Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (298)
Raspunsuri - Pagina 8
Biancas spune:
Giova, maica-mea are 4 nepoti...cred ca nepotul meu ai uitat...am si un nepot de 5 ani care imi e si fin de altfel
. Asa retrasa a fost ea intotdeauna, credeam ca daca o aduc aici langa noi va fi altfel...o vreme chiar la inceput a fost bine ca avea treburi si a pierdut sirul serialelor si venea mai mult pe la noi, mergea in stanga dreapta..Acum merge in pauzele la filme sau ziua
. Intr-un fel o inteleg ca e singura si se plictiseste dar da-l naibii de serial ca era ziua ginerului azi si putea rata un kk de film.
Cu jobul...e cam nasol sa ai grija de puradei asa mici,,,cred ca la cei mari ai satisfactii mai mari. Oricum iti trebuie rabdare multa, eu una nu as avea nervi de asa ceva. Pai gandeste-te bine ce vrei...daca iti permiti mai stai acasa si vezi ce iti rezerva viitorul.
Merg si eu la nani.
Noapte buna sa aveti
(apropo de semnul asta...e semnul lui Cosmi
care e in concediu...ce bine de ea)
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
oachi_79 spune:
Buna dimineata dragi mamici!
Ma mai tineti minte? ![]()
Noi suntem bine, cu serviciul si cu gradinita. Eu ajung super obosita acasa, parca trag la sapa, nu alta. Razvan e bine si el, are 13 kg dar eu tot firav il vad (nici nu are cu cine semana gras), si-a dat drumul la vorba de ma capiaza toata ziua, am scapat definitiv de pampers intr-o saptamina.
A facut careva PREVENAR la copil? ca noi mergem azi la iasi sa ne intepam. Stiu ca Mario parca facuse in franta daca nu ma insel....
In rest v-am citit, dar efectiv nu am avut si timp de scris. Intre timp ne-am mutat de la 2 camere intr-o garsoniera
si toata mobila a trebuit sa intre in noua locuinta. M-am saturat de dat bani, de cumparat si tot n-am terminat.
Acum ma duc sa calc nitel ca acusi plecam la gradi.
Va pup si sunt prin zona.
Oana si
Razvan-Stefan (13.02.2006)
Biancas spune:
Neata gagici eu la 
Toanca cum esti azi ca e ultima zi pana pleci in concediu? Saptamana viitoare ...cine e ca tine

Oachi nu i-am facut vaccinul, nici nu stiu ce vaccin este si mi-e lene sa caut pe net. Noi am facut doar cele obligatorii.
Mi-e lene...azi si luni sunt singura la birou si ma mananaca
sa nu stau la servici dar nu pot
. Of...vreau acasa sa fac nani ca mi-e somn
. Ieri mi-am terminat toata treaba pt luna asta, am depus declaratiile....mi-au ramas de facut conta la pers fizice ...dar cu aia nu e graba.
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
toanca spune:
Neata fetele.
Da, Bianca........azi e ultima zi de servici....
mai ma intorc abia pe 15 septembrie
Oachi, dar de ce te-ai mutat de la 2 camere la garsoniera?
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
Giova spune:

stau si eu la cafea. s-a trezit devreme al meu copil si am plecat rapid la gradi.
vreau sa fac o mare
, dar nu am chef...
. sa vad cum fac sa-mi vina, caci tot eu trebuie s-o fac, nu o face nimeni in locul meu. chiar ma gandeam sa o fi chemat pe mama la noi sa o pun la treaba. dar are si ea destula, acum cu nunta vara-mii, o ajuta pe matusi-mea, mai pune pt. iarna, asa ca n-am pe cine conta. Soacra e la Felix pe 18 zile si uite asa....
Bianca am uitat de nepotul tau
.
Deocamdata imi permit sa stau acasa, oricum muncesc si castig, si am timp de mine, familie si casa. daca as lucra 8 ore la cresa as intrerupe activitatea mea de acum, as castiga mai putin si nici timp de familie-casa nu as mai avea, ca si pana acum. cine naiba m-a pus sa accept, nu stiu? e drept ca atunci in mai, cand m-am intalnit cu ea mi-a zis un alt salariu (cat le da educatoarelor) si atunci imi convenea, dar acum...ca e mai mic..nici nu se pune problema. sa vedem cum o refuz, asa elegant...
Oana ma bucur ca totul merge bine cu razvan, ca e ok la gradi si ca se dezv. normal. Lasa kg, important e ca e sanatos.
Nici noi nu am facut Prevenaarul, facem doar cele obligatorii.
Toanca esti o fericita!!! abia astept sa revi si sa ne spui cum s-a integrat Matei la gradi. Iti tin pumnii, sa stai linistita ca va fi bine.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
d_melli spune:
Oachi da noi am facut prevenarul in Franta si nu a avut nici o reactie adversa , absolut nimic. Nu stiam ca e si aici ca il continuam aici. De ce il faci ? Si de unde il iei si cat costa?Acolo era obligatoriu.Dar ei au alta schema de vaccinare decat aici.Noi nici hepaticul nu l-am facut acolo.
Toanca concediu placut!
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
toanca spune:
Ce este Prevenaarul si de ce se face?
Noi nu am facut asa ceva
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
Biancas spune:
Giova spor la
. De ce nu iti iei o femeie?
Toanca cam mult concediu ai
. te intorci la servici odata cu inceperea scolilor, gradinitelor...
Eu am vb acum cu fina mea...in septembrie merg in Grecia...of ce bine si de ei. Nelu numai dupa 20 octombrie mai are concediu, in 25 avem o nunta "babana" la verisoara primara in oras...acolo mergem toti si trebuie sa cinstim, si apoi nu stiu ce facem. As fi vrut sa mergem la Felix la tratament dar nu cred ca pt 5-7 zile merita efortul si cheltuiala. M-as duce in Egipt doar cu Nelu ca Sandra e la scoala si nu ar fi corect sa il iau doar pe dani..
dar nu am finante
. Nu are nimeni bani prea multi si sa nu aibe ce face cu ei?
.
Bianca
Giova spune:
Inca nu m-am apucat de smotruiala.
Bianca m-am gandit, dar cu siguranta nu-mi va face cum face curatenie cum vreau eu si decat sa fac in urma ei...mai bine ma lipsesc. Cand voi avea ditamai vila, atunci se merita. dar la 3 camere nu are rost.
Toanca prevenarul se face pt. a preveni racelile, bronsitele, otitele copiilor mai sensibili, care intra in colectivitate si nu numai.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Biancas spune:
Giova pai nu mai fii si tu atat de pretentioasa la curatenie
. Eu ma multumesc cum e numai sa fie facuta...de oricine
.
Bianca