Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (103)
Raspunsuri - Pagina 3
slimatei spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 eu am trecut pe scaun de masina ...si nu prea sunt mari realizari...tot in picioare vrea ... si tot calare pe EROUL lui ..tata... Si daca nu pe tata.. sa se intoarca in genunchi in spate sa vada totul inapoi ![]() Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito |
...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=16" target="_blank">o mireasa cu stil si farmec...sli 1,2 :))
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la juma' de an,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
SufletDInger spune:
Helooo fetele.
Am vazut poze cu bebei si bebeline. Frumoase si frumosi foc.
Noi suntem bine, cu mancatul stam prost.
Va rog sa-mi spuneti care e programul in ceea ce priveste mesele pe 24 de ore la 8 luni. Unele mamici zic la Alexiss bea prea mult lapte.
Sa va scriu programul lui de masa:
-7-8 - 150-180 ml lapte + cereale
- 10-11 - fructe cu sau fara biscuiti/piscoturi (fructe proaspete sau la borcanas) sau branza cu fructe, daca doreste, dc nu doreste atunci lapte cca 120 ml. Nu vrea fructe sa pape, de cele mai multe ori bea lapte.
- 13-14 - legume cu carne cca 100 gr + 210 ml lapte, in functie de cantitatea de legume papata, prefera mancarea la borcan
- 17 - iaurt , sana sau branza cu fructe, cca 120 ml, sana ar bea mai mult ca e acru si ii place
- 18- lapte, maxim 180 ml
- 21- 22 - 180-210 ml lapte + cereale
Orele sunt orientative. Bea nan2. Am incercat variante de fructe , nu vrea. In unele zile accepta , in altele nu.
Va rog sa-mi spuneti ce parere aveti despre programul de masa. Bea prea mult lapte?
www.Satmarean-Alexiss.piczo.com
http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png
Ajuta-mi animalutul sa creasca http://www.sacrescmare.com/animalut-Chichi
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui slimatei
...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=16" target="_blank">o mireasa cu stil si farmec...sli 1,2 :)) "omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe" Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la juma' de an, Nasterea unei stele...numita Stefania! papa buuun |
acum are si mai mult spatiu de miscare
... macar in scoica statea deja ca o sarma Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
Ank83 spune:
si eu inca ii mai dau lapte in loc de vreo masa din timpul zilei care o refuza ca e prea nervos sau somnoros...iar sincer cat timp inca e caldura asta care ne inebuneste nu vad chiar asa mare problema in asta... e bine ca papa totusi. Acum de cand ne iasa al 7-lea dinte a fost asa nervos ca nu vroia deloc papa solida ... 3 zile a papat aproape doar lapte
...Cand vedea lingura urla si se tragea de urechi
si baga mainile in lingura si isi intindea pe cap...
...Ma mir ca am fost destul de calma la ce crize a facut... dar de 2 zile ne-am revenit si papam din nou ca purceii 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Roxxy80 spune:
O sa-ti spun care sunt mesele lui Matei si cam cat laptic bea:
7-8 dim - 180-210 ml de laptic simplu;
11-12 - un castronel de fructe cu 2 sau 3 biscuiti;
15-16 - 2 borcanele de mancarica cu carnita sau ou (eu pun mancarica in borcanele pt ca gatesc cam pt 2 sau 3 zile);
19-20 - un castronel de cereale/un iaurt cu cereale/mamaliguta cu branzica de vaci si cu smantana;
22.00 - 180-210 ml d elatoc.
Eu am citit ca la varsta asta trebuie sa aiba doar 2 mese de laptic (de fapt de pe la 7 luni). la fel mi-a spus si pediatra. Noi de la 6 luni si jumatate am ramas cu 2 mese de laptic. Nici macar in zilele proaste in care mananca f f putin nu-i dau completare laptic, dar asta nu inseamna ca asa cum fac eu e bine. Stii tu: cate bordeie, atatea obiceiuri.
Intr-adevar, daca nu mi-ar manca deloc mancarica, i-as da laptic.
| citat din mesajul lui SufletDInger Helooo fetele. Am vazut poze cu bebei si bebeline. Frumoase si frumosi foc. Noi suntem bine, cu mancatul stam prost. Va rog sa-mi spuneti care e programul in ceea ce priveste mesele pe 24 de ore la 8 luni. Unele mamici zic la Alexiss bea prea mult lapte. Sa va scriu programul lui de masa: -7-8 - 150-180 ml lapte + cereale - 10-11 - fructe cu sau fara biscuiti/piscoturi (fructe proaspete sau la borcanas) sau branza cu fructe, daca doreste, dc nu doreste atunci lapte cca 120 ml. Nu vrea fructe sa pape, de cele mai multe ori bea lapte. - 13-14 - legume cu carne cca 100 gr + 210 ml lapte, in functie de cantitatea de legume papata, prefera mancarea la borcan - 17 - iaurt , sana sau branza cu fructe, cca 120 ml, sana ar bea mai mult ca e acru si ii place - 18- lapte, maxim 180 ml - 21- 22 - 180-210 ml lapte + cereale Orele sunt orientative. Bea nan2. Am incercat variante de fructe , nu vrea. In unele zile accepta , in altele nu. Va rog sa-mi spuneti ce parere aveti despre programul de masa. Bea prea mult lapte? www.Satmarean-Alexiss.piczo.com http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png Ajuta-mi animalutul sa creasca http://www.sacrescmare.com/animalut-Chichi |
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)Matei la mare
Ank83 spune:
...si apropo de nervi ...saracutul cand nu are ceva la indemana sa roada .isi trage tricoul de pe el si incepe sa il roada... La dintii de sus a fost un ingeras...dar se pare ca astia de jos pt el sunt mai durerosi... Nu va imaginati ca nu ma inteleg cu el... dar nah...eu sunt obisnuita cu un copil vesel care se joaca, face tumbe toata ziua si papa cate un castron de ciorba ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Ank83 spune:
eu nu pot sa iti spun un program de masa ... Ii dau sa pape cand ii e foame ... doar de laptic pot sa iti spun ca papa dimineata si seara 210 ml ..uneori 240 ml lapte(240 seara doar)... in rest nu am cantarit nimic niciodata ... ii dau sa pape cat incape, pana vad ca s-a saturat. Iar de ingrasat nu s-a mai ingrasat ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Roxxy80 spune:
Eu tare sunt curioasa cat timp mai stam cu un dintisor. Toata lumea imi spunea ca daca i-a iesit un dintisor jos, o sa-i iasa imediat si al doilea, dar vad ca inca se lasa asteptat. In schimb, toate gingiile sunt albe si umflate
.
Matei este innebunit sa ma muste de barbie. De cate ori ma vede, sare pe fata mea
. Cel mai nou joc pe care il adora este sa-l tina taica-sau de picioare cu capul in jos si sa-l balanseze. Prima data cand l-am vazut am crezut ca mor. Dar sa vedeti cum se aseaza la el in brate si lasa capul pe spate ca sa-i arate ca vrea sa se joace. E mortal....
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Matei la mare
SufletDInger spune:
Pai de aia bea lapte cred, ca nu mananca mancare ca sa-l sature.
Cum spunea si Ank, dc nu papa mancare, din diverse motive, tr sa-i dau lapte. pfff, is tare dezorientata cu mesele astea. As vrea sa fac asa cum ii este bine, dar nu stiu cum 
www.Satmarean-Alexiss.piczo.com
http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png
Ajuta-mi animalutul sa creasca http://www.sacrescmare.com/animalut-Chichi
Roxxy80 spune:
Asa si eu. Mie imi manaca un castron plin de fructe, dar habar nu am cat cantareste. Mancarica stiu cate este pt ca e stocata in borcanele. Matei a luat in mod constant cate 350-400 de grame pe luna.
cerealele nu le fac ca pe cutie ci pur si simplu pun dupa ochi (cat mai multe), darnu manaca zilnic. Iaurturi imi mananca cam cate 2 la masa de seara, atunci cand nu are cereale.
| citat din mesajul lui Ank83 eu nu pot sa iti spun un program de masa ... Ii dau sa pape cand ii e foame ... doar de laptic pot sa iti spun ca papa dimineata si seara 210 ml ..uneori 240 ml lapte(240 seara doar)... in rest nu am cantarit nimic niciodata ... ii dau sa pape cat incape, pana vad ca s-a saturat. Iar de ingrasat nu s-a mai ingrasat Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito |
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)Matei la mare