Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (14)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Seara buna!

maitreyi multumesc de raspuns! Super ce s-a intamplat la biserica...m-a emotionat! Si pozele de 2 luni sunt ff frumoase. Dulci foc rochitzele.

Cleo sa stii ca si eu vorbeam cu mama mai demult sa punem la congelator niste chestii pentru bebe. Ma bucur ca ai deschis subiectul...deja au aparut idei noi!
Eu una la spanac ma gandeam, la fructe nu prea. Ma gandesc ca exista de toate la supermarket in orice anotimp. Fie ele si hormonate...aia e! Astea de la taran cum crezi ca sunt?!...Toate-s stropite, etc!

O sa studiem si noi problema...si o sa intrebam pediatra.

ancaurn iti tin pumnii sa fie totul ok cu Dragos.

Referitor la zambete...noi radem in hohote de ceva timp...de pe la 8 spre 9 saptamani. Acum avem 10 saptamani si 3 zile. Si vorbim de nu ne mai oprim...chiar se ineaca incercand sa zica ceva...tuseste si tot nu se lasa...gangureste non-stop. E ceva de vis...confirm Desiree! Presimt ca o sa fie o fetitza vorbareatza rau...si devreme!

O sa incerc azi sa pun pozele alea...daca mai doarme bebe...pana la baita.

Aici azi s-a racorit bine de tot...acum stam baricadati si maine se anunta ploaie si in jur de 20 de grade! Sper din suflet sa se racoreasca peste tot ca stiu ce inseamna bebe si mami terorizati de canicula!

Va pup...merg sa caut cablul de descarcat poze.

mamica Iasminutzei...adica lui mami si a lui tati

Povestea nasterii

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

buna seara. am reusit sa intru.
ralu_t dupa botez o sa ma apuc si eu de aerobic daca zici k e ok. incepe sa-mi scada vizibil pt ca fac cateva exercitii de genul: imi sug foarte tare burta si apoi o relaxez si imi corectez tinuta mereu astfel incat sa stau dreapta. tare faza cu saritul sanilor!!! sa retin si eu sa iau un sutien sport xxl

desiree gata, acum stiu cum sa ma pregatesc pt vaccinul de 4 luni. i-a trecut acum e vioaie, se mai sperie, dar ii trece ca uita.
cat despre suzeta, mi-a luat-o si mie odata in seara cu vaccinuol. printr-o minune. a rumegat la ea pana a adormit. mare merit aluia care a inventat-o. s-a linistit pe loc. de bucurie am facut si dansul victoriei, numai ca n-a tinut mult..de atunci n-a mai luat-o deloc atatea griji mi-ar lua daca ar accepta suzeta..ca mor cand o vad cu degetele si pumnitii in gura. am citit undeva ca daca fierbi suzeta in lapte ii piere gustul de cauciuc si o accepta...vax!!!

eu la 2 luni i-am introdus suc de mar voi? nu e prea devre,me?

azi am primit o rochita superba de la cumnata mea. am imbracat-o de curiozitate. zici k e printesa. o sa pun pozici

Pozici Mufitza

Mami de Mufitza Ariana Elena

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inais

Seara buna!

maitreyi multumesc de raspuns! Super ce s-a intamplat la biserica...m-a emotionat! Si pozele de 2 luni sunt ff frumoase. Dulci foc rochitzele.

Cleo sa stii ca si eu vorbeam cu mama mai demult sa punem la congelator niste chestii pentru bebe. Ma bucur ca ai deschis subiectul...deja au aparut idei noi!
Eu una la spanac ma gandeam, la fructe nu prea. Ma gandesc ca exista de toate la supermarket in orice anotimp. Fie ele si hormonate...aia e! Astea de la taran cum crezi ca sunt?!...Toate-s stropite, etc!

O sa studiem si noi problema...si o sa intrebam pediatra.

ancaurn iti tin pumnii sa fie totul ok cu Dragos.

Referitor la zambete...noi radem in hohote de ceva timp...de pe la 8 spre 9 saptamani. Acum avem 10 saptamani si 3 zile. Si vorbim de nu ne mai oprim...chiar se ineaca incercand sa zica ceva...tuseste si tot nu se lasa...gangureste non-stop. E ceva de vis...confirm Desiree! Presimt ca o sa fie o fetitza vorbareatza rau...si devreme!

O sa incerc azi sa pun pozele alea...daca mai doarme bebe...pana la baita.

Aici azi s-a racorit bine de tot...acum stam baricadati si maine se anunta ploaie si in jur de 20 de grade! Sper din suflet sa se racoreasca peste tot ca stiu ce inseamna bebe si mami terorizati de canicula!

Va pup...merg sa caut cablul de descarcat poze.

mamica Iasminutzei...adica lui mami si a lui tati

Povestea nasterii

Cat de maaaare sunt!!

eu pun de obicei si pt noi pe iarna, la congelator. Adica iau toamna zarzavaturi pt ciorba, cam 1 kg din fiecare, le curats si toc la robot, si portionez exact cat trebuie pt o ciorbitsa.
Acum o sa fac la fel pt pitica, dar ma gandesc sa pun ce nu gasesc iarna. Adica morcov, conopida se gaseste; spanac parca este si congelat in comerts, nu? dar nu l-am fol. sa stiu cum e. Piersici/caise insa sigur nu, asha ca iau, curats de coaja cum zic fetele si le bag in pungutse. Si dovlecei parca se gasesc, dar iarna trecuta erau 10 lei kilu....
De felul meu is mai comoda, adicalea imi place sa fac unele chestii,d ar daca pot sa imi usurez munca...de ce nu?
A, si pt fiert la aburi, ce ma sfatuiti sa iau? un steamer? de care? Am vazut laredoute unul mic, portabil, 3 in 1, care fierbe si mixeaza.
Pe de alta parte, am vzut mai eftin, unu mare, in Cora, ca sa fac si noua in casa. SI mai mult, ma gandesc sa iau o oala si gratar peste, ca pt cartofii prajiti. E cea mai eftina varianta, pot sa o incerc - daca nu ma satisface - o redirectionez catre cartofi si ii fac cu ea lui tati colesterolul mare

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

am pus poze. melly am vazut pozoci cu nazdravana mica. a mea nu sta deloc pe burta. cum o pun asa cum chiraie. asta e...mai incercam.

Pozici Mufitza

Mami de Mufitza Ariana Elena

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Seara buna.Ne-am intors si noi de la tzarania,a fost super,doar ca domnishoricica mea nu a dormit decat pe mine vreo ora jumate si 20 de min in masina la intoarcere.Si eu sunt tare stresata de diversificarea in iarna asa ca am sa tin cont de toate sfaturile care se vor da pe aici.Revin daca nu adorm cu teroristii mei.O seara placuta

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Am vazut poze cu bebe Stefan si Alexandra!

Fetele eu nici nu m-am gandit la diversificare...La Cristian am inceput cu suc de morcov/mere de la 1 luna si am continuat cu piure de fructe/ legume si piure Hipp care era destul de bun...In Timisoara gasesc legume si fructe destul de bune si iarna...mie nu prea imi place sa congelez...isi cam pierd din proprietati prin congelare...exista market bio...iau de acolo si gata...si asa la cat papa ei la inceput...
Deocamdata Eli papa numai lapte...nu vrea sub nici o forma apa, ceai sau formula...de aceea nu i-am dat nici suc de nimic desi face maine 3 luni...Exact cum zice si Cleo diversificarea se face si in functie de copil.

Anca imi pare rau ca ai asa pb cu bebe. Sper sa fie o alarma falsa si sa se rezolve repede! Felicitari ptr kg pierdute...eu ca si Cleo nu rezist fara dulciuri si sunt ferm convinsa ca bebe face colici indiferent de cum papa mama...scosul aerului si debridatul sunt eficiente! Eu am baut si Pepsi si bb nu a avut nimic...nu am exagerat...cate un pahar. Papa mancare k lumea ca sa nu ramai fara lapte...Regimurile astea din spital sunt draconice...la primul bebe si io le-am tinut, insa acum nu am mai stat lihnita.

Maitrey felicitari ptr intrarea in anul 5 si mult succes!

Surorile ati facut botezul lui Mirciulica?

Va pe toate!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Salut!

Am vazut poze cu bebe Stefan si Alexandra!

Fetele eu nici nu m-am gandit la diversificare...La Cristian am inceput cu suc de morcov/mere de la 1 luna si am continuat cu piure de fructe/ legume si piure Hipp care era destul de bun...In Timisoara gasesc legume si fructe destul de bune si iarna...mie nu prea imi place sa congelez...isi cam pierd din proprietati prin congelare...exista market bio...iau de acolo si gata...si asa la cat papa ei la inceput...
Deocamdata Eli papa numai lapte...nu vrea sub nici o forma apa, ceai sau formula...de aceea nu i-am dat nici suc de nimic desi face maine 3 luni...Exact cum zice si Cleo diversificarea se face si in functie de copil.

Anca imi pare rau ca ai asa pb cu bebe. Sper sa fie o alarma falsa si sa se rezolve repede! Felicitari ptr kg pierdute...eu ca si Cleo nu rezist fara dulciuri si sunt ferm convinsa ca bebe face colici indiferent de cum papa mama...scosul aerului si debridatul sunt eficiente! Eu am baut si Pepsi si bb nu a avut nimic...nu am exagerat...cate un pahar. Papa mancare k lumea ca sa nu ramai fara lapte...Regimurile astea din spital sunt draconice...la primul bebe si io le-am tinut, insa acum nu am mai stat lihnita.

Maitrey felicitari ptr intrarea in anul 5 si mult succes!

Surorile ati facut botezul lui Mirciulica?

Va pe toate!

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

niatsa fetelor.
sunt bucuroasa ca au dat drumul la tranvaiul 11 si m-ash duce pana in parc la C. brancoveanu. Acolo sta parca nicole1980, nu? ce zici, bagam o intalneala?
am obs. ca in parc parca se incalzeste mai greu. plus ca la ora asta ma gandesc ca pot sa alaptez si in parc . Ca fiica mea nu a vrut mic dejun.

mai am si o gramada de cumparaturi....sa trec si pe la posta pt coletul Laredoute...
casa e cotets...
de tricotat....

a, intrebare, pt dosarul de CIC, scrie acolo o Anexa4 de completat de la serviciu. de unde iau anexa asta? o gasesc pe net? sa io dau pe meil economistei? .

pup

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Buna dimineata.
Azi dau eu . Am de toate soiurile: amara, cu zahar, cu indulcitori, cu lapte, decofeinizata - pe toate gusturile.
Mihaser merci de incurajare si de felicitari. Eu tin regimul asta ca n-am incotro. Cand o alaptam pe Cezara mancam orice, chiar si fasole, varza, etc,doar ca in cantitati mici. Si bine-nteles dulciuri la greu. Acum insa am observat ca aproape orice ii face rau la bb. Pana si o banana daca mananc face urat de tot. Mai are crize si asa, desi ii dau colic baby si sab simplex. Dar mai avem putin, facem 3 luni si incet incet or trece si astea.
In ceea ce priveste congelatul alimentelor, eu am pus deja piersici si caise. La Cezara nu am pus si ghiciti ce fructe mananca si acum? Banane si mere. Restul nici sa nu le vada. Nu stiu daca e o coincidenta sau nu, dar acum incerc si asa.

CEZARA - poze
DRAGOS-poze

Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Am uitat, ca deh, sunt Fulga.
Bun venit pt Alex@Sara
Am vazut poze de Iulia si Maitreyi. Scumpe foc fifitzele. Sa va traiasca! Am vazut si celelalte poze si votez si eu pt odiseea cu cei mai frumosi copilasi.

CEZARA - poze
DRAGOS-poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancaurn

Buna dimineata.
Azi dau eu . Am de toate soiurile: amara, cu zahar, cu indulcitori, cu lapte, decofeinizata - pe toate gusturile.
Mihaser merci de incurajare si de felicitari. Eu tin regimul asta ca n-am incotro. Cand o alaptam pe Cezara mancam orice, chiar si fasole, varza, etc,doar ca in cantitati mici. Si bine-nteles dulciuri la greu. Acum insa am observat ca aproape orice ii face rau la bb. Pana si o banana daca mananc face urat de tot. Mai are crize si asa, desi ii dau colic baby si sab simplex. Dar mai avem putin, facem 3 luni si incet incet or trece si astea.
In ceea ce priveste congelatul alimentelor, eu am pus deja piersici si caise. La Cezara nu am pus si ghiciti ce fructe mananca si acum? Banane si mere. Restul nici sa nu le vada. Nu stiu daca e o coincidenta sau nu, dar acum incerc si asa.

CEZARA - poze
DRAGOS-poze

uite, de asta mi-e frica si mie!!

si asta imi place si la forum, fiecare isi explica experientele. DIn care putem sa invatsam!!!

fug. Ma duc la directia sociala sa cer anexa 4.
nasol ca fiica mea nu a mancat, si am o tsatsa...muuult mai mare. si plina u varf.

povestea nashterii

Mergi la inceput