Nou stil de viata (221)
Raspunsuri - Pagina 4
danielag spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delidana O pentru danielag care ne citeste si ne voteaza...din umbra. |
Delia, eu va ofer un brat de tuturor! Imi sunteti dragi toate, si chiar daca n-am timp sa intru sa scriu, io-s aici, citesc din umbra .
Va pup pe toate!
Daniela
Am declarat saptamana asta saptamana fara dulciuri, sa vedem daca imi iese , pana acum am rezistat, dar sunt de abia la inceput. Mai intru sa va spun daca mi-a reusit.
louisea spune:
Salutare gagici
Scuze de absenta da m-am apucat de scris proiectu si-mi ocupa si tot timpul. Mi-am ales si un subiect cam greu da interesant..
Daniela bafta. Si eu sunt la faza asta numai ca mai mult sau mai putin permanent
Ieri am halit un pic de praji da nici nu mai halisem de ceva timp.
Gusta bine ai revenit si mai hai cu povesti. Ce culoare te-ai vopsit?
Gabi nu stiu daca la mine e la fel da eu sunt la aceesi greutate de cand ma stiu. De muuuulti ani. Noroc ca nu tre sa slabesc ca ma ofticam
Delia eu n-am citit cartea. Stiam numai de film
Eu nu ma mai apuc de citit nimic pt moment. Vineri ma apucase de un krimi de vre-o 450 de pagini si nu l-am lasat pana nu l-am terminat desi zisesem ca citesc numai seara inainte sa dorm. In stilu asta nu termin proiectu la timp
Ca tu te pricepi E adevarat ca te doare in dreapta cand alergi din cauza ca tragi aerul pe gura?
Laura ce mai zici? Tot plicti esti sau ti-ai gasit ceva de facut? Mers la sala sau citit o carte :)
Va pup pe toate si somn usor
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
Zuzilici spune:
Salutare dragelor! Iaca nici weekendul asta n-am luat banda de alergat. Acum m-a sabotat barbata-meu. El are masina mai incapatoare dar n-a avut chef de cumparaturi. Sper sa-l mobilizez saptamana asta ca asa nu mai merge.
Marilena bine-ai revenit. Astept poze cu tine cu noua culoare de par si rochitele achizitionate. Si eu zic ca daca esti bronzata o sa-ti stea bine in mov deschis.
Tzuni si eu te pupic. Si scrie la blog ca-ti dau bataita la .
Delidana multumesc de ceai si cafea si nou subiect. Mai ce rip-off in Ro cu mingiile astea. Aici sunt $10 bucata. Dar ce folos daca nu stiu cum s-o folosesc?
Anky ceaiul ma face sa merg mai des la WC. Dar cum se goleste stomacul cum trebuie sa-l umplu. Nu cred c-am facut nici o afacere. Am devenit masina de tocat " mancare" .
Gabriele si eu m-am uitat dupa un Magic Leg. Te rog pune-l la munca mai repede ca poate de Craciun ma cadorisesc cu asa ceva. Daca merita investitia.
Laura eu zic sa te-apuci de ceva sport organizat. Sala, etc. Sigur iti va mai trece din plictiseala.
CarmenE . So cum e noul servici? Nu prea ne vorbesti de el. Iti place?
Crys ok. Astept sa te vad sexoasa, da, sexoasa nu gluma, da?
Adi succes la pilates si alte exercitii.
Revin.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Delidana spune:
'Neata,
Incep ziua suparata caci m-am urcat pe cintar si am cu 1 kg in plus, de unde rezulta ca degeaba mergi la sala daca in restul timpului iti faci de cap cu inghetata si alune. Asa ca de azi schimb foaia si pun o mare interdictie la dulciuri si rontaieli ca nu se mai poate.
Zuzi, cred ca ai vrut sa zici 10$ 1 bucata si nu 101$ bucata, asa-i? Si mingiile astea sint pe marimi asa ca ma gindesc ca pretul mai variaza dar chiar si asa mi se pare si mie scump cu cit se vinde in Romania. Daca vrei sa folosesti mingea cel mai bine e sa mergi la o sala unde se fac cursuri cu asa ceva si apoi poti sa faci si tu acasa.
Tzuni, dupa cum vezi nu prea am cu ce sa ma laud la capitolul mincare. De obicei gatesc variatiuni pe aceeasi tema adica vegetale si carne de pui taiate bucatele si prajite fara ulei. Ieri la prinz am incercat varianta vegetariana: tofu, 1 morcov, 1 ardei, o bucatica de dovleac si o mina de ciuperci, toate bucatite si amestecate cu putin sos de soia.
Danielag, as vrea sa-mi iasa si mie figura cu dulciurile....
Lou, habar n-am de ce doare in partea dreapta cind alergi...nu stiu daca are legatura cu respiratia sau cu faptul ca alergi prea repede.
Va las ceai/cafea/suc si ce mai doriti si va astept la raport.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Zuzilici spune:
Delia ai perfecta dreptate. Am rectificat.
Si zi asa ne-astepti la raport? Ai si bice pregatite?
Eu mai am o noapte la dispozitie pana-ti dau raportul. Asa ca sper ca peste noapte sa se intample o minune.
Pe maine!
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
louisea spune:
Merci Delia ce ceai
Naspa cu kg ala. Desi la cat sport faci ar trebui sa le arzi, da daca nu merge asa mai bine le lasi. Nici nu´s bune
Zuzi
Bafta la raport fetele.
Eu am plecat la scarbici
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
tlaura spune:
'Neata fetelor!
Azi sunt un pic mai bine la "pisic"; ieri eram cazuta rau de tot! Cred ca si caldura e de vina, asa cum spunea si tzuni, pe care o salut cu ocazia asta:! ce mai face Meri? Dar tu cum te mai simti?
Zuzi, nu am cum sa am program organizat acum, pentru ca sunt cu Andrei pe cap tot timpul; sotul mi-a fost plecat 2 zile, iar eu nu am cu cine sa las copilul. Si la epilat ma duc cu el!
Oricum, am acasa un stepper-bicicleta tare misto, care iti pune toti muschii in functiune, dar pe caldura asta nu pot sa fac mai mult de 5 minute! Chiar si cu aerul conditionat, dupa aia ma apuca altele!
Delia, te invit nu numai in parc, chiar si la mine acasa, doar vino odata de acolo!
Raport: stagnare Cred ca in curand o sa trec iar la active, ca nu mai tine!
Gabi, Anky, Gusta, Eftimie, Louisea, adi_dalma, mephala(pe unde oi fi):!