Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (298)
Raspunsuri - Pagina 6
maraki spune:
Giova daca iti este buna rochita, inseamna ca are si Clau camasa si cravata asortata nu? De ce sa-i mai cumperi altele? Ce zici?
Bianca ce nasol ca nu ai facut pozeee.......abea asteptam sa le vad.....sa ne spui daca a fost incantat de cadou husband-ul
E ziua lui maine? Frati-miu e pe 23 aug
pe vremea lui Ceasca era zi mare
Robert e acum pe 1 septembrie 
I-am cumparat in seara asta un DVD-player care citeste si formatul avi, e surpriza cand vine de la sv
L-am luat cu 70 euroi cu tot cu scart....
Giova mi-am amintit, la toalete nu spal cu clor, miroase atat de frumos acolo dupa ce este curatat
Sant luna toaletele, clor pun o data pe sapt. si las cam o ora( sa se mentina albe ) Gata nu mai spal pizzeria cu clor, ar trebui astia sa imi dea bani separat pt. spor de risc
ca prin cate trec pe la sv....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Biancas spune:
Maraki, da maine e ziua lui. fain cadoul pt Robert, si eu m-am uitat azi la un DVD dar pe noi nu ne pasioneaza. Am 2 in casa, unul citeste avi, celalalt nu. Al doilea e primit cadou de la fini ca i-am cununat ![]()
Am gasit melodia care ne-a placut la nunta
....mama ce am mai dansat pe melodia asta si ce joc de lumini a pus Dj`
. De la melodia asta ne-a venit cheful de mers in club :
http://www.youtube.com/watch?v=jlsC1ruBS3Y&feature=related la maxim si cu bas tare se aude super
. Numai ca acolo a fost mai lunga, si varianta ce o am in mp3 are 5 minute.
Inca nu are clip ///pacat. Mie imi place muzica de club, house
Merg la nani ,noapte buna,
.
DanaEne pe unde e? Nu mai stiu nimic de ea...
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
asteryaro spune:
LA MULTI ANI, NELU! sa fii sanatos, fericit alaturi de cei dragi, si sa te bucuri de ei! Bianca, sa-ti traiasca sotul, multi ani de-acum incolo!
Io-s la cafea (la o cafea solubila), avem terapie dimineata, la 9 vine Fanuta, sa vezi distractie...
Intr-o zi va voi povesti patania noastra cu ghetutele ortopedice... ca finalul este ca tot nu le avem, adica le avem incasa, dar nu sunt b une, nu-i intra piciorul lui Razvan. Vorba Ioanei, labute de ursulet...
Bianca, Razvan bea lapte fara lactoza Nestle. Cand a avut enteroviroza a baut din-asta, cand am plecat la mare am facut greseala sa iau o cutie de Nestle normal si n-a vrut baiatul nici picatura... la Real n-am gasit, la Carrefour nici atat... am batut toate farmaciile sa gasesc fara lactoza, in final am gasit la o farmacie in Mamaia...
Razvan sta in pat, invelit cu pilota cea mare, are o mare bucurie sa-l invelesc...
Maraki, meriti fata spor de risc! Cand am citit pataniile tale mi s-a facut pielea gainii...
Gata plec la copil, sunt prin zona.
O zi frumoasa tuturor!
Cristina, mami de
Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
Biancas spune:
Neata gagici, eu la 
Astery multumim de urare
. Bafta cu terapia.
De dimineata a venit Nelu acasa si a vazut cadoul frumos impachetat pe pat. L-a desfacut si m-a intrebat: "Mi-ai luat joystick pt avioane?"
. Cica nu poate
cu el, numai la jocurile cu avioane merge.
. Nu stiu de ce tineam eu minte ca merge si la impuscaturi
. Asta e acum....sa se joace pe jocuri cu avioane
.
Revin...
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
toanca spune:
Neata fetele...
Mai am un pic si plec in concediu...
Bianca, sa-ti traiasca sotul
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
silvi_2005 spune:
Bianca, La Multi Ani pentru sotul tau, sanatate si tot ce isi doreste, aniversare frumoasa astazi 
Maraki , frumos cadou i-ai luat lui Robert La multi ani si lui pentru maine
si petrecere frumoasa sa aveti.
Giova hai ca facem galerie la slabit tin pumnii sa dai jos cat mai repede
pupici de la noi.
Noi am avut o surpriza foarte placuta
ieir cand a primit sotul meu factura proforma pe agust de la orange internet e 150 de euro in loc de 75
si inca nu stim ce depasiri au facturat aia de au ajuns al suma asta si oricumnu prea conteaza acum ca atat o sa traga ei direct din cont in 31 aug
. o sa intrumai puti si strict la ce este necesar pana lamurim ca ma trezesc ca facem cerdit sa platim netul asta de 2 lei ca mi-a facut ieri niste nervi...in fine scapam in octombrie de abonament si gata.
Salutari la toata lumea si pupici, mai bag eu nasul prin zona dar ceva mai rar.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Giova spune:

imediat merg la intalnire cu dir. de la Marco de la gradi. sa vedem cu ce vesti vin
.
azi dim. cand sa mergem la gradi, vad masina toata murdara, de
. cineva, cred ca de la etajul 3 a vomat peste balconae, exact pe masina mea
. a murdarit balcoanele de la etajele inferioare, parbtrizul, capota si geamul din stanga de la masina. vai...cu ce greata l-am dus pe Marco la gradi..parbrizul l-am spalat eu cu stergatoarele, dar geamul....nici nu puteam privi prin el.
La 3 stau niste greci, of doame...ca tiganii ce sa mai zic. a mai spalat tipa odata balconul si mi-a murdarit masina, i-am zis, si-a cerut scuze. acum ce fac? musai sa le zic, dar trebuie sa vad ce...ca ne intelegem in engleza. sau vb. direct cu proprietarul sa vada ce chiriasi are
. numai nesimtiti, sa mor eu. Intr-o zi am gasit o punga de gunoi in lift. acolo a stat pana a 2-a zi cand a luat-o femeia de serviciu.
si cica, e bloc rezidential. asa o fi, dar locatarii sunt de toata jena.
nu am citit nimic, fug sa ma imbrac, revin dupa ora 16.
si o zi buna sa aveti.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
d_melli spune:
Buna ziua si de la noi.
Aici e cald si soare si mare zapuseala.
Silvie imi pare rau ca ai asa probleme cu netul. Nu il poti schimba? Eu nu mai stiu unde am avut parca ceva de genul 9 telecom insa nu am avut niciodata probleme , plateam o suma fixa , mica de tot si mergea brici nonstop.
Maraki sa iti traiasca baiatul , iti spun de pe acum ca cine stie cand mai intru.
Bianca si tie sa iti traiasca barbatul , pacat ca ai dat gres cu maneta.
Toanca ai intrat deja in concediu?
Eu prin zona astept sa se termine ziua sa merg acasa. I-am scs patutul lui Mario ca nu mai incapea in el si ii era din ce in ce mai greu si il culc intr-un pat de o persoana. Nu a facut nici o figura ba chiar e incantat de noul loc . Sper ca si cand o sa ne mutam sa fie la fel de usor, fara fitze si sa sa accepte usor noile schimbari.
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
maraki spune:
Hello,
Giova cred ca muream de sila!!! Nasol cu grecii aia, nu sant toti asa...spre exemplu pe mine daca ma vede Giorgos ca arunc pe strada hartia de la guma, daca incerc sa arunc chistocul pe geam la masina
face scandal
El e invatat ca nemtii, civilizatie nene ![]()
Irina unde doarme Mario cum? In pat dublu? ma gandesc si eu sa cumparam pat pt Angelo dar el inca doarme cu noi in camera si nu as avea unde sa il pun.....
Astery eu tot nu inteleg ce nevoie are Razva de incaltaminte ortopedica, l-am vazut foarte bine la picioare, nu pare cu probleme....
Bianca la multi ani lui Nelu 

Sanatate multa si mult noroc 
Nu poti sa te duci sa schimbi joystick-ul??? ai pastrat bonul?
Silvie multumesc pt urari
pe 1 septembrie e nascut Robert dar am cumparat ieri dvd-ul ca ce-i in mana, nu-i minciuna
Abea luasem salariul si stii cum e....bate fierul cat e cald ![]()
Prietena mea si.a cumparat o masina noua Chevrolet si ca sa vedeti cum este omul invidios.....a gasit parbrizul crapat si pe aripa era vopsea aruncata cu pensula
Noroc ca era vopseaua proaspata si a putut sa o stearga
dar ar fi fost faza tare sa vada si cine a facut asta.....
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Silvie, ultimul film care l.am vazut ieri este Alatriste, este asa si asa pt mine....povestea se petrece in Spania anilor 1600 dar e cam plictisitoare
In rest nu prea am ce sa iti recomand pt ca sant horror( nici eu nu am apucat sa le vad intregi ca nu pot cu Angelo daca nu doarme ) Aaaa mai e unul misto dar nu sant sigura ca am retinut bine numele: pitch in forward sa spuna Bombo daca e scris corect ca eu l.am sters din comp . Daca a ivazut Prime cu Merill Streep si Uma Thurmann
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5