Casnicute sexy (178)
Raspunsuri - Pagina 6
Danelutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariussimiuc Monule,asa zici?Cuscru o fi si el negru? Pai daca o fi stat in umbra (cuscrei ![]() Sa vezi tu ce mi-o iau eu acusica... |
ntz, ntz, a stat la umbra umbrelei, dar tot l-a gasit soarele si l-a innegrit, doar ca nu pot sa-i fac o poza nurorii tale, sa vezi ca doar funduletul i-a ramas alb

Elvetia in miniatura
Danelutza spune:

pupici la toate, mai revin miine, sper, ca astazi am desfacut bagajele, am bagat doua masini de rufe, am curatat fasolele strinse de soata, le-am dat un clocot, iar miine le bag la congelator, am facut papita, am plantat floricele aduse de la cumnata, am copt ardei, am aranjat doua gaini si un iepure, aduse de la alt cumnat
, deci... distractie pe capul meu. Miine dimineata ma bag la curatat morcovi sa-i pun la congelator, apoi sa stringa sotul rosiile sa le bag si pe alea in pungute si... ufff, multe altele, dar mai revin ![]()
Aaa, uitam...
Bun venit Nelia. A terminat Agata si tati, vacanta ?! Ma duc sa citesc la celalalt subiect, sa vad ce-ai mai povestit.
Ufff, dispar ca urla ploada linga mine 

Elvetia in miniatura
nelia spune:
Ehehei, ia uite cine a aparut! Chiar ma intrebam cind mai apari? Cit ai stat in vacanta, ca mie mi se pare ca lipsesti de mult de la copiluti... Bine ai venit si asteptam pozici!
Nu, pe 2 septembrie vin... cred ca iti dai seama cum ii astept! Vai, ce harnicuta esti?
Mai fetelor, eu ascult Gica Petrescu. Am citit ce viata frumoasa a avut, din pacate fara copii, si cit de mult si-a iubit nevasta. A incintat generatii dupa generatii cu cintecele lui, a vizitat toata lumea, dar dupa ce a murit sotia lui a murit intr-o mare-mare singurate! Si acum ascult cu atentie versurile cintecelor, sint foarte optimiste si adevarate, nu stiu cine i-a scris versurile, dar nu ar fi rau sa-i urmam sfaturile din ele. Sint superbe melodiile lui, noua ne plac tare mult, ca cele ale lui Cristian Vasile. Si mi-au placut dintotdeauna, si cind eram copil si tinara... Astazi am ascultat si Ileana Sararoiu si Ioana Radu... E clar ca sint intr-o pasa... ori depresiva... ori cu chef de petrecere.![]()
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui ange miho,nelia nu-i noua pe subiect.este din vremurile vechi apuse |
Eiii...io nu eram pe vremea aceea...Ca io-s mai tinerica...asea...
...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui alexa si mami noi suntem bine, am fo la dr, cica nu prea e multumit de col si de niste contractii trecem peste ca suntem mari:) |
Ai grija de tine Alinuto! Mai ai un hei-rup si e gata...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
citat din mesajul lui Danelutza![]() ![]() sint neagra toata, mai putin titele si pasarota |
Sa inteleg ca pasarota-i suvitata?
Bine ai revenit!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Danelutza
erau si negri pe plaja, dar vindeau prosoape, deci nu puteam atenta la nici unul ca erau in timpul serviciului |
Si erau infasurati in prosoapele alea? De ce n-ai atentat macar la prosop?
doinabita spune:
Buna fetelor!!!Bine ai revenit Nelia!!!ai trei copii???si eu, si eu!!!!
Ange, Dan se lupta cu o escara de mult, in rest facem recuperare acasa cu un kineto- terapeut, caci de plecat nu putem sa ne permitem la vremurile astea de cacao...in rest acum e binisor.
Danelutza, da ce ...se termina ziua si tre sa faci tot? si gaini? si iepure? si fasolea?Mama mia ce harnica esti dupa concediu...eu mi te inchipui fugind ca o albinuta de colo , colo.Sa o pupi pe Issabela de la noi!!!

Miha, oare o fi luat un prosop? ca eu as lua , zau daca ar fi unul infasurat cu el...uite asa , mai are baba (eu) un zvac la batranete....

Doina Bita
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui doinabita Miha, oare o fi luat un prosop? ca eu as lua , zau daca ar fi unul infasurat cu el...uite asa , mai are baba (eu) un zvac la batranete.... ![]() ![]() ![]() |

monica-elizabet spune:
buna duamnelor,
danelutza
bine ai revenit
nelia, bine ai venit(revenit) astept date de nastere la tine si cele 3 minuni sa le trec la listuta
eu nu-sh ce=are dc-ul ca mi se incarca greu, da greu de tot...de-aia n-am prea fost pe-aici
va
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post