Casnicute sexy (178)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

La noi e calddd...De iesit iesim mai pe seara,mancare am facuta de ieri...asa ca azi is bagaboanda pe net.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

buna!la noi a fost racoare dimineata, acum iar e cald...daca de maine e iar canicula, fug la polul Nord!!!!cine vine cu mine?
Eu am mancarea la foc, sotul e plecat la Catalin la spital.Dana e cu Dan si kineto-terapeutul la orele de gimnastica, eu ii mai ajut cand au nevoie, masina spala de zor....mama , mama ce de treaba fac....
Va pup pe toate in ordinea listutei!!!!!
Sa fiti cuminti, fetelor!!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

Mey...da' cuscra mea cat mai sta la mare? Cred ca o sa se innegreasca monitorul cand apare,de-o sa zicem ca avem o defectiune tehnica.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

hello natiune
ieri nu mi-a mers dc-ul de aceea nu v-am salutat
va pe toate si mi-e dor de voi

miho cuscra-ta anul trecut a aparut calare pe un tigru si era neagra tuci...anul asta sa vedem cum apare

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Monule,sa speram ca anul asta nu apare tigrata,calare pe-un negru.

Mergi la inceput

noapte buna!

Mergi la inceput

pai ce crezi ca italianu' o fii alb rau? neee...acum e negru asa ca poate ti se indeplineste visul

Noapte buna si de la mine, merg la progamul de seara cu astia mici

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

Buna dimineata !!!!!!!
Dragelor astazi va invtit eu la .
La noi e foarte cald , astazi este sarbatoare la unguri si o sa facem un gratarel in curte cu Leana si cu Grasu, care mai doriti va asteptam cu placere .pt toate sexoasele.

gyongyi

Badyguarzii&Florile

Mergi la inceput

Eu prima la cafea...eu prima...

Si la noi tot cald...si eu tot bagaboanda...

Monule,asa zici?Cuscru o fi si el negru? Pai daca o fi stat in umbra (cuscrei ) cine stie...?

Sa vezi tu ce mi-o iau eu acusica...

Mergi la inceput

buna sexoaselor, mai e cafea si pentru mine?
multumim atelocin gata vin si eu la gratarel
miho cred ca ne-a cumparat si noua un suvenir ceva sa aiba cu ce ne fugari pe-aici cand vine
restul sexoaselor pe unde sunteti?
pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput