Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (14)
Raspunsuri - Pagina 17
maitreyi spune:
elou 
noi am facut azi infarixu'. nu e maraita...e ok. a crescut putin temperatura la 37.6, am bagat juma' de supozitor si vad ca a scazut. of sa treaca si noaptea asta.
fetili care ati fost la mare cu ce crema ati dat bebeii? este vreuna pe care sa am voie sa o folosesc la baby de 2 luni si 1 saptamana?
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Pozele Alexandrei
simonacip spune:
Buna fetele.
Noi am fost azi la dr si i-am facut vaccinul de 4 luni. Dr era in concediu si sapt viitoare era si cea care injecta in concediu asa ca a trebuit sa merg azi ca din oala, bine ca a mers totul ca pe roate.
Daca va spun ca nu a plins absolut deloc ma credeti? S-a uitat senin in okii mei cind l-a injectat, nu s-a miscat nici un muschi pe fata, nu mi-a venit sa cred...CUm oare, inca nu-mi exlic, adevarul e ca era si sculat sin somn, dormise bine, era binedispus, dr care-l vazuse se hilizise cu el d enuma, nu mi-l mai lasa si mie..
Are 8500 gr si 65 cm. Ma declar multumita.
Mi-a spus ca pot sa-l pun sprijinit de pernute la 45 de grade, si peste 2-3 saptamini sa incep usor usor diversificarea..
Simonix, la tine era altceva cu alaptatul, mulsul asta mi se pare mult mai infiorator, pe cind alaptatul direct era altceva, alta legatura cu puiul, alta tragere de inima de a-l alapta...
Maitrey ai gasit usor Infarixul?Ca deja ma gindesc daca-l voi gasi usor pe cel pentru 6 luni (tot hexa am inteles ca tb)
Alysh, mergi in concediu linistita..unde nu va dsi eu ca am cu cine sa-l las??Ofof
Fetelor, mi-as dori sa facem si o intilnire in Drumul Taberei( cind vine Simonix),asta daca nu cer prea mult
..ce ziceti??
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
maitreyi spune:
a facut comanda doctorita de la bucuresti ca noi suntem inscrisi la o clinica particulara si cica fac ei rost de tot ce trebuie. ce nu imi place e ca a trebuit sa o intepe in ambele picioare...
-------
Pozele Alexandrei
simonacip spune:
Pai de ce in ambele picioare? ca si asta e unul din avantajele schemei cumparate: sunt mai putine intepaturi...
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
fecian spune:
Buna seara la toata lumea
Nu stiu sigur cine intreba despre Nutrilon, parca simonix, daca exista in Ro...Tocmai am vazut o reclama si cred ca echivalentul lui romanesc e Aptamil.Asta in cazul in care te mai intereseaza.
Gata fug la nani.
Felicia,
cea mai fericita al ursuletzului-pufarina
Gabriel (23 Mai 2008)
Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
Povestea nasterii
M-am nascut de ziua mea
Simplicity is the key to excellency
maitreyi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonacip Pai de ce in ambele picioare? ca si asta e unul din avantajele schemei cumparate: sunt mai putine intepaturi... Simona, mami de baieti ![]() David (10 nov 2004)si Matei (24 aprilie 2008) "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." |
nu stiu...Slava Domnului ca se simte bine!
-------
Pozele Alexandrei
socrate spune:
maitreyi eu folosesc o crema de la Klorane cu factor de protectie 50. Din cate stiu exista si o gama de la Mustela pentru protectie solara.
Sebastian
Ramona80 spune:
Doloress, multimim.
.Bebe meu e innebunit sa stea pe burta, ii place la nebunie. Cand ii e foame, si plange tare pentru ca e un fomist si jumatate, asta e unul din lucrurile care il mai linistet pana ii facem biberonul. Dar el s-a nascut la 40 de sapt fara o zi, si si-a tinut capsorul teapan de atunci. Dar in schimb a fost foarte puturos la papatul de la san si i-a facut lui mami sanii vraiste. Asta e. Dar Patrick, e un scump si jumatate ca papa de la tine dupa ce atata timp a papat la bibe. Si 200 ml de biberon dupa ce a mancat si la san?!
Ce baiat mare. Si cate ore are intre mese? Pai al meu foarte rar papa 140ml, in rest 120, dar la 3 ore.
Ralu-t, chiar sa ne mai spui ce carti de psihanaliza mai citesti, si eu sunt pasionata de citit.
Moama, Esme, ce de nebunii faci tu acolo, pentru botez. Yamm. Te invidiez. Eu sunt un pic cam paralela cu gatitul, si mai ales cu dulciurile. Fac si eu cateva mancaruri, si cele pe care le fac imi ies chiar bune.
Dar la prajituri sunt praf. Cateodata mai incerc si eu cate un pandispan sau o tarta, dar nu-mi ies de fiecare data. In rest o las pe mama sa bucatareasca, ca ea se pricepe mai bine.
Avantajul de a sta la mama.
Simonix, am mai auzit chestia asta cum ca ceaiul doar umfla in burta si ca e mai bine sa le dam bebeilor apa. Dar apa nu umfla in burta? Si apoi ma gandesc ca ceaiul mai are si alte efecte bune cum ar fi cel de colici sau cel pentru constipatie. Scuze, poate n-am inteles eu ideea, dar eu asa ma gandesc. Doamne cat ai mai suferit si tu cu alaptatul. Nu stiu cum ai rezistat pana acum sa dai la pompa. Esti mama eroina. Macar ai avut pompa electrica? Si eu am luat bromocriptina, iar prima pastila a avut niste efecte secundare foarte nasoale: ameteala ca nu puteam sa fac 2 pasi si intunecarea vederii. Si nici prea mult efect n-a avut. Si dupa 1 luna jumate inca mai aveam lapte. Doar a micsorat lactatia, iar apoi efectul decisiv a fost ca nu l-am mai muls.
Gata, ma duc la somnic. Noapte buna, cu bebei somnorosi care sa se trezeasca abia pe la 6-7 dimineata, ca al meu doar de cateva ori s-a trezit asa tarziu. De obicei mai ia o masa pe la 3-4 dimineata si apoi trezit de tot la 7.30. Si nu fac nimic special in noaptea dinainte. Ba chiar incerc sa-l tin treaz cat mai mult inainte de ultima masa de la 21.30. Ehhhh. Va pupicesc
Mamica fericita a lui Victor Stefan din 04 iunie 2008
maitreyi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui socrate maitreyi eu folosesc o crema de la Klorane cu factor de protectie 50. Din cate stiu exista si o gama de la Mustela pentru protectie solara. mami de Edvin Sebastian Sebastian |
multumesc
. tre sa ma apuc sa cumpar ca luni cred ca plecam -------
Pozele Alexandrei
stefany_p spune:
salut voios si pupici la toata gasca...am lipsit dar motivat, am avut botezul si inca mai avem in vizita familia din Romania...
sper ca-i bine toata lumea!