Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (14)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui socrate

Care gura mare???? Pai diseara te tarasc la piata sa luam fructe, nici nu ma gandesc altfel. Si tavite de cuburi de gheata. sau ma mai gandeam sa le indes in pungile pt cuburi de gheata eventual cu seringa..in fine vedem noi.

mami de Edvin Sebastian
Sebastian

deja am lau 5 kg de piersici si le-am pus. Am mancat io vreo cateva, asha ca ..sa zicem am la frigider vreo 3 kg de fruct, ca dupa ce dai pielea si samburele...ramane muult mai putin. Si mi-au iesit 14 portii, 4 mai micutse ce le-am pus in fatsa, asta pt introducere.
Dupa calculele mele, de craciun le servim pi tati!!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

inca ceva
copii vostri plang in somn? al meui treaz nu plange deloc, mai tipa sau face galagie, dar nu plange. insa in somn, plange cu lacrimi de crocodil pana reusesc sa-l trezesc si sa iasa din vis. oare ce o visa? mi se rupe sufletul cand il vad...

a venit toamna...cu un bebe albastru

RALU- de minune TUDOR

poze tudor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inais

Intrebare urgenta: panza de mir ce fel de panza este?...Ne gandeam azi sa facem shopping de "lucruri" pentru botez...adica nasa...si avem dilema asta.

Voi ce ati folosit/dus la biserica?

mamica Iasminutzei...adica lui mami si a lui tati

Povestea nasterii

Cat de maaaare sunt!!

mergi in Big, la etaj, la magazine cu metrtaje si ceri pe acolo. Te indruma ele.

despre fructe, io am 2 bebei in jur mai mari:
1. Diana de 6 luni, care mananca piersicutsa u branzica, la pranz, o portie contine cam 100gr de amestec. Mama ei face asha: din aprox. 1 kg de piersici, curatsa, le coace putin la cuptor (inca nu are steamer, de aia va intreb), scoate doar pulpa si amesteca cu branzica calcica. Din ce obtine, imparte in 2-3 portii, sa aiba cam 100-150gr la masa. Restul congelat pana a2a zi.
2. Alana, care mama ei pune recipiente de la urocultura (NU FOLOSITE, dragelor, le ia din farmacie, ca sunt sterile si au exact 100ml). Si asta ii e o portie.

pe baza discutiilor cu fetele, eu am pus in congelator portii care contin cam 3-4 jumatati de piersica. Io zic ca is cam de 200gr portia, cand le-oi pune la steamer 10min, mai scade zeama, voi alege pulpa groasa (sau pun tot, daca o sa bagam si biscuite zeama o sa fie fantastica). Si cu scazamant, zic ca e numai bine o portie mare. A, nu uitati, cand hrana asta, de la inceputuri, va fi si pe fatsa, si pe mami, si pe gat, si pe scaunel...deci daca e un pic mai mult, nu e bai, ca tot nu ii ajunge totul in gura !!!

mai aveam neshte indoieli, dar lobotomizata, am uitat, ca vi le-ash expune aici.

cat despre fetele complexate, nu va stresati, cresc copiii si fara piersicutse congelate etc. Plus ca io am o fifitsa f. cuminte!! si ma lasa- in 20min am spalat si curatsat piersicile, ca merge rapid, is asha coaaapte incat se duce pielitsa cam ca la cartofii noi, dar muuult mai repede!

A,, fiica mea mai nou sta numai pe burta. Pana se enerveaza si chitsaiie!!! ma duc, o basculez, in 2 sec e inapoi pe burta, si io rad.

O sa pun la fel si prune, le spal repede, scot samburi, si fac 5-10 portii, pt .

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Bine, fie, nu te chinui cu piersicile, dar ai putea sa ma insotesti nu ca tot e pe traseu.

Noi iesim pe la un 6 jumate asa. E bine?

Sebastian

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui socrate

Bine, fie, nu te chinui cu piersicile, dar ai putea sa ma insotesti nu ca tot e pe traseu.

Noi iesim pe la un 6 jumate asa. E bine?

mami de Edvin Sebastian
Sebastian

it is done!!
tematica discutiei: pepene galben+ prune versus tipu de la posta + coletu de pe redute

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

In sfirsit stau si eu sa postez..desi nu foarte linistita pt ca m-am dus adineauri la el si era intors pe burta cu fata in cearsaf, nici nu stiu cum respira
Mda, am congelat si eu piersicutze, citeva feliute intr-o pungutza, atit cit voi folosi la o masa. Astea oricum se vor combina cu brinzica sau o lingura de cereale.Biscuiti mai putin la inceput pt ca nu prea se gasesc dintr-aia fara gluten.
Cleo, multumim ca ne-ai trezit sa congelam si noi...ca uite dormeam si treceau si piersicile..Actele pt CIC-pentru fetele care-s interesate - sunt la inceputul fiecarui capitol, puse de Andreeap acolo.
Ylari, frumoasa bebeluna, frumos botez si tu ai fost o frumoasa!De asemenea mi-a placut mult nasica voastra.
DanaH, super treaba cu abonamentul la sala...Dar intr-adevar dc nu renuntam la dulciuri, mult mai greu se mai vad efectele...tre sa ne gindim ca deja avem si o virsta, nu mai slabim la ca 20 de ani din pacate.
Sis, eu imi indop baietii??
Leeloo, gata din decembrie?? Oof, ce repede..parca ieri erai gravidutza prin sedinte..Imi amintesc d etine ca toata ziua aveai cite o sedinta doua
Ralu_t, si Mateiut se mai strimba a plins prin somn, dar cu lacrimi niciodata.Oricum zimbetele si incruntarile(spre plins chiar) sunt obisnuite in somnul unui copil asa mic.

Edit: Sis, ai dreptate, am tendinta sa-i indop

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

nu-s adorabili?

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Mergi la inceput

actele pe prima pajina??

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Simo , m-am topit. Sunt doi frumosi cu ochi albastrii, vai, cat sunt de scumpi. Esti o fericita ccu asa baieti asa scumpi! sa-ti traiasca!!!

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

nu-s adorabili?

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Sunt mortali! Si ce ochi frumosi albastri au amandoi! Si eu visam sa aiba macar unul dintre ai mei ochii deschisi la culoare, dar cu cine sa semene?

CEZARA - poze
DRAGOS-poze

Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008)

Mergi la inceput