Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (298)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Maraki, Razvan s-a nascut cu picior stramb congenital (metatarsus nu-stiu-cum) si picior plat (fara secul piciorului). Platfusul n-ar fi o problema, dar piciorul stramb este, din cauza greutatii talpa piciorului sta acum toata pe pamant, intr-un fel destul de nasol si ciudat. Nu pare, asa este, sa aiba probleme, dar uite ca are... Sper sa reusesc sa-i fac ghetutele, intr-un final, ca ma doare apul rau deja... pe idioata asta din Buzau am de gand s-o las fara job, din februarie ne tot freaca, avem facute pana acum 2 perechi care nu s-au potrivit. Cand am fost la dr. homeopat, am trecut si pe la Ortopedica (sediul central din Bucuresti) si am luat masuri copilului iar, le-am spus ca este autist si ca nu se poate ca cineva lipsit de profesionalism sa-si bata joc de sanatatea lui... in fine, am ramas si cu bani pierduti, aproape 2 milioane... nu mai spun de nervi... pe scurt, asta este patania cu ghetutele. Acum am pus pilele in miscare la casa de sanatate sa iasa repede decizia (fiindca statul suporta si el o parte din costuri), sa trimit acesta decizie la Bucuresti rapid pentru ca ei sa se apuce d elucru. Si dureaza fix 40 zile... asta da ghinion la saracul Razvan...
Ma mai intrebai de diagnostice... mai, sincer, ambele sunt cam aceeasi fasole, doar ca "tulburare autista" suna mai omeneste. In fine, eu nu pricep de ce iti faci tu atatea ganduri??? Stai mami cuminte, Angelo e bine merci, o sa vorbeasca 3 limbi odata, ce-o sa te mai vaiti.

Copilul meu nu mananca nimic. Pufuleti. Si bea ceai. Asta da viata. Deseara mergem in vizita la Alina si Sorin, prietenii nostri, sa traga o joaca pe cinste.
Pupam toate lumile.

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Astery astia sant tampiti cu incaltamintea lor ortopedica Cum sa dureze comanda 40 de zile??? Ar trebui sa chemi televiziunea si sa se ajunga pana la ministrul sanatatii!!! Sa stii ca eu nu prea mai am incredere in dr romani, asta de cand se recomanda gravidelor cu probleme Gravibinonul si cu specificarea: e singurul medicament care te poate salva Pai cum poti crede asa ceva??? Exista inlocuitor ca doar nu se pierd sarcini pe capete in alte tari Sa se documenteze sa fie in pas cu zilele noastre! Sa stii ca daca nu iesea Razva la EEg cu problema, nu as fi zis ca e ceva in neregula....cred ca te.ai saturat de mine sa citesti aceeasi parere dar eu tot stau si ma intreb unde il vad medicii ca are probleme....am vazut prea multe filmulete pe net si mai rau m.am tampit.....ieri vedeam cum se joaca Angelo cu mingiile si i-am zis lui Giorgos ca nu trebuie sa le puna in rand Doamne ferest...o iau pe aratura.....

Pe 28 acum mergem si noi pt. EEG si testul de auz( test care sigur il facem aiurea ca stiu ca aude perfect )

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Ziua buna de la Bistrita!
Mi-a fost dor de voi dar la Constanta mergea netul lui maica-mea ca (de fapt calculatorul era mai varza, asa ca nu am reusit sa ma loghez pe DC).
Bianca, la multi ani sotului! Sa fie sanatos si sa fiti toti ferciti!
Noi am avut un concediu de toata jena. Adica a fost fain ca am fost la mama, ne-am odihnit (dormeam cate 10-11 ore noaptea si zilnic de pranz cu piciul)mama ne-a rasfatat dar....am fost la plaja fix 3 zile ca in a patra a inceput fi-miu sa muceasca (fusese apa un pic mai rece cu o zi inainte si a batut si vantul) iar in a cincea zi m-a luat pe mine gatul. Asta mic a vomitat vreo 3 zile si i-a mai mers si burta, nu a mancat mare lucru in consecinta a slabit vreun kg, a facut o eruptie de toata frumusetea de la caldura (zici ca era la pubertate, avea niste cosuri cu puroi pe fata) iar eu cu raceala mea trag si in ziua de azi. Inca tusesc de zici ca nu-i adevarat, in fiecare dimineata ma trezesc infundata si pe la pranz fac febra. Deja am 16 zile de cand o tin tot asa. Piciul meu a fost extrem de incantat de apa, nu statea decat in apa si daca il scoteam la soare sa se joace pe plaja se punea in fund pe malul apei si se tot tragea pe fund pana ajungea iar in mare. N-am vazut copil asa disperat dupa apa! A fost bucuria lui ca am prins valuri si se baga in apa pana in gat ca sa-i treaca valurile peste cap, radea in hohote si ii intra apa in gura (nu intotdeauna reusea sa o si scuipe si de asta a facut si diaree+voma) se baga cu capul la fund de eram si eu si Cristi si mama tot intr-un stres.
De intalnit nu am reusit sa ne intalnim decat cu Razvanel+Cristina+Viorel ca ei s-au riscat desi i-am atentionat ca am ceva inceput de amigdalita iar cu madam FBI nu am ajuns sa ma vad ca eu n-am avut nr ei de tel (am uitat sa va zic ca mi-a nenorocit piciul si al doilea telefon in mai putin de 3 luni)si prin metode internautice nu ne-am sincronizat. Razvanel de Buzau este super frumos si dulce, ne-am tot zambit si strambat, a fost vesel si extrem de sociabil. Nu ai zice ca are o problemuta, este un copilas tare zambitor si vesel, ca parul mai lungut si carlionti ziceai ca e o fetita. Cristina e o slabanoaga, draguta, o tipa de care te simti imediat atasat,am povestit de parca ne stiam de o viata.... vorba lui Cristi " faini oameni"! Pacat ca nu am reusit sa ne mai vedem in zilele urmatoare si evident ca nu am facut poze ca neuronul meu singur si trist nu si-a amintit de aparatul foto!

La munca a fost ca la nebuni primele 3 zile ca astia nu au facut nimik din partea mea de responsabilitati si erau dosarele pe biroul meu stiva. Iar eu beteaga de murit a trebuit sa tot umblu prin oras sa rezolv toate cele.....
Voiam sa-mi schimb jobul(primisem o oferta la salariul un pic mai mic decat aici dar la Stare Civila la Primarie - Miha, m-am gandit la tine) dar a auzit seful ca vreau sa ma tirez si mi-a marit salariul la negocieri cu 36%, asa ca deocamdata stau prin zona.

Sambata avem mare nunta mare, se insoara cumnatu' (fratele vitreg al lui Cristi) si tocmai m-a sunat socru-meu sa fim acolo la ora 15 in conditiile in care bona vine la Razvan doar la ora 17 si noi mai facem vreo 40-45 de minute si pe drum pana in localitatea unde e nunta....vedem noi cum ne descurcam. Abia astept nunta asta ca nu am mai jucat de vreun an plus ca e nunta in familie deci implicare nu gluma. In 30 august alta nunta, tot la tara.....ma distrez de numa' (de m-ar tine mai bine si buzunarul ar fi super)
In Turcia plecam in 18 septembrie, mergem in Kusadasi, la Hotel Surmeli Efes, 5*, AI.....fara Razvan. Am convins-o pe mama sa vina sa stea cu nepotul o spatamana ca sa avem si noi o saptamana de miere...acum s-a convins si Cristi (dupa concediul de la Constanta) ca nu prea e de mers cu piciul in Turcia....nu anul asta cel putin!
Trimit mesajul ca poate iar se ia curentul si ma apuca toti dracii!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3

"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

sa nu uit: melatonin

Mira ce fel de medicament este asta? M-au sunat de la clinica si au intrebat daca santem de acord sa-i dea lui Angelo melatonin in cazul in care nu adoarme pt EEG...au zis ca-i da impresia ca s.a inserat si trebuie sa doarma

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

o caldura de innebunesti...36 grade la ora 16.
am stat cu tipa asta 2 ore, mi-a zis ca are nevoie de o educatoare pt. o noua grupa de copii de cresa, program de 8 ore, salariu putintel mai mare decat am aflat eu, dar tot e putin. Mi-a zis sa ma gandesc bine, bla-bla-bla. eu as fi vrut dincoace la gradi, si ei cred ca i-ar fi convenit aici, doar ca e Marco si nu putem face treaba buna cu Marco agatat de picioarele mele sau plangand dupa mine. asa ca, pana sapt. viitoare trebuie sa iau o decizie si doamne ajuta sa iau decizia buna.

Bianca sa-ti traiasca sotul!!!! pana la urma ce tort i-ai cumparat? sau i-ai facut?
Irina ma bucur ca doarme singur mario in pat. Nu a picat? ai gasit bara de siguranta?
Maraki pai anul trecut, Clau a nasit in costumul de nas, cu lavaliera si vesta. acum si-a luat un costum gri inchis, si nu merge cu lavaliera si vesta de la celalat. asa ca, vom lua camasa si cravata. I-am gasit ceva de la Bigotti super faine, dar mai caut si in alte magazine.
Silvia doamne da sa dau jos cat vreau, dar pe urma sa nu le mai pun la loc.....asta e marea problema.
Nasol cu internetul....
Toanca inca putin si mergeti in vacanta...yuppi!!!!
Ioana imi pare rau ca nu a fost cum ati vrut in concediu, dar va veti scoate cu Turcia.
Felicitari pt. marirea de salariu, deci se poate, vointa sa fie.

merg sa fac ceva prin casa, caci azi numai am umblat, cum arata casa....si nici mancare nu am...poate fac o pasta ceva diseara pt. Marco si Clau.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna seara. Mai stam putin si plecam la baie, apoi ma culc si eu la un film ceva. Azi am avut o zi proasta, cred ca sunt cam batrana... Am tot fost nervoasa... mi-au ajuns la gat nervii si problemele...
Maraki, nu mai, nu m-am saturat, spusele tale imi mai dau ceva raze de speranta, esti cineva din "afara", poate vezi clar, stiu si eu? Uite ca mi-ai reamintit, sa-i repet EEG-ul lui Razvan, intr-o zi. Chiar sunt curioasa. Nici RMN n-am reusit sa-i fac... in fine.
Da, sa stii ca tendinta copilului de a alinia jucarii poate fi un element pervaziv, dar NU ESTE OBLIGATORIU. Asa ca stai pe fundul tau, linisitita. Va tin pumnii la EEG, nu stiu ce-i cu medicamentul ala, fii si tu pozitiva, si lasa sa faca si testul de auz, cu ce strica??? Pfofita de aparatura, de medicina de acolo si in special de bunavointa lor, aici dai cu tunul si asa ceva nu gasesti. Fereasca Dommnul sa ai nevoie.
Multumesc de comentariile din drop, dar am o burta IMENSA, si eu nu exagerez de data asta. Poate vreti sa pun o poza in costum de baie???!!! vreti sa cada forumul???

Ioana, stiu ca ai mai sunat apoi, n-am auzit, am reusit sa uit sa te sun, apoi s-a facut de pellecare... 7 zile au trecut ca fulgerul. Sa stii ca neuronul meu ii tinea companie neuronului tau... si eu am uitat de poze, poate cand veniti la nasi ne mai vedem? Si noua ne-a placut de voi, multumim de aprecieri!! Eu invidiez de-a dreptul calmul vostru... eu n-am sa pot fi asa in veci...

Daca e posibil asa ceva: fii-miu sta cu basca in cap!!! I-o fi frig, cine stie.

Am uitat sa va zic: in septembrie foarte posibil sa il operez pe Razvan de polipi, la Cluj. Mergem cu avionul, e mai simplu drumul. Un fost coleg al lui Viorel este ORL-ist de copii, si mi-a explicat cate ceva despre laringitele lui, care pot avea drept cauza polipii sau un teren alergic mostenit de la ma-sa, adica de la mine. Asta nu-i bine deloc.

Gata, fug, ca ma cearta puiul.

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna seara gagici, multumesc din suflet de urari sunteti dragute si imi dati emotii si cand am emotii eu Multumim de urari
Noi acum am aterizat acasa, am fost la pizza , cu familionul, socrii, sora-mea cu familia. Maica-mea nu a venit ca mai importante ii erau serialele . Ca deobicei . Mi-a facut azi un tort un tort mare din 10 oua (ca tot intreba Giova) si mi-a facut si crema, maine sau sambata dimineata sa il umplu. Eu nu stiam nimic, i-am comandat tort la Real pt sambata...asa ca maine sun si anulez comanda. Oricum m-a enervat ca nu a venit cu noi, ea nu vine nici la iarba verde, niciunde...ca cel mai bine e acasa . Ma rog...
Maraki, nu ii mai schimb joystickul, si-a adus acum niste jocuri cu avioane. Si daca nu asta e....ramane.
Ioana imi pare rau ca ati avut o vacanta putin nereusita. Cu serviciul e bine....stai la fel pe bani mai multi . Las ca e bine si asa. Ce bine ca mergeti in Turcia ...doar voi doi...va scoateti parleala acolo cu marea. Distractie placuta la nunta, e frumos cand ai nunta in familie si iti vezi toate neamurile .
Giova...eu cred ca faceam cu nervii sa ma plimb atata dupa o o camasa. Pai cumpara-i odata si te-ai scapat de grija.
Astery of cate probleme ai avut si tu cu ghetutele alea. 40 zile e cam mult sa elibereze un certificat. Sper sa reusesti si sa iti recuperezi oarecum banii.
Silvi, nasol cu netul, incearca sa iti pui de la alta firma fara trafic ca e o prostie sa fi limitata la trafic.
Revin...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Am revenit ca l-am culcat pe Dani.
Giova, ce ai rezolvat cu ? Vai saraca de tine...cred ca tare sila ti-a fost. Cine stie cum s-au iombatat aia si au peste balcon. Omul la betie e proc ....nu conteaza cat e de bine crescut. Sper sa iei decizia cea mai buna pt tine. Tie iti place educatoare, daca salariul te multumeste...nu vad de ce nu ai accepta. Poate cu timpul se iveste post dincolo si treci unde e Marco.
Irina, mai aveti pana va mutati? Eu la Dani am patut de 1.40 asa ca nu imi fac griji....mai este pana cand ii va ramane mic. Inca nici gratiile nu i le-am coborat pt ca nu e necesar, cand se trezeste ne striga nu escaladeaza de nebun singur . Urmatorul pas e sa ii las gratiile jos (nu prea vreau fiindca salteaua e la nivel si daca nu ii pun ceva imi e frica sa nu cada) si la anul ma asteapta mutari de camere, inversari, potrivit mobila...vai de capul meu ca mi-e groaza numai cand ma gandesc. Pat de o persoana am sa ii cumpar si eu.
In seara asta l-am cantari pe Dani (imbracat cu tricou, pantaloni si cu pizza la bord) si avea 13.400 si inaltime 92 cm. Eu nu stiu cum naiba...nu a mai crescut copilul meu de luni bune , tare piticot e . nelu imi spunea ca si el pana in clasa a 10 a fost mic, a crescut in vacanta de vara de a ajuns al 4-lea din clasa. Sia cum are 1.82 iar eu...1.58. Si Dani cum seamana cu mine...iar tatal meu avea 1.72.... sper sa ajunga si Dani inaltimea asta ca e barbat. Sandra are 1.48, mai are 10 cm si ma ajunge .
Sambata seara ne vin prietenii, cu parintii nu mai fac nimic ca maica-mea sta cu Dani, iar socrii sunt nasi sambata la o familie...mai in varsta. Asa ca ne destrabalam numai noi prietenii, suntem 6 familii. De mancare...trebuie sa ma gandesc...cred ca fac vinete, icre, chiftele...salam, sunca ,snitele de piept pui, cascaval...dinastea + tort...ajunge .
Maine merg sa caut lumanari...vreau sa cumpar 37 lumanari sa aibe ce sufla .
Duminica sper ca vremea sa tina cu noi...ca vreau la Mures la gratar...
M-am apucat intr-o seara de invatat...dar slabutz, de sapt viitoare bag mare...
No si nu mai stiu ce sa zic...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Citat:
citat din mesajul lui maraki

sa nu uit: melatonin

Mira ce fel de medicament este asta? M-au sunat de la clinica si au intrebat daca santem de acord sa-i dea lui Angelo melatonin in cazul in care nu adoarme pt EEG...au zis ca-i da impresia ca s.a inserat si trebuie sa doarma

Maraki este un hormon care-l secreta corpul prin care se regleza ritmul zi-noapte. Prea mult, dormi tot timpul, prea putin nu mai dormi deloc.. Uita-te pe wikipendia ca e bine explicat. De exeplu daca faci calatorii lungi cu schimbare mare de fus orar pana sa te reglezi cu somnul poti lua melatonina....apopo in elvetia nu are drept de punere pe piata.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cristina se mai intampla sa ai si zile mai proaste.
Bianca pai nu ma prea tenteaza jobul, sa am grija de 10 puradei, de vreo 2 ani sau mai mici, care plang dupa parinti si trec cateva luni pana se acomodeaza si-i formez ..... pe urma acasa, nu voi mai avea chef si timp de marco. Daca salariul era decent, puteam trece peste astea, dar asa....nu ma prea motiveaza nimic.
Post este la gradi unde e Marco, infinteaza o noua grupa, doar ca e cam nasol ca ma vede Marco acolo si poate va vrea la mine. si atunci nu pot sa-mi fac activitatile cum trebuie, asta e problema.
Camasa nu am cautat mult, am intrat intr-un magazin si am gasit o groaza. dar musai sa merg cu Clau, sa le probeze.
Imi pare tare rau ca nu s-a alaturat si mama ta, pacat ca se inchide in ea, ar trebui sa fie altfel, are 2 fete inca si 3 nepoti frumosi.

noi am fost in parc, ca de obicei.
nu avem noutati.
abia astept sa vina weekendul...sincer nu am chef de nimic, am asa o stare de tot ...si asta de vreo 2 sapt. Nimic nu e cum vreau eu, nimic nu-mi iese, of....of....
noapte buna, pe maine.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput