Casnicute sexy (178)
Raspunsuri - Pagina 7
ange spune:
danelutza,bun revenit .dar unde stai madame?ai ferma sau ce?
auzi rosii,morcovii cu hectarul
iepuri si alte alea
nelia,pai de-ti arde de chef ce mai astepti.maine ,nu-i poimaine
doina,se vede vreo ameliorare,vreun progres la Dan(dupa operatie ma refer)?
na!vroiam s ava scriu mai multe dar s-au luat plozii la bataie.merg sa le rup gatul pana nu-mi darama casa
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
nelia spune:
Ange, pai am zis ca nu stiu daca e de chef sau de depresie...
Cred ca mai degraba a doua...
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
mariussimiuc spune:
Helau! 
Nelia,esti in depresie ca maine se lasa cu chef? ![]()
O cafea cine da? 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
monica-elizabet spune:
halau Duamnelor
nelia, esti in carti
primit pm cu datele 
miha, ce cuscra ti=ai tras ai vezut?
pe amandoua cuscrele ![]()
cami si la tine?
si la mine cand ii apuca e jale
si pe tine si pe copilashi...eu zici ca sunt arbitru uneori ![]()
miki
mai da de veste
liana, atelocin, ajunge bre cu balaceala si nu luati tot soarele 
doina
cum mai sunteti?
cuscra-mea unde disparusi...inca nu ti-ai revenit din petrecerile de sf Marie/ 
ioana, alina, Bi, Mirela, olga,mmiha, Mihaela(mhldvrk)
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
atelocin74 spune:
Monica , ne mai balacim si incercam sa ne incarcam bateriile cit se poate de bine , pt ca de miine sa anuntzat temperaturi mai scazute .
pt toate sexoasele .
gyongyi
Badyguarzii&Florile
Danelutza spune:
Helou si de la mine pe ziua de astazi ![]()
Nelia unde ai disparut, ai cazut in oala cu melancolie ?! Hai ca mai este un pic si-ti vin odoarele acasa, atunci veselie pe capul tau, poate aud ca ai calcat pe bec... ![]()
Cami n_am ferma mey, desi mi-as dori, dar fiecare bucatica din gradina are cite ceva, si cum sosi toamna, trebuie sa stringem roadele. Luni trec la strins patrunjelul, il tai si pe asta si-l pun in pungute la congelator, ca iarna e jale cind mergem sa cumparam, ma refer la preturi si e pacat sa lasam sa se strice tot ce-am cultivat.
Monica te-am zarit prin niste poze, eu nu stiu cum maninci tu de nu te ingrasi, ca eu deja am pus doua kg pe mine, de luni intru la salata de rosii, ca pe 7 sept. mergem la o nunta si sa ma vada rudele soatei supla ![]()
Cuscra am vazut filmuletele cu Amira, sint foarte frumoase, vreau si eu un bebe asa mic
dar soata nu mai vrea, i-am spus ca ma duc sa violentez vreun mascul si tot il fac ![]()
Alina nu ar fi mai bine sa-ti iei concediu medical si sa-l tot prelungesti pina nasti, asa macar stai linistita si te odihnesti cit mai mult. Am o prietena care de cind a ramas insarcinata, nu s-a mai dus la serviciu, ca sa evite stresul si oboseala.
Liano, Atelocin dar niste poze cu voi bronzate, cind vad si eu ?
Mirela nu te-am mai vazut de-un sac de ani. Tot cu durerile de cap te lupti, sau te-ai apucat de bebe2 ?
Miki pina cind stai in Romanica ? Cum ti-au iesit analizele ? Poate ai scris, dar eu sint batrina si n-am cetit tate mesajele voastre.
Olga nu mai scrii si aici cite un rind, sa ne spui cum stai cu burtica si greturile ?
Doina cum se mai simte Dan, tu, familia, cum mai stati cu sanatatea ?
Georgi frumos cadou ai primit de la sot, se vede ca se pricepe 
Ioana felicitari pentru serviciu.
Ufff, ma omoara Isabella ca vrea nu stiu ce joc la calculator, cica sa nu scriu mesaj ca ea nu vrea.
S-a obisnuit rau la mare, cu o gramada de copii, iar acum la fiecare jumatate de ora imi spune ca vrea la gradinita la copii.
Dispar, ca ma stringe de git sa ma uit la ea. Ajutoooorrrrrr ...

Elvetia in miniatura
monica-elizabet spune:
Danelutza, multumesc da' nu-s bre slaba(stiu ca tu ai mai putin ca mine)
...si eu daca as mai da vreo 2 kile m-as declara multumita ![]()
spor la trebushca...
v-am zis oare ca mie nu mi-a ieist nici un fir de patrunjel, leustean si telina?...nada
un singur fir de marar si ala anemic
din cauza pamantului astuia rosu...nu s eprinde nimik...toate legumele aici vin din sud...
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Liana30 spune:

va prinsarati?
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
monica-elizabet spune:
fata ne prinseram...distractie placuta si cu folos ![]()

monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
doinabita spune:
Buna fetelor!!!
Ange, sunt doua mici progrese la Dan: misca mana dreapta din articulatia palmei si au aparut simturi: p.pi si K..a dar nu le poate opri cand vin, doar le simte.
Danelutza, noi suntem binisor cu sanatatea, eu am ceva probleme cu inima si aiu tratament continuu, de asta nu mai scap, Catalin mai are pana pe 10 sept. de stat in spital, Dan e stationar pentru moment, mai avem cu escara aia, se vindeca dar greu...Voi, sunteti bine?

Miha, mie nu imi spune nimeni cum e cu prosopul?l-a luat cineva???
Monica si la mine merge DC-ul greu, nu stiu de ce....

uite ca sa nu te enervezi

Liana, m-am prins 
ce de activitati, frate...

Atelocin distractie placuta, relaxare cat de multa 

Fetelor la noi sunt niste calduri...

de nu iti vine sa mai faci nimic 

Doina Bita