamele sa zic ca le mai inteleg, dar cercei???
Doamne mare e gradina ta. Cum sa ii faci asa ceva copilului? Ar tb arestati. Daca ma intrebi sunt rele tratamente aplicate minorului. Poate sunt prea dura dar pot da complet peste cap copilul, adica ala nu o sa mai stie daca e baiat sau fata si asta ii poate distruge viata. Daca vor fetita sa adopte una ca sa fie siguri.
Ce chestie, cum poate fi tatal de acord. Al meu sot mi-a zis sa nu ma prinda ca ii pun ceva roz baiatului. Eu cred ca totusi si baietii pot purta ceva roz, o camasuta etc. dar nu i-as pune clame in par.
Sebastian
simonacip spune:
Socrate, sper ca Sebi sa faca okii verzi...
Si mie imi plac barbatii inalti, bruneti cu okii verzi..
Merit
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."