Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (14)
Raspunsuri - Pagina 3

Reallaura spune:
Neata fetelor,
Am observat ca operatia asta m-a cam dat peste cap cu laptikul. Asa, de durut nu m-a durut decat in prima zi - ca nu am luat nimic de durere.
Dar am constatat ca am produs mai putin...
si totusi il tin pe bb fara lapte praf, desi simt sanii mai mult goi.
Adriana zicea ca avem obsesia indopatului lui bb...se pare ca eu sunt exact invers...ma intereseaza mai mult sa pape san...d-aia stam martisor toata ziua...
Acum doarme dragul de el, desi vecinul a scos bormasina, ca in fiecare dimineata.
Ancaurn of, imi pare rau de problemele pe care le aveti..sper sa treaca repede! Sa fi fost doard deshidratarea... Felicitari pentru kg pierdute...mare lucru sa poti tine asa regim.Eu, ca si Cleo si Mihaser sunt moarta fara dulciuri dupa fiecare masa...
Mihaser, iubita, pe 7 sep[tembrie il botezam pe Mirciulica, multumim de intrebare...abia astept sa trec si de asta...
sa fie si el crestin in randul lumii...
Iulia nici al meu nu prea sta pe burta, si nici nu se ridica asa cum facea fata lui Cami M la 2 luni in filmulet... trebuie sa-l punem mai des pe burtica sa-si formeze muschii si acolo...
fetelor, eu m-am cam speriat cu articolul lui Vianne cu vaccinurile...imi pare rau ca i-am facut prevenarul...
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA

simonacip spune:
Cleo, poti descarca d epe net anexa, ca sa nu mai bati drumul.
Fetelor, va pup pe toate, v-am citit dar n-am mai apucat s apostez am fost singura cu amindoi in we...Greu.
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

simonacip spune:
Sis, lasa ca nu pateste Mirci nimic de la prevenar. Hai, stai linistita, vrei motive in plus de stres???
Eu ies afara cu puiul, scriu (sper) cind vin..
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

leeloo2004 spune:
Neata fetelor si o saptamina cit mai buna va urez!
Noroc ca s-a mai racorit - poate azi iesim si noi o tura pe afara, dar dupa ce termin ciorbitza de pe aragaz...
In weekend am cam stat prin casa - mai putin simbata cind am fost la cumparaturi - asa ca suntem intr-un mare plictis...
Felicitari bebeilor care au mai implinit o lunisoara - cum trece timpul asta - nici nu-mi vine sa cred ca saptamina asta Tudor face 3 luni...
Saptamina asta trebuie sa chem si eu pediatra si sa discut cu ea despre diversificare - nu de alta, dar rced ca de la 1 decembrie ma voi intoarce la servici si mi-ar plaeca ca pina atunci sa aiba introduse si cerealele si legumele si fructele - sa vedem ce parere are ea... Eu la Stefan am inceput pe la 4 luni cu suc de fructe, dar aveam atunci o alta dr. pediatra...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

maitreyi spune:
neata
multumim de urari si aprecieri
si la iesi s-a mai racorit si baby parca papa mai bine. tare cald o mai fost. ieri a mancat 400 ml si aia cu taaaare muuulte rugaminti. azi vad ca e ceva mai bine. avem deja 3 nopti dormite complet - o culc la 22 si se trezeste la 6-7 ma trezesc si ii dau ceai prin somn da' in rest nani pui.
o zi frumoasa tuturor
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Pozele Alexandrei

Adriana_78 spune:
Cleo, ce idei bune -- un steamer cred ca ne-ar fi bun si noua; l-ai comandat deja?
La prima fetita am inceput diversif. cu morcov/mar tot de la Hipp (am incredere in produsele de aici, se cumpara si nu sunt nici scumpe si deh! e mai comod) insa am inceput la 5 luni si ceva, nu stiam ca se pot da si la o luna/doua (parca Mihaser si Iully83 au dat asa devreme!!!!).
Eu voi astepta si la Annika tot pe la 5-6 luni, laptele matern cica e cel mai bun, insa de data asta vom fi in Rom. si ideile lui Cleo cu congelatul nu sunt rele.
Oricum cred ca morcov si mar se vor gasi si in dec.
Reallaura, cand vorbeam de obsesia mancatului nu m-am referit la toata mamicile; fiecare copil e altfel si fiecare mamica face cum crede ea mai bine; sper ca n-am suparat pe nimeni.
Eu ma vad pe mine si apoi mai citesc si la altii si ... de aici chestia cu dolofanul.
Eu am vrut copii mancaciosi si vad ca n-am parte la nici unul. Innebuneam cand prima fetita abia tragea din biberon (manca 40-70 ml in loc de 100-130). Ea era vioaie, sanatoasa, insa eu nu puteam accepta ca nu vrea mai mult lapte.
Vad ca Annika e la fel ... bea cuminte la san, insa f. putin (cel putin asa mi se pare mie). Nu-mi vine sa cred ca se poate satura asa repede - si de aici iar stresul cu mancatul.
Mircea al tau cat sta la san? si cat de des il pui?
Nu-ti face griji cu prevenarul. L-ai facut, gata! Nu trebuie sa vezi ce e mai rau!
Adriana

socrate spune:
Neatza fetelor
Ma declar mama denaturata ca am dat peste cap programul lui bb.
Ieri am fost la finii nostri pe care ii cununam in octombrie si am culcat copilu pe la 10. Dar ghiciti cine a dormit pana la 7? M-am trezit eu la 4 ca am zis ca poate vrea copilu sa manance, dar nici vorba. Asta dupa 3 zile in care m-a trezit din ora in ora. Am dormit si eu ca omu'. Cu mancatul mai greu mananca ciudat si putin.
Om vedea.
DEci: piersicile congelate crud? sau fierte, adica oparite?
Ca restul e mai simplu.
Pepene? tot asa crud? banuiesc ca da.
Pepene galben sau rosu?
Ca m-as baga si eu.
Sebastian

cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adriana_78 Cleo, ce idei bune -- un steamer cred ca ne-ar fi bun si noua; l-ai comandat deja? La prima fetita am inceput diversif. cu morcov/mar tot de la Hipp (am incredere in produsele de aici, se cumpara si nu sunt nici scumpe si deh! e mai comod) insa am inceput la 5 luni si ceva, nu stiam ca se pot da si la o luna/doua (parca Mihaser si Iully83 au dat asa devreme!!!!). Eu voi astepta si la Annika tot pe la 5-6 luni, laptele matern cica e cel mai bun, insa de data asta vom fi in Rom. si ideile lui Cleo cu congelatul nu sunt rele. Oricum cred ca morcov si mar se vor gasi si in dec. Reallaura, cand vorbeam de obsesia mancatului nu m-am referit la toata mamicile; fiecare copil e altfel si fiecare mamica face cum crede ea mai bine; sper ca n-am suparat pe nimeni. Eu ma vad pe mine si apoi mai citesc si la altii si ... de aici chestia cu dolofanul. Eu am vrut copii mancaciosi si vad ca n-am parte la nici unul. Innebuneam cand prima fetita abia tragea din biberon (manca 40-70 ml in loc de 100-130). Ea era vioaie, sanatoasa, insa eu nu puteam accepta ca nu vrea mai mult lapte. Vad ca Annika e la fel ... bea cuminte la san, insa f. putin (cel putin asa mi se pare mie). Nu-mi vine sa cred ca se poate satura asa repede - si de aici iar stresul cu mancatul. Mircea al tau cat sta la san? si cat de des il pui? Nu-ti face griji cu prevenarul. L-ai facut, gata! Nu trebuie sa vezi ce e mai rau! Adriana |
am venit de afara.
iar e cald.
simonacip, nu am gasit pi net anexa 4. Asha ca am fo sa o iau. Daca ai linku pe undeva, da si la alte fete, ca e greu...
am luat 5kg de piersici. Sa le congelez. acu, cum fac?? le despielitsez, si pun in pungi cate o canutsa de la cafea? si peste 3luni cum le prepar?
e amestec la branzica? sau cu biscuite? le mai fierb atunci? ca ma gandesc ca dupa ce dezghets, o sa fie... gata piure.
a, si dovlecei m-am gandit sa mai pun. 2-3 dovlecei, ii fierb la aburi 10 min, ca sa piearda din apa ce o contin, si sa fie mai compacti.
si spanac in sept-oct.
pacat ca am ratat caisele. Ce sa ii faci...m-am trezit mai tarziu.
Adriana, nu am luat steamer. Deocamdata ma uit. De, incuiata in casa, caut numai pe net... dar intrebam aici, ca poate voi ati mai fol. si puteti sa ne dati puncte minus, puncte tari, retete, marci modele recomandate etc.
o

mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui socrate Neatza fetelor Ma declar mama denaturata ca am dat peste cap programul lui bb. Ieri am fost la finii nostri pe care ii cununam in octombrie si am culcat copilu pe la 10. Dar ghiciti cine a dormit pana la 7? M-am trezit eu la 4 ca am zis ca poate vrea copilu sa manance, dar nici vorba. Asta dupa 3 zile in care m-a trezit din ora in ora. Am dormit si eu ca omu'. Cu mancatul mai greu mananca ciudat si putin. Om vedea. DEci: piersicile congelate crud? sau fierte, adica oparite? Ca restul e mai simplu. Pepene? tot asa crud? banuiesc ca da. Pepene galben sau rosu? Ca m-as baga si eu. mami de Edvin Sebastian Sebastian |
de penene roshu - stiu ca nu . de galben... nu stiu ce sa zic.
pere am inteles?
a, ce ziceti de prune? ca acu apar, si ma gandesc pt constipati... de adaugat la branzuci.....
vecino, nu ai dat tu programul peste cap al copilului!!! s-a mai racorit! si noi am remarcat schimbarile.... frichinici e cand moare de cald; daca o bag la un dush in chiuveta, se calmeaza pt 1-2-3 ore.
nu am fo la posta pt laredoute. poa mergem diseara.
si info pt cealalta vecina: inais, ai borduri pe toata strada! nu mai pacane nimeni. Nu stiu pana cand...
si mai am o intrebare gospodareasca: in balcon am un kkt de mocheta care s-a umplut de jeg. Vreau sa o arunc. Cu ce pot sa o inlocuiesc? m-am gandit sa iau covorash ca de baie, ce se vinde si la baie.
Apoi m-am gandit sa iau din ala de baie dar patratele care se imbina (am vazut la un market prin prejur, dar ma ganesc ca e mult mai eftin in cora/real etc. ). Apoi m-am mai gandit la ceva. Bucatelele alea patrate ca de izobpren care se imbina, is faine si pt bebe, cand o sa il pun jos sa se joace.
Intrebarea mea e: pana una alta, ce sa iau sa pun pe jos in balcon?? ceva usor de intretinut.....
A, si mai intai de a cumpara, sa masor balconul

o

mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

YLARI spune:
Buna si de la mine, fetelor. In sfarsit, a trecut si botezul, cu mari emotzii ptr mine. Am sa pun poze cat de curand. Nu va spun ca bebeluna tolomaca s-a inecat de era sa mor in biserica, devenise palida si apatica, i-am tras 2 bucati si i-am facut un bushon la bushon, pana la urma si-a revenit.................. Ditamai sperietura. Bine ca a trecut. Una peste alta, Eva mea se intoarce de pe spate pe burtica si scoate si manutza de sub ea (sambata a executat elementul - ca sa pastrez limbajul in spiritul olimpic) si sunt tare tare mandra de ea.
Haideti ca pun poze imediat. Va pup pe toate, nu am citit din urma, dar promit ca ma apuc imediat si de asta si fac un conspect imediat!!!!
YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png