Casnicute sexy (178)
Raspunsuri - Pagina 4
ange spune:
o doamne!
voi va vaitati de caldura si eu de fig
azi am avut 13 °dimin. inca astept vara 
luni incepe fimiu scoala beyyy!
is fleasca.am pravalia inchisamerge mama cu copilul la scoala ce credeti voi
sa-mi tineti pumnii.de nu imi pun pampers![]()
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
monica-elizabet spune:
tinem pumnii cami
succes micului scolarel
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
ange spune:
mona,asa sa faci.merci 
nelia spune:
Ange, dar atit de repede incepe? Nu pe 29? Tinem pumnii, sa fie bine! Sa faci poze cu el in uniforma si sa-mi trimit si mie una... Nu-mi vine sa cred, avea trei luni cind ne-am cunoscut! Ce repede trece timpul asta!
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
doinabita spune:
Ange, succes micului scolar!!!iti tinem pumnii si tie, sa nu pui pampersi, ca esti mare, mai....

La noi iar a fost cald rau.....
Voi cum va ipacati cu caldura asta???eu m-am saturat de ea...
puapre la toata lumea!!!!!

Doina Bita
ange spune:
doina,trimite mai la mine caldura sa ne incalzim si noi oasele o tzara![]()
nelia,da.Robert incepe pe 25(lunea viitoare).asa-i la scoala lui.
speram sa ne vedem sambata.te sun maine dimi.sa vorbim mai multe
o seara buna.
mariussimiuc spune:
Helau! 
Cami,bafta multa micului scolar.Si tie sa te poti abtine.
Eu vorbesc care ma apuca numa cand ma gandesc ca mai avem un pic si incepem gradinita. 
Credeam ca ai venit cu forte proaspete!
Bine ai trecut pe la noi Nelia! 
Eu beau o cafeluta si ma gandesc...Nu stiu la ce dar ma gandesc si asta e important. ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ange spune:
neata
auzi miho,ai terminat de gandit?
astazi merg sa-i iau rechizite copilului.nu i-am luat decat ghiozdan care-i mai mare decat el
ce o face el la iarna prin zapada aia de 2 m cu ditamai ghiozdanul,nu stiu!
nelia,o sa-i fac poze da.si am sa le pun aici sa le vada si fetele ca de cand le tot amenint cu poze!!!
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ange auzi miho,ai terminat de gandit? ![]() |
Daaa...Si acu am luat o pauza...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
nelia spune:
Buna dimineata! Pai, am vazut ca e subiect de casnicute, si inca sexy, desi asta e discutabil la mine in aceasta perioada
... si am zis ca vin si eu sa beau cafeaua cu voi, ca poate intra si fara noduri.
Mariussimiuc, fac si eu ca Ange, ne spui si noua ce mai gindesti... ca sint in pana de idei!
Ange, cum, fetele nu stiu ce minunatii de copii ai? Va spun eu, sint superbi! Iar ea e cea mai sexy mamicuta de pe continentul american!
Mor de dragul ei, dar mai rau e ca si sotul... al meu, mey, nu al ei, ca asta se subintelege.
Ce ghiozdan i-ai luat si de unde? Eu ma duc miine si ii iau Agatei rechizite si are nevoie si de un rucsac, dar ceva comod pentru spate, ca cel de anul trecut nu mi-a placut, bine ca sa rupt si am motiv sa-i iau altul.
Am mai citit si eu din subiect, ca sa cunosc fetele, dar foarte putin, asa ca ma opresc deocamdata aici, mai ales ca mi s-a cam terminat cafeaua. Va pup!
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU