Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (14)
Raspunsuri - Pagina 4
ancaurn spune:
Ylari felicitari pt micuta crestina!
Cleo eu am decojit piersicile si caisele. A fost usor, ca erau coapte bine. Apoi le-am pasat putin de tot cu furculita, cat sa se mai indese si am pus cateva linguri, cat o cescuta de cafea in pungute si le-am bagat in congelator. Ce daca se inmoaie la dezghetat? Oricum ai nevoie de ele moi.
CEZARA - poze
DRAGOS-poze
Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de
Cezara (19.07.2003) si
capos Dragos (11.06.2008)
YLARI spune:
Merci fetelor! Am pus poze daca vreti sa aruncati un oki!
Am refacut si linkul de la semnatura ca nu mai mergea, sper sa fie ok acum!
Va pup, fug la fata ca tzipa dupa mine!!!!!!
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
DanaH spune:
Salutare, fetele!
Iaca si eu pe baricade, la munca. V-am citit toate zilele astea,d ar nu prea am avut timp sa scriu. va citesc dimineatza la cafea, dar scrieti asa demult ca pana termin de citit termin cafeaua si nu mai am timp sa si scriu.
am vazut ca vorbiti de diversificare. eu as vrea sa nu o grabesc cu diversificarea. la alex am inceput sa ii dau pe la vreo 2-3 luni cateva linguritze de suc de morcovi si de mar, dar mai mult m-am prostit. diversificarea am inceput-o mai pe la 6 luni.
la teodora nu vreu sa incep mai devreme de 5 luni, mai ales daca reusesc sa o tin pana atunci numai pe lapte de la san.
dar am notat ideea cu fructele congelate. mai ales ca numai ce am cumparat ieri niste pirsici si niste caise moi si gustoase.... o nebunie. evident ca exista borcanelele, in care am mare incredere, dar stiti cum sunt unele mame, printre care si eu, ca ce e facut din mana mea este mult mai bun.
asa ca ma apuc si eu sa pun macar fructele astea de sezon in congelator, ca altele le mai gasesc si in timpul iernii.
mai vobeatzi despre gimnastica. vreu sa ma laud ca de o saptamana am si eu abonament la sala pt un an. si deja am fost de doua ori saptamna trecuta. as vrea sa ma pot tine de ritmula sta, sa emrg macar de doua ori pe saptamana cate o ora. m-am simtit tare bine dupa prima saptamna, desi ma cam dureau toti muschii. dar imi da alt tonus.
cat despre slabit... oricat sport as face eu acum, daca nu ma si controlez putin cu mancatul nu pot sa dau jos nici macar un gram. si acum chair nu pot sa ma controlez. am bagat nsite friptane la gratar weekend-ul asta, si la dulciuri.... iar cu dulciurile...simt ca lesin uneori daca nu mananc ceva ff dulce. si nu e nebunia mea, ca am reusit de multe ori sa ma opresc din dulciuri atunci cand faceam cure de slabire, dar efectiv am un rau fizic din lipsa de dulciuri.
asa ca atat cat alaptez, nu tin nicio dieta, icnerc sa fac numaic eva sport. dupa aceea, dau militaria jos din pod. am zis!
aaa, intreba cineva dupa cat timp de la cezariana avem voie sa facem sport. mie doctora mi-a zis ca dupa 6 saptamani pot sa incep, eivdent incet, sa vad daca ma doare ceva. eu am stat pana la 3 luni, adr nici acum nu fac abdonemen. numai alergat pe banda, bicicleta, tras de fiare pt fund si picioare in special.
socrate spune:
Fetele cumpar si eu piersici si prune. Sper sa fie ok.
Si pepene galben ca ce sa strice
mie imi place la nebunie si doar e fi miu deci sa ii placa si lui.
Sa nu ajunga ca ma-sa sa manance numai banane si pepene galben pe post de fructe. Ca mere am mancat numai cat eram insarcinata.
Eu am sterilizatorul si pe post de steamer doar sa imi caut instructiunile si sa ma uit cum tb folosit.
Gata, dam drumul la marea congelare. Vecino sigur iesim diseara si pana la posta.
pupici la toti tb sa vad de dl mare chiraitor poate diseara apuc sa pun poze de la botez ca tati e plecat in delegatie la Timisoara.
Sebastian
ancaurn spune:
Ylari super pozele. Tare dulcica e bebeluna. Si cuminteeeee. Nu inteleg insa ce cauta pe jos!?
DanaH felicitari pt abonamentul la sala. Sa te tii.
CEZARA - poze
DRAGOS-poze
Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de
Cezara (19.07.2003) si
capos Dragos (11.06.2008)
DanaH spune:
ylari, felicitari pt micutza crestina. am vazut pozele. este o scumpete, iti vine sa o musti de obrajorii aceia dulci. iar tu este o mamica tare frumoasa.
fetelro, aseara teodora a fsot intr-o forma de ne-a dat pe toti gata. numai un ras in hohote, numai energie. cred ca daca eu as fi dat din maini cat a dat ea, as si facut febra musculara. am dansat si cantat cu ea, iar ea chiuia si radea in hohote. ma omoara momentele astea. simt ca ma topesc si sunt indragostita iremediabil. imi apre rau ca nu pot sa o filmez, pt ca atunci cand vede aparatul foto devine foarte serioasa si curoioasa, nu mai face nimic. dar poate pana la urma reusims a o pacalim.
acum parca a inceput sa manance si putin mai bine, asa cum as vrea eu (apropo de mame obsedate de cat mananca copilul; ma incsriu si eu pe lista pe un loc fruntas). azi a macnat din biberon 190ml. super mutumita, ce sa zic. problema este ca nu are decat doau mese din biberon pe zi (dar tot cu lapte de tzitzi) si restul direct de le sursa, asa ca nu prea pot eu sa controlez ce si cum. dar ne ducem saptamana viitoare la control si vedem atunci cat a mai crescut.
nu rpea mai stiu ce sa va pov despre noi. in weekend am avut vreme foarte frumaosa sambata, asa ca am colindat mai toata ziua. nici nu am stiut ca avem copil mic, asa de linsitita a fost. aveam sursa e lapte cu noi, asa ca pe unde ne apuca foamea, pac, scoteam esarfa de camuflaj si cuplam fata la tzitzi.
ieri, duminica, in schimb, a fost vremea tare uratzica si am stat numai in casa. abia de am iesit putin in curte, cat a facut tati un gratar, datr a fsot frig si ploaie.
iar acum ploua.... de numai la patutzul meu cald si moale ma gandesc. cum sa imis tea mintea la munca?
dar daca-i musai..... cu placere.
asa ca va las si ma apuc de treaba, ca acum se face ora sa ma duc acasa sa o alaptez pe mandra si iemdiat trece ziua.
multi pupici la mamici si bebici
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancaurn Ylari super pozele. Tare dulcica e bebeluna. Si cuminteeeee. Nu inteleg insa ce cauta pe jos!? DanaH felicitari pt abonamentul la sala. Sa te tii. CEZARA - poze DRAGOS-poze Povestea nasterii lui Dragos cel capos Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008) |
Pai asa ii pune pe bebelaci la sfarsitul botezului pe jos si il ia nasha de acolo si il da mamei spunand: mi-ai dat un pagan, iti dau inapoi un crestin. Asa e la noi, aici. Nu e peste tot la fel. In unele parti ii pune nasha pe jos inaintea pragului de la intrarea in casa si il ia mama de acolo si il baga in casa... whatever. Ma bucur ca ati vazut pozele. Eu nu stiu ce se intampla ca nu le vad......

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
leeloo2004 spune:
Ylari - felicitari pentru micuta crestina, foarte frumoase pozele! Bine ca totul a fost ok - dar cum s-a intimplat sa se inece cu apa?? Si chiar, ce cauta fata pe covor, ca de obiceiul asta nu am mai auzit... Iar toaletele fetei au fost super-frumoase!
S-a sculat si Tudor, i-am dat sa manince - contrar a ce ziceti voi, de citeva zile incoace mie imi maninca foarte bine - peste 800 ml/zi, dar uite ca la masa asta nu a mai vrut tot biberonul - poate recupereaza la urmatoarea...
cred ca stie ca se apropie cintarirea de la 3 luni...![]()
Mama, dar ce harnice sunteti voi - puneti fructe la congelator...eu marturisesc ca sunt mai comoda - ii voi da fructele care nu sunt de sezon din borcanele...dar sa ajungem noi acolo!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si
Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui leeloo2004 [ Mama, dar ce harnice sunteti voi - puneti fructe la congelator...eu marturisesc ca sunt mai comoda - ii voi da fructele care nu sunt de sezon din borcanele...dar sa ajungem noi acolo! Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)Poze Povestea nasterii lui Tudorel Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding John D. Rockefeller, Jr. |
harnice? neee, doar cu gura mare.
Ylari - felicitari pentru crestinat!!, pozele sunt superbe. Si tu arati f. bine!!!
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
socrate spune:
Care gura mare???? Pai diseara te tarasc la piata sa luam fructe, nici nu ma gandesc altfel. Si tavite de cuburi de gheata. sau ma mai gandeam sa le indes in pungile pt cuburi de gheata eventual cu seringa..in fine vedem noi.
Sebastian