Casnicute sexy (178)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui nelia
Mariussimiuc, fac si eu ca Ange, ne spui si noua ce mai gindesti... ca sint in pana de idei!

Nelia,nu pot sa spun,ca io m-is o duamna serioasa. Cea mai serioasa de pe aici.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ba s'avem cu pardon, madame! Eu sint!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Starile sufletesti care par a nu avea nici un motiv, au motivele cele mai adinci. (Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Avand in vedere ca esti nou venita (si chiar binevenita te cred pe cuvant. Dar mai vedem noi...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

miho,nelia nu-i noua pe subiect.este din vremurile vechi apuse numai ca atunci cand am refacut lista(nu eu) cu sexoasele a fost stearsa pt ca fata avea 2 copii mici si nu-i ramanea timp si pt noi acum are 3 copii si are timp mai mult

nelia,apropo.tot timpul ai fost o draguta cu mine.pe unde "ai trecut" m-ai laudat si ai vorbit la superlativ de noi.pe bune.merci si mai bine le povestesti tu la fete despre tine, cat de eroina esti
Ghiozdane le-am luat de la "bentley" dealea cum purtam noi in romania(de pus pe umar si cu maner) cand eram copii.Pana acum au avut saci(sac à dos) dar Maiei cum ia-a intrat domnisoritul in cap vrea sa vada cum este sa-ti rupi umarul de la greutatea cartilor
Rechizite nu le-am luat.Doar manualele si uniforma.

doina,tzuc apasat si spunemi ce face Dan.nu ma trimite sa citesc din urma ca zau nu o fac.si asa cu o mana scriu,cu una mananc si cu umarul tzin telefonul(dau raportul la coleg)

eu am o problema.ce face banana? stiti ceva de ea?

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ange, pai daca-mi placi si am de ce sa te laud, ce pot sa fac? Multumesc pentru pont, Bentley, stiu unde e un magazin, voi trece si eu pe acolo... Eu, si mama eroina, vai de ala al meu... Ma iei la misto, hai?

Da, asa este, eu am mai fost pe aici, acum imi dau seama. Am scris o perioada, apoi nu am mai apucat... si am uitat pe unde intram cind aveam timp mai mult.

Intre timp, am mers in urma si am mai citit din pagini, acum sint un picut mai in tema, sper sa am timp sa particip si eu la subiect, ca de stat acasa mai am de stat cel putin un an... Si ma fac si sexy, sa stiti, muncesc din greu la asta. Am slabit 6 kile si am in plan sa mai dau jos... Ca sa ma puteti trece si pe mine pe listuta casnicutelor sexy... Va pup!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Starile sufletesti care par a nu avea nici un motiv, au motivele cele mai adinci. (Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

cititi la "nasterea unei stele" povestea neliei, este mortala!
noi suntem bine, am fo la dr, cica nu prea e multumit de col si de niste contractii trecem peste ca suntem mari:)
toate

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Mey...da' cuscra mea cat mai sta la mare? Cred ca o sa se innegreasca monitorul cand apare,de-o sa zicem ca avem o defectiune tehnica.

sint neagra toata, mai putin titele si pasarota

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica-elizabet
miho cuscra-ta anul trecut a aparut calare pe un tigru si era neagra tuci...anul asta sa vedem cum apare

anul asta am ratat poza cu tigrul, ca dupa patru zile de stat la soare mi s-a stricat aparatul de fotografiat , deci nu pot sa descarc nici macar cele facute

Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Monule,sa speram ca anul asta nu apare tigrata,calare pe-un negru.

erau si negri pe plaja, dar vindeau prosoape, deci nu puteam atenta la nici unul ca erau in timpul serviciului

Elvetia in miniatura

Mergi la inceput