Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (14)
Raspunsuri - Pagina 5
socrate spune:
YLari felicitari pentru mica crestina. Imi pare rau pentru episodul cu innecatul. Am si eu o intrebare: soacra ta ce a zic in momentul ala?
Sebastian
Alysh spune:
Ylari, f dulcica bebeluna si tu arati super! Bravo, sa va fie de bine botezul! L_am recunoscut pe parintele care i-a citit si lui Vladut. Tu vorbesti serios ca s-a inecat??????
MAi fetelor cu congelatul asta...ma puneti la treaba. Taman cand eram si eu mai linistita. O sa cumpar si eu piersici, pepene galben si prune. DAr nu-i mai bine sa le dam prin blender de-acum si sa le punem in casolete direct la congeltor iar cand va fi momentul, pac dezghetam casoleta si o dam ca atare?????
Si cu fiertul asta nu inteleg, trebuie fierte fructele??
Alina cu iubirea noastra, Vlad
inais spune:
Neatza!
Vazut poze frumoase de la botez cu bebe de Ylari!
Cleo m-ai distrat teribil cu strada mea cu borduri!! 
Imi pare rau mai cu caldura asta...dar cu atatea betoane nici nu-i de mirare! Aici azi a plouat si acum e racoare bine...cine naiba m-a pus sa stau in Bucuresti? Cat de bine e la munte...uofff! Sa vedeti voi ce o sa mai citesc eu mesajele mele de la munte...cand o sa ma intorc acolo!
DanaH asa e si Iasmina noastra! Se intimideaza cand vede aparatul sau camera si tare-i greu sa o prinzi "in action". Insa am cateva poze in album (ultimele de altfel, in care am reusit sa o pacalesc).
Ies pe afara sa fac rezerve de aer curat si rece!
Spor la treburi cu mancarica de pus la congelator!
Cleo, Socrate sa nu cumparati toata piata, daaaaaa?? Macar o piersica, o pruna...lasati si voi pana saptamana viitoare!
mamica Iasminutzei...adica
lui mami si a lui tati
Povestea nasterii
Cat de maaaare sunt!!
DanaH spune:
am si eu o intrebare elgata de congelarea fructelor: cam cat de mari trebuie sa fie portiile? ca ma gandesc ca daca am dezghetzt o protie, nu poti sa o tii mult timp in frigider, sa ii dai si alta data. sau poti?
buna ideea cu pungile de gheatza, dar oare putem baga piurelul de fructe in acele pungi?
si nici nu am timp sa ma duc prin oras sa vad daca gasesc niste recipiente mai mici. pana la urma cred ca tot pungutze, dar cat sa pun intr-o pungutza?
uite la ce ma gandesc eu acum, in loc sa ma gandesc la treaba de la serviciu....
gabitzam spune:
Meey, ma complexati cand vad ce vrednicioaie sunteti
Bucatariti, congelariti, bravo, ma bucur pentru voi ca puteti face asta. Eu recunosc din start ca nu sunt in stare. La Andrei de baza au fost merele si bananele. Am avut o tentativa de borcanel Hipp cu piersici si i s-a declansat un puseu urat de dermatita atopica de nu i-am mai dat nici un potential alergen pina spre doi ani.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
inais spune:
Intrebare urgenta: panza de mir ce fel de panza este?...Ne gandeam azi sa facem shopping de "lucruri" pentru botez...adica nasa...si avem dilema asta.
Voi ce ati folosit/dus la biserica?
mamica Iasminutzei...adica
lui mami si a lui tati
Povestea nasterii
Cat de maaaare sunt!!
maitreyi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inais Intrebare urgenta: panza de mir ce fel de panza este?...Ne gandeam azi sa facem shopping de "lucruri" pentru botez...adica nasa...si avem dilema asta. Voi ce ati folosit/dus la biserica? ![]() mamica Iasminutzei...adica lui mami si a lui tatiPovestea nasterii Cat de maaaare sunt!! |
e o panza netivita si necusuta. noi cand am botezat am cumparat in vreo 2 metri dintr-un magazin de metraje. alexandra a avut bumbac. dupa botez tii panza in patut la fata sa stea in ea pana la scaldatoare. dupa scaldatoare - candva - ii faci un cersaf, camasuta, ceva fetei din ea
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Pozele Alexandrei
Reallaura spune:
TOcmai am terminat pepenele galben. Acum pot sa-mi vad de treaba…![]()
Leeloo ce repede incepi serviciul, ooof…eu cred ca stau 2 ani acasa si asa mi se apre putin…
Ylari,hai ca m-ai speriat cu inecatul la botez..! Sper sa fie totul in regula…mari emotii o sa am si eu… Super pozele de la botez…imi place si aia in care esti ciudat imbracata…cred ca iti sta f bine cu ruj rosu…
Cleo eu am steamer de la Tefal: e f bun ca e spatios, are 3 compartimente si incap multe in el. Pana acum am facut doar pentru noi, cand cu diversificarea voi face si pt bb mere coapte….buuunee. Nu stiu ce sa zic de altele, pe asta il am de aproape 2 ani si e tare bun. Pacat ca se spala greu, mai ales cand faci carnita, ramane printre ochiurile cutiei..se lipeste. Vezi daca exista ceva cu ochiuri usor de curatat…
Adriana ei, cum o sa se supere cineva, adevarul asta e…am remarcat la Sis, mereu mi se pare ca vrea sa-I indoape pe baieti… Eu si Mirciulica stam non-stop la san, si noaptea si ziua, in afara de momentele cand doarme/vorbeste, noi stam la tzitzi…
Am vorbit la tel cu Andreeap, va saluta pe toate.
Se pregateste si ea de botez pe 31, au fost la mare si in sept se duc iar…
Socrate noi de multe ori intram la 10 in casa, ba si la 11. Noi suntem denaturati!!!
Plange bb…revin
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
ralu_t spune:
mama mia ylari ce emotii!! d-asta mi-era si mie frica, nu atat de inecat, ca mie dr.-itza mi-a zis ca la varsta asta isi tin respiratia sub apa, cat de cum ii apuca preotul. ca tot de la pediatra stiu ca singurul est cu adevarat periculos este apucatul de cap. noroc ca preotul e mai pus la curent cu treburile astea si l-a tinut f frumos, cum il tinem noi la baie. sa va fie de bine!!! f frumoase pozele
fetelor(cleo), mi-ati dat o idee minunata cu congelatul. si fiindca mama mea a fost un freek al lucrurilor congelate, mai ales pe vremea lui ceausescu, noi congelam si painea
va spun ca nu cred ca-i o idee prea buna sa facem piureuri inainte de congelare. fructele se flescaiesc ingrozitor cand se dezgheata, lasa fff multa zeama si dupa va trebui sa separi piureul de zeama. eu cred ca cel mai bine e sa le dezpielitam si sa le bagam la congelator asa cum sunt, cate o jumatate de fruct intr-o punguta. dupa dezghetare se pot tine in frigider o zi, doua, mai mult nu cred...
legat de steamer special pt bebe sau steamer mare pt toata familia, am trecut si eu prin dilema asta fiindca sor-mea m-a intrebat daca nu vreau cadou de botez o chestie din aia speciala de bebe. initial am zis ca nu, ca daca am steamer, blender si incalzitor de biberoane, toate separat, la ce-mi mai trebuie unul mic care le face pe toate? raspuns: la plecat in vacanta, sau cand lasati copilul la soacra, mama, etc. daca va stiti calatoare, ala de bebe merita din plin, ca nu te poti cara cu toata bucataria dupa tine...mai ales daca nu agreati borcanasele de-a gata. eu nu le exclud,ca ma stiu comoda
dar pe cat se va putea, ii voi da facut de mine proaspat. eu nu ma voi grabi deloc cu introdusul alimentelor sau sucurilor. cat mai tarziu posibil-5,6 luni. eu am fost un copil mega alergic, la un an am fost internata in spital cu alergii, iar mama acum isi aminteste ca-mi dadea diverse de pe la o luna. si acum sunt la fel, urticaria e la ordinea zilei. sper pe bebe sa-l feresc cat de mult de treaba asta, basca ca e si muuuult mai comod si avem autonomie f mare doar cu tzitzi.
a venit toamna...cu un bebe albastru
RALU-
de minune TUDOR ![]()
![]()
![]()
poze tudor
Alex@Sara spune:
buna mamicutelor.Mai ,mai dar ce vorbarete sunteti,mi-e mai mare dragul sa va citesc dar din pacate timp........cu tzaraita,ca domnishoricica mea de 3 zile a capiat ziua.Nu doarme mai deloc,e non stop cu manutele,degetele in gura,le roade si tzocane de aproape se inneaca,am crezut ca nu mai am lapte,dar laptic am din greu.Nu stiu ce poate sa aiba,cald nu e ca ne merge conditionerul pe 26 de grade,frig nu-i e ca i-am dat shosetute in picioruse,dar tiot nu dormim.De ex azi s-a trezit la 7 jumate si a dormit doar 2 mini reprize de 10-15 min,acum imi e in bratica si doarmeeeee,dar daca o pun jos........gata linistea.Si o alta pb ce ne macina(de fapt ma macina)nu pot sa ii fa un orar cat de cat de somnic,ca de masa nu poate fi vb,este cand papa la 3-4 ore sau chiar si la jumate de ora o ora,dar macar somnicul sa il avem cat de cat ok,ca am zile in care nu il pot culca nici pe Alex ca nu doarme d-soricica ca ea se trezeste uneori cand trebuie sa il culc pe el si uite asa ma termina amandoi.Am avut o perioada fff buna cand ii culcam p amandoi o data,dar daca se poate sa isi faca careva de cap,de ce nu,ca mami le suporta pe toate.Uneori sunt atat de obosita ca adorm in timp ce e mufata si o data m-am trezit"atentionata",adica Sara,cu gingiile stranse pe sfarcul meu si-a smucit capul de langa tzitzi
am crezut ca lesin,.Ufff,hai ca merg sa o pun jos poate pt inca 10 minute si in timpul asta sa ii incalzesc papica lui tero sa papam.O zi cat mai faina tuturor
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008