Nou stil de viata (221)
Raspunsuri - Pagina 3
Delidana spune:
Tlaura, nasol cu distanta asta. Daca ma inviti in parc vin. Sa stii ca si la mine e cald dar la sala si acasa am aer conditionat si e foarte bine.
Adi, apropos de facut dus la sala, aici sint cabine separate de cite o persoana (dar eu fac dus acasa ca stau aproape); in Bucuresti insa, la sala unde am fost eu sa ma interesez de conditii, erau dusuri comune...si mie mi se pare cam aiurea , noroc insa ca e foarte aproape de casa, nu stiu insa cum o sa procedez iarna...
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
adi_dalma spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tlaura Delia, sa-ti fie de bine! adi _dalma si eu as avea nevoie de putina vointa! Daca gasesti pe undeva, zi-mi si mie! Laura, mama lui Andrei Poze |
Si eu problema asta...vointa..motivare mai degraba.
Sunt intr o pasa naspa (dpv psihic) dar incerc sa nu mai cedez tentatiei de a ma arunca in frigider/pe dulciuri.
Gabrielama spune:
Buna ziua doamne frumoase si stilate!
Am disparut de vineri, caci in weekend am fost plecati din Bucuresti. Am plecat sambata dimineata catre Poiana Brasov, unde aveam un eveniment de companie, am pleacat la 9 din Bucuresti si la 12.30 eram abia la intrarea in Sinaia. Iar de la Sinaia pana dupa Predeal era tot drumul blocat. Asa ca am intors masina si ne-am intors.... Ne-am oprit la Breaza unde am stat pana aseara, la niste prieteni (asta era planul de la inceput, dar as fi vrut sa ajung si in Poiana...). Este incredibil ce se intampla pe drumurile din tara asta!
Anyway, bine v-am regasit si va doresc o saptamana minunata!
Gusta, bine ai revenit! Cum a fost in tara? Ti-a luat rochita de nunta? Ce face Mara?
Delia, iar zic, ce de sport faci! Felicitari!
Violeta, probabil ca esti deja la mare, dar eu tot iti urez concediu placut!
Anky, ce tarta mi-nu-na-ta!! Mi-ai facut pofta!
Adi_dalma, sport la sport! Pari foarte hotarata, ceea ce este cel mai important in schimbarea stilului de viata!
Tzuni, Laura,
In casa prietenilor la care am fost in weekend, am gasit cartea Mihaelei Bilic "Traiesc, deci ma abtin".
E o carte scrisa civilizat, pe intelesul tuturor, cu sfaturi practice si decente. Am citit insa si doua lucruri - unul pe care il stiam si unul pe care nu il stiam - pe care vreau sa vi le spun si voua. Zice doamna ca:
- creierul nostru stocheaza o imagine a greutatii noastre, daca ramanem la respectiva greutate mai mult timp; acea greutate va fi considerara greutatea de referinta si dureaza cam 3 luni ca, creierul sa modifice acest "standard". Spune ea acolo ca, de pilda, daca mergem in concedii si mancand mai mult ne ingrasam cateva kg sau invers, daca bolnavi fiind slabim intr-o perioada scurta, cateva kg, prin intoarcerea la modul obisnuit de viata, greutatea noastra va reveni la cea "standard". La mine explicatia asta se potriveste perfect - dupa ce am nascut, am slabit prin dieta decenta si sport, pana la 63,8 kg. De 4 ani ma invart in jurul acestei greutati si indiferent ce si cum fac, tot acolo ajung.
- a doua chestiune recomandata de ea in carte este ca persoanele care incep o dieta sa nu inceapa sa faca sport, in ritm sustinut, in acealasi timp; ea indica o perioada de "asteptare" de 2 saptamani. Spune ea ca prin sport dezvoltam masa musculara care cantareste mai mult decat grasimea si atunci acul cantarului nu se va misca prea repede.
Mi s-au parut interesante aceste 2 lucruri si am zis sa vi le spun si voua.
Vorbind despre sport, acum 2 saptamani mi-am comandat aparatul de sport Leg Magic, dupa ce am citit chiar si aici pe forum o multime de "recenzii" dupa folosirea lui. Azi l-am primit, troneaza cutia la mine in birou in acest moment si promit sa-l si folosesc.
Si pentru ca ma ajuta sa fiu mai ordonata si organizata, am sa scriu din nou, in fiecare zi, meniul:
MD: iaurt 0% gradime (165 de grame) + o mana de cereale Fruits & Fiber
P: salau prajit + salata de varza/ o inghetata mica
G (la ora 4): un mar
C: nu stiu inca
Va doresc o zi frumoasa si linistita!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
adi_dalma spune:
Am si eu cartea Mihaelei...eu m am hotarat sa urmez indicatiile din cartea aceasta.
Unde ma abat...la fructe ; insa imi asum acest lucru in special pt ca ..iarna nu i ca vara si voi plange dupa fructe proaspete atunci...
gusta spune:
Va multumesc de reprimire.
Ce sa va zic de vacanta mea cu peripetii.Va pot spune ca era sa spanzur un sofer ca a fost la un pas sa mi- calce pe Mara pe trotuar,ma mir si eu de reactia mea plus ca cei din jur au zis ca daca pun mana pe om numai scapa din mana mea si asa am ajuns sa dau declaratii la politie.Oi vedea ce o mai fi.Restul a fost super,caldura mare dar am profitat si am scos copilul afara si la joaca si acuma spune destul de multe cuvinte romanesti si ma bucur foarte mult plus ca a reusit sa invete si un cantec.
Si acuma sa revin la nunta.Rochii am 2 lungi(una mov si una crem cu rosu inchis(visiniu)) la numar ca de cum pot eu altfel,nu au nimic special de mireasa dar mie mi-au placut,am cumpar destul de multe lucruri din tara pentru Mara si ceva de asezat sala plus ca am luat flori sa pun la toata lumea acum astept sa le vad reactia ca aici nu se obisnuieste.
Am ajuns si la medic si mi-au gasit o infectie urinara asa ca zilele astea imi fac timp sa ajung aici la medic.Toata saptamana am sa fiu ocupata sa impart invitatiile dupa imi iau o saptamana pauza si de la 1 septembrie incep sa imi aranjez prin casa.
Gabriela Mara e super bine si ca sa iti zic de Romania ma bucur ca am ajuns acasa si stau aici.
Din urma nu am citit nimic dar incerc sa recuperez.Numai sa imi dati timp ca vad ca creierul a inceput sa numai functioneze la parametri normali,cred ca i-am oferit cam mult repaus.
Delia vad ca te ocupi de lista la kg stau dezastru am 62 asa ca porcul il merit si trebuie sa ajung la 60 pana la nunta ca treaba sa fie buna.
Gata pauza ma duc sa mai scot din valize ca striga dupa mine.A si sunt vopsita si un pic bronzata.
Marilena si Mara Augusta
anky spune:
Laurici,stiu ca nu ai spus-o in sens negativ.
Gusta,bine ai revenit.Ca tot vorbeai de rochii,cred ca iti sta tare bine cu cea mov.
Delidana spune:
Gabi, sa ne spui cum e cu Leg Magic; il folosesti la birou sau acasa?
De acord cu prima afirmatie - creierul meu a fost "setat" multa vreme la 66 kg si asa ma simteam cel mai bine dar intr-un final dulciurile si lipsa de sport i-au venit de hac.
Gusta, las' ca-i bine ca ai avut parte de aventuri, nu te plictisesti.
Sincera sa fiu eu intr-un fel abia astept sa ma intorc in Romania...
Adi, hai, capul sus, trimit si la tine un pic de vointa.
Azi m-am uitat la Zohan, un film cu Adam Sandler - daca va place hummus, muzica disco si aveti chef sa va destindeti, vi-l recomand.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Delidana spune:
O pentru danielag care ne citeste si ne voteaza...din umbra.
Delidana spune:
Gusta, vrei sa te scot de la mentinere si sa te trec pe lista cu fetele active?
Tzuni spune:
Hello
Gusta, bine ai revenit! Ma bucur ca ti-a placut in Ro si astept poze cu tine, bronzata, in rochiiloe noi!
Gabrialama, o sa razi, dar in we exact asta am facut: am cautat info despre Leg Magic ca si pe mine ma tenteaza ideea. Am vazut ca este Leg Magic simplu si Leg Mgic cu cev imbunatatire, nu stiu exact despre ce e vorba. De care ti-ai luat? Astept sa-mi spui daca e ok, ca daca da, poate-mi iau si eu. Mai era si un aparat interesant de facut abdomene.... Staim si eu de setarea creierului la o anumita greutate, dar pe aia cu sportul, n-o stiam. Are insa dreptate...
Delidana, ce mai mananci,mai spune-ne si noua, poate ne inspiram..
Tlaura, si eu ma simt destul de aiurea. Zic ca din cauza caldurii. Dar azi am fost al munca si mi-ammai revenit!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog