Mamici de pepenasi de iulie-august 2008(126)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

pentru sufletelul lui Darius.

Camy, din tot sufletul sunt alaturi de tine.

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Camy, draga noastra
Sa nu pleci de langa noi si sa nu te inchizi in tine de tot. Sa ramai cu noi si sa ne vorbesti cat de des simti despre durerea ta. Daca te mai intelege cineva atat de mult (in afara de cei dragi), astea suntem noi care abia ne-am nascut puiutii si care inca tremuram la fiecare sughit de-al lor sau respiratie mai ciudata.

Stiu ca orice am face nu putem simti durerea crunta pe care o simti tu, dar mai cred ca nu ai dori nimanui sa simta ce simti tu acum. Eu una imi doresc sa te tin strans de mana, sa te tin in brate si sa plangem impreuna ... fara sa vorbim, pentru ca nu poate fi spus mare lucru. Toate de aici am plans si am incremenit pur si simplu cand a lovit vestea.

Camy, bebe Darius este bine acum ... s-a intors de unde a venit. Rau i-a fost doar in scurta perioada cat a zabovit in lumea noastra. Si cel mai rau acum iti este tie si lui Cristi, celor care ati ramas aici in lumea pamanteana. Trebuie sa ramai cu noi, sa vorbesti cu noi si sa ne rugam impreuna ca din lumea sufletelor sa poposeasca un alt sufletel care de data asta sa ramana cu tine.

Eu as vrea sa deschidem un subiect separat pentru tragedia pe care o traiesti (cea mai mare durere pe care o poate simti un om) si sa ramai acolo, online cu noi ... pur si simplu sa fim impreuna. Au mai fost tragedii crunte pe forumul asta si stiu ca asa se procedeaza. Si cred ca ajuta. Daca ceva mai poate fi de ajutor, aceea este ca (') Camy sa vorbeasca cat de mult despre durerea ei si sa nu se inchida.

Fetelor voi ce ziceti?? Eu una simt ca trebuie sa fac ceva ... desi nimic nu mai poate fi facut. Sunt in continuare INCREMENITA si nu pot decat sa imi strang puiul la piept si sa inteleg ca spunea Sun ca dupa disperarea pe care a trait-o in spital poate sa-i faca Thea absolut orice ca nu va simti nici o oboseala.

Ma gandesc ca astazi Camy merge sa ia trupusorul puiului.

http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Oh, Doamne! Atat pot sa zic...

Ileana, tot respectul pt. initiativele tale. Eu chiar nu pot sa scriu pt. Camy si un rand mai jos sa scriu pt. odisee, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat... Stiu ca 'asa e viata', insa totusi...

I, J4v6kk, N 3v & E1kk
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Illeana e o idee foarte buna, sa incercam sa fim alaturi de Camy atat cat se poate, si cat o sa vrea ea sa ne aiba alaturi...Un subiect separat e foarte binevenit...

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Da, Ileana, este foarte buna ideea. Sper s-o ajute pe Camy. Din pacate sunt mamici aici, pe forum, care au trecut prin aceeasi drama. Oricum, noi suntem si aici pentru ea, oricand. Ca doar este prietena noastra!

In alta ordine de idei, ca asa e viata, va rog sa tineti pumnii pt Turturica. Are contractii la 5 min si au plecat spre spital.

Ma scuzati ca scriu asa, de parca-s analfabeta, dar realmente sunt tampizata...

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Ralu
mamica iubitei Miruna Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrey2008 spune:

DUMNEZEU SA-I ODIHNEASCA SUFLETELUL IN PACE.

Nu stiu ce sa mai scriu,pur si simplu am ramas fara cuvinte.Sper din tot sufletul CAMY si CRISTI sa treaca cat mai repede peste aceast necaz.

Ioana37+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andrey2008

DUMNEZEU SA-I ODIHNEASCA SUFLETELUL IN PACE.

Nu stiu ce sa mai scriu,pur si simplu am ramas fara cuvinte.Sper din tot sufletul CAMY si CRISTI sa treaca cat mai repede peste aceast necaz.

Ioana37+

Ioana38+

Mergi la inceput

RALU poti sa-mi trimiti te rog pm cu "preturile" de la bega.Te rog.

Ioana38+

Mergi la inceput