Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (14)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

si uite asha ii dai peste cap copilaria.
cand o ajunge in comunitate, la gradi/scoala, or sa rada toti de el. O sa fie marginalizat, un paria, si o sa sufere enorm. Suntem in romania, aici lumea nu stie ce e aia tolerantsa, acceptare, rasismul e in floare iar patul lui Procust la noi s-a scris...

Pana la fi transexual, mai e, asta depinde si de hormonii lui, si de creier. Dar nu mai e asha de mult.....

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Citat:
citat din mesajul lui socrate

Alysh nu pot sa cred. Cum asa? Cercei?
Ca clamele sa zic ca le mai inteleg, dar cercei???
Doamne mare e gradina ta. Cum sa ii faci asa ceva copilului? Ar tb arestati. Daca ma intrebi sunt rele tratamente aplicate minorului. Poate sunt prea dura dar pot da complet peste cap copilul, adica ala nu o sa mai stie daca e baiat sau fata si asta ii poate distruge viata. Daca vor fetita sa adopte una ca sa fie siguri.
Ce chestie, cum poate fi tatal de acord. Al meu sot mi-a zis sa nu ma prinda ca ii pun ceva roz baiatului. Eu cred ca totusi si baietii pot purta ceva roz, o camasuta etc. dar nu i-as pune clame in par.

mami de Edvin Sebastian
Sebastian

Da. Ciudat ca avea cercei in gaurile din ureche (m-am uitat atent, da, avea gauri). DAr culmea, chiar avea fata de fetitza, bine probabil m-au influentat cerceii si clamele respective. Cred ca-si bateau joc de copil parintii, nu stiu ce sa mai zic.

In fine, scuze ca am postat subiectul asta , dar m-a socat si am zis sa va povestesc si voua.

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Bogdan mi-a spus ca venise la spital o familie de tigani cu un baiat de 2 luni cu un cercel intr-o ureche.
Astia macar erau trendy, pastrau masculinitatea baiatului...
Dar tot idioti sunt!
Mai, eu nu reusesc sa-mi scot din cap articolul cu vaccinarea si autismul.
Sunt foarte suparata ca nu l-am citit inainte, cred ca ma riscam si adoptam schema propusa de ei...
ce ma streseaza acum...nu-mi ramane decat sa ma rog la Dumnezeu sa fie bine...
In afara de Miss mai e careva care nu vaccineaza bb pana la 2 ani??? Macar daca ii faceam separat, nu vaccinul multiplu...si nu si prevenarul...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Brrrrrr, urata chestie... bietul copil... sper sa nu stie vreodata ce i-au facut parintii iresponsabili...

Laurita, am citit ca ai avut pb cu maseaua, nu m-am prins eu prea repede ca uneori citesc pe sarite... Pupici dulci si sa te refaci repejor, iar lapticul sa curga in valuri. Sa stii ca iau si eu galafor si merge mai ales in combinatie cu ceai pt stimularea lactatiei de la fares.
Simona, superbi baietii tai, eu de mult eram indragostita de David si nici Mateias nu e mai prejos...
Cleo, mie mi-a recomandat sotul - el bucatareste si se pricepe (a aparut si la revista :P) sa clocotesc apa sa o opresc si sa arunc fructele acolo doua trei minute si apoi sa le decojesc. Cica asa ar rezista mai mult fructele intregi fara sa se faca bors. Acum... om vedea... io ma gandeam...la piureuri se pun legume crude, nu...? Sa nu se distruga din vitamine si prin pusul ala in apa fierbinte.. Dar chiar radeam de una singura: ai declansat o cleodiada cu fructele la congelator. Buna treaba! Sa ne tii la curent si cu streamul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cadina

Brrrrrr, urata chestie... bietul copil... sper sa nu stie vreodata ce i-au facut parintii iresponsabili...

Laurita, am citit ca ai avut pb cu maseaua, nu m-am prins eu prea repede ca uneori citesc pe sarite... Pupici dulci si sa te refaci repejor, iar lapticul sa curga in valuri. Sa stii ca iau si eu galafor si merge mai ales in combinatie cu ceai pt stimularea lactatiei de la fares.
Simona, superbi baietii tai, eu de mult eram indragostita de David si nici Mateias nu e mai prejos...
Cleo, mie mi-a recomandat sotul - el bucatareste si se pricepe (a aparut si la revista :P) sa clocotesc apa sa o opresc si sa arunc fructele acolo doua trei minute si apoi sa le decojesc. Cica asa ar rezista mai mult fructele intregi fara sa se faca bors. Acum... om vedea... io ma gandeam...la piureuri se pun legume crude, nu...? Sa nu se distruga din vitamine si prin pusul ala in apa fierbinte.. Dar chiar radeam de una singura: ai declansat o cleodiada cu fructele la congelator. Buna treaba! Sa ne tii la curent si cu streamul...

ca sunt clovnul forumului, stiam. Ca starnesc si psihoze in masa... mi se trage de la spitalul de vis a vis, nu???

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Adriana eu i-am dat baietelului o lingurita de suc de morcov stors la storcator nu borcanele la o luna...borcanele de la 4-5 luni si tot asa incepi cu o linguritain prima zi, a doua zi doua...

Gabitza imi pare rau ca ai patit o faza asa nasoala cu borcanelele...stiu ce inseamna dermatita ca ma cnfrunt cu ea zi de zi...borcanele cu mancare nu i-am dat nici eu...categoric e mai buna cea facuta de noi. Noi am avut noroc...nu e alergic la nimic din alimente...a papat capsunei de la 8 luni cred...iar fructul lui preferat e zmeura...Ou nu prea a vrut...si nici nu l-am fortat.

cleo si io fac pere compot, de fapt mama face...fara zahar ca sunt ele dulci si cu un pic de zeama de lamaie. Fierbe prele cu apa si apoi fierbe si borcanele la bain marin...Ia pere de la o ruda de-a noastra...nestropite, bio Sunt foarte utile in caz de constipatie...pb frecventa cand incepi diversificarea sau hranirea cu formula.

Laura lasa ca mai e putin pana in 7...ati ales o data super...parca bebe yasmi se boteaza o data cu voi!

Simo sunt super baietii! Ala mic, Mateiasu, e un grasan si un dulce, iar David cel mai tare big brother.

ylari felicitari ptr mica voastra crestinuta...la noi tot asa o lasa jos in fata altarului, dar o ridica mama si merge cu ea la impartasanie...prima din viata micului crestin!
Si pe mine m-ar enerva daca mi-ar lua soacra tot oxigenul...mai trimite-o si tu la plimbare...aranjeaza cu socrul sa ti-o mai ia de pe cap!

Anca imi pare rau, insa te invidiez ca poti sa tii asa regim...io de cand ma jur ca ma las de dulciuri si junkuri...

Andreap si noi am fost fonfaite mult timp...ne-a trecut inainte de vaccin! Ce fain ca mergeti iar la mare!

Alysh nasoala faza cu baietelul...si al meu a avut clame pana la un an ptr ca ramanea orb saracu la ce pleata avea, insa l-am tuns de indata ce i-am tait motul...Ce parinti tampiti...io cred ca maica-sa e un pic dusa...si tatal un prost ca accepta asa ceva!

Fetele noi mai avem un pic si il videm pe tati...care s-a apucat de renovari si nu a terminat...e casa vraiste...asa un drag o sa-mi fie sa ma intorc si sa stau sa-l pazesc pe Cristi toata ziua sa nu-si tranteasca vreo usa pe el sau sa nu se lipeasca de o usa proaspat vopsita...vai si amar. Dar totusi ne e tare dor de tati...

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Simona suuuuper scumpi cei doi flacai!

Alysh...mda. Discutam cu sotul meu mai demult despre moda pozelor pe vremuri: baietzeii cu par lung, cu funde prin par si rochitza! Si-i spuneam ca eu le consider super deplasate si ca nu inteleg de unde tampenia asta pe vremuri sa pozezi copiii asa...ma rog a fost o controversa in toata regula. Dar ce ai vazut tu intrece oricum situatiile alea...cel putin alea erau pentru poza. Copilasul ala inteleg ca asa-si traia viata! Of, of...parinti tembeli!

Eu dupa cum vedeti am o zi pe net...aici e vremea taaaare urata. Nori, sta sa ploua, super vant...bebe e in casa iar afara e intuneric aproape!

Bebe e cuminte rau...papa si adoarme imediat. Azi nu prea a stat treaza. Cred ca de la vremea asta dormiteaza si ea.

mamica Iasminutzei...adica lui mami si a lui tati

Povestea nasterii

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

ca sunt clovnul forumului, stiam. Ca starnesc si psihoze in masa... mi se trage de la spitalul de vis a vis, nu???

Cleo e prea mult spus clovn. Esti doar haioasa!
Cadinutza Sper si eu sa vina lapticul inapoi. Si eu ma gandeam sa oparim 2 minute fructele ca sa le decojim usor...dar nu prea am eu experienta la congelari...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

simonica,ai 2 flacai...de o sa ai cozi de fatuci la usa.Sunt niste dragalasi,si le sta tare tare bine impreuna.
ylari,felicitari pt crestinarea micutei,abia astept sa facem si noi botezul(cre ca pe 21 sept ca oricum nu am gasit restaurant mai devreme si pana in 14 nasii sunt ocupati si stresati ca le merge fatuca cea mare la scoala)
andreap,multa sanatate muguritei mici,sa scapati cat mai repede de pacatosii de muculeti
alysh,asa cum a mai spus careva(scuze,nu mai retin care si timp sa citesc in urma nu am acum)eu le ziceam cateva parintilor,ca sunt duuuusa rau cu pluta pe tzeje
Eu am reusit sa o culc pe Saruca,pe la 4,dar era prea tarziu sa il mai culc si pe Alex,asa ca in seara asta nu iesim decat in curticica ca daca mergem in parc,o sa fie prea maraici alex .O sa incerc s apun niste poze sa vad daca reusesc,daca nu,am sa strig dupa

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Buna mamici

Sunt de la odiseea iulie - august. La noi la odisee este o mamica care sambata si-a pierdut puiutul. A trait o lunita, doar in spital si a murit din cauza unei malformatii la inimioara dupa 2 operatii. Camy colega noastra de odisee este mamica lui, este o fata tanara si era o graviduta dulce si plina de optimism ... pregatise absolut tot pentru venirea lui bebe.

Noi am deschis un subiect despre durerea lui Camy la Sufletul Credintei si speram sa ajutam sa nu se inchida in ea si sa vorbeasca despre durerea ei. Va rog daca vreti sa treceti si voi pe acolo cu o vorba.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125482

Va multumesc si multa multa sanatate la puiuti!!

http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput