Nou stil de viata (221)
Raspunsuri - Pagina 5
l_carmen2003 spune:
Buna dimineata...
Intai va multumesc pentru urari si ca v-ati amintit de noi.
Alex a implinit 5 ani si e o scumpete!
Ne-am intors si din concediu, am deja 3 saptamani de serviciu - nu e adevarat, am intrat in a treia, dar parca as fi revenit acasa de 3 luni!!! - si tanjesc deja dupa SOMN!
In ce priveste rapoartele restante.. sa nu discutam despre asta!
Am reinceput tratamentul cu diversi hormonei si m-am dat peste cap...
De aceea actualizati... eu m-am intors la peste 73 si sunt in crestere fiindca pana in septembrie mai am de luat medicamente... vestea buna e ca m-am hotarat sa fac operatie si scotand mutantul de fibrom uterin am sa imi stabilizez si eu productia de hormoni si micsorez hemoragiile si probabil nu va mai fi nevoie de medicamente...
Abia atunci are sens sa ma apuc iar de slabit.
O zi buna tuturor si numai bine.
larissa_79 spune:
'neata la raport!
60.00 kg. ( deci -1 kg) Nici mie nu mi-a venit sa cred ce valoare rotunda. Eu zilele astea am mancat adica dim: carne+ ou, carnaciori, branza. Cam al fel si la amiaza. Inghetata. Dar...dupa ora 16 nimik. Apa plata...Vad ca functioneaza si asa! L-am coruput si pe sot
Eu sport fac putin acasa, ceva exercitii ptr picioare si cam 50 de abdominale pe zi. Asta cam de cateva zile. Si mi-am luat o crema ptr celulita de la Roc, imi place. Faza misto e ca dupa ora 18 nici macar nu imi mai este foame. Doar primele 2, 3 zile este un pic mai greu. A si sambata am papat un baton mic de cioco iar duminica 4 biscuiti medii cu cioco.
Pentru mine, asta e cea mai buna cura de slabire si mentinere....din 2 motive: 1 - nu am alimnete interzise ( ma deprima ideea ), 2 - e foarte usor de tinut. Ar mai fi si motivul 3, dimineata daca te urci pe cantar, nu ai cum sa fii pe plus. A si inca ceva nici nu iti mai e asa foame dimineata, te saturi mai repede etc. Pot sa zic ca mi s-au redus portiile de mancare pe jumatate daca nu chiar mai mult, ca pur si simplu nu mai intra
Eu mi-am propus sa pap duclciuri, dar si alea moderat in weekend. Nu pot trai fara cioco si inghetata. Adica da, pot dar mi se pare un sacrificiu inutil. Plus ca eu am si tabet cu sot in diminetile de weekend capucino cu ceva bun....e momentul nostru de liniste si planuri....superrrr.
Va imbratisez!
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
S-o ajutam pe Alexia!
Tzuni spune:
Neata!
Delia, si eu am aceeasi suparare. M-am urcat pe cantar si nu pot sa cred! Nu pot..... Simt ca eforturile mele sunt inutile. Chiar nu-mi dau seama unde gresesc. Si nu cred ca e vb de masa musculara, sincer, in ciuda sportului pe care-l fac zilnic.... O sa aplic si eu retetele tale cu vegetale, doar ca o sa merg sa-mi iau carne de curcan, ca cea de pui n-o prea inghit.
Zuzilici, n-am inteles de ce-mi dai palme la ?
Gusta, te-ai trezit? Hai la barfa de dimineata!
Tlaura, poate organizam intr-un we o iesire in parc a "graselor" din Buc - ne cunoastem, bem un suc, ne laudam cu kilele.... Meri e bine. A primit papusa Cleopatra Stratan si-mi face creierii varza cu "Ghita...te-astept diseara la portita...)
Revin
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog
CRISCOSTY spune:
Buna! Raport -500 gr. Ma apropii cu pasi mici dar siguri spre 80 kg si sunt tare fericita
Cuscra bine ai revenit, mi-a fost dor de tine Si eu astept poze, ma bucur ca te-ai simtit bine acasa.
Felicit fetele care au slabit Vb. mai tarzior, merg sa calc cateva rufe pana nu se face sauna in casa.
Crys si Dany
tlaura spune:
Tzuni, e buna ideea cu intalnirea! Cine se mai ofera?
Cat despre kg. facand sport, hm, nu stiu ce sa zic, dar cred ca e foarte adevarata chestia; eu 2 ani de zile am mers la sala cu mici intreruperi, se vedea la haine, dar la kg. ioc! De cum nu am mai facut sport, s-a dus si acul cantarului in jos!
Tu urmareste cm., nu kg.
tumpi spune:
Raport:stagnare.
O saptamana minunata.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
gusta spune:
Neatza.
Anky si Zuzulici si eu cred ca cea mov o sa imi stea bine ca ma face mai slaba.
Delia deja m-ai omorat cu trecutul in lista,nu zic nu dar de saptamana viitoare.
Cuscra ce mai faci?
Tzuni sunt treaza de mult dar tare greu ma mai clintesc sa ajung la calculator.
Laura dupa ce se duce Andrei la graddinita o sa fie mai bine.
Carmen_l multa sanatate si nasol cu kg astea.
Gabriela sa stii ca tipa are dreptate cu kg la mine de vreo 2 ani ma invart in jurul lui 62 -60 si tot asa dar numai am putere sa fac nimic in privinta asta.
Poze nu va pot pune cu rochitele ca pana in ziua respectiva nu am sa le imbrac,iar poze asa cu mine cam greu ca ocup toata fotografia si dupa numai ramane loc pentru nimic.
Ma chinui cu cafeluta si dupa la treaba cu mine ca am destula.
Marilena si Mara Augusta
Gabrielama spune:
Buna dimineata, doamne frumoase!
Iaca sunt pe aici, dar am avut o sedinta scurta dis-de-dimineata si nu am reusit sa intru pana acum.
Salutare tuturor si scuze celor carora am uitat sa le raspund ieri sau nu le-am salutat.
Aparatul Leg Magic pe care l-am luat este acesta:
http://www.top-shop.ro/index.asp?tn=productview_v2&cid=159915
Inca nu l-am testat pentru ca sunt total atehnica si nu l-am putut monta iar sotul din dotare a ajuns acasa foarte tarziu, lunea fiind ziua lui de fotbal. Asa ca azi are tema, cum ajunge acasa trebuie sa-mi monteze aparatul.
Nu stiu daca am spus ieri, m-a costat cu tot cu transport 330 RON si l-am primit in 2 saptamani; am inteles ca il poti cumpara direct de la magazinul lor din Unirea, daca il au pe stoc.
Altfel:
Gusta, te inteleg ca ai vrut sa-l strangi de gat pe cel care era sa o calce pe Mara pe trotuar. E o reactie foarte indreptatita si sincer, si eu as fi reactionat la fel! Si iar te inteleg ca te bucuri ca nu stai in Romania...
Zuzi, ! Imprumuta masina sotului cea incapatoare si fuga la cumparaturi sa iei banda de alergat!
Crisscosty, Adi_dalma, Larissa, felicitari pentru kg pierdute!
Carmen (E), ce mai faci? Intr-adevar port tocuri inalte (sau chiar foarte inalte) in fiecare zi, dar sunt departe de eleganta si silueta...) celor din Sex and the City... Multumesc oricum de comparatie, m-am simtit foarte bine.
Delia si Tzuni, si eu sunt in aceiasi situatie. Nu se misca acul cantarului.... Macar eu nu fac sport asa mult ca voi, dar asta nu ma ajuta sa nu fiu nemultumita, ci din contra. Sunt foarte nemultumita ca nu fac sport si sunt si mai nemultumita ca nu se intampla nimic cu greutatea mea!
Laura, si eu sunt de obicei, destul de blue vara. Ca sa fiu sincera, mie nu imi place vara si abia astept sa simt primele semne ale toamnei. Atunci ma simt brusc cu mult mai bine!
L_carmen, bine ai venit din vacanta! Si spor la reacomodare!
Louisea, ce bine ca numarul de kg pe care il ai si pe care il pastrezi este cel OK! Al meu este acelasi de 4 ani si nu se schimba sub nici o forma.... Si nu vreau sa slabesc decat 3-4 kg. Of!
Azi o sa plec mai repede de la birou caci ma duc sa ma vopsesc. Au trecut cele 6 saptamani de la ultima vopsire, mi se vad radacinile si nu-mi place.
Am ramas datoare cu meniul de ieri dupa-amiaza:
La gustare, pana la urma, n-am mai mancat mar, ci 2 grisine si 1 triunghi de branza topita caci vroiam ceva sarat.
Iar seara am mancat prostii: rosii cu o bucatica de mozarella si o felie de salam de curcan, 2 biscuiti si struguri. Cand ajung acasa, parca da strechea in mine....
Vik, ce mai faci?
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
anky spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tzuni Neata! Delia, si eu am aceeasi suparare. M-am urcat pe cantar si nu pot sa cred! Nu pot..... Simt ca eforturile mele sunt inutile. Chiar nu-mi dau seama unde gresesc. Si nu cred ca e vb de masa musculara, sincer, in ciuda sportului pe care-l fac zilnic.... O sa aplic si eu retetele tale cu vegetale, doar ca o sa merg sa-mi iau carne de curcan, ca cea de pui n-o prea inghit. Zuzilici, n-am inteles de ce-mi dai palme la ? Gusta, te-ai trezit? Hai la barfa de dimineata! Tlaura, poate organizam intr-un we o iesire in parc a "graselor" din Buc - ne cunoastem, bem un suc, ne laudam cu kilele.... Meri e bine. A primit papusa Cleopatra Stratan si-mi face creierii varza cu "Ghita...te-astept diseara la portita...) Revin Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog |
Tzuni,incearca sa maninci putin si des,si nu doar de trei ori pe zi cum faci acum.Trei mese principale,trei intre.Bafta !!!