Casnicute sexy (178)
Raspunsuri - Pagina 19
mariussimiuc spune:
Helau! 
Alina,cafeaua aia de la tine e de dat? ![]()
Monule,super haioasa broasca aia.
LA MULTI ANI lui Alex! 
LA MULTI ANI Alexandrelor! 
Fii-mea se ridica in picioare
si tre sa stau numai dupa fundul ei ala gras care o trage inapoi si (mai) cade.
Asa ca....
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Danelutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Io??? Unde bre?Cred ca iti trebe ochelari cuscra draga. |
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariussimiuc Daneluta,spor la cumparaturi pentru noruca mea scumpa si draga. ![]() |
iote aici bre, ochelari nu-mi trebuie ca am
ia uita-te pa pagina 17 si vezi si tu, cu sau fara ochelari

Elvetia in miniatura
Danelutza spune:
La multi ani, Alexandra !
La multi ani, Alexandru !

Elvetia in miniatura
mariussimiuc spune:
Cuscra,a fost o scapare
...Dar am spus-o cu cea mai mare dragoste. 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Danelutza spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Cuscra,a fost o scapare ...Dar am spus-o cu cea mai mare dragoste. ![]() |
Daca te-ai scapat din dragoste, te iert

Elvetia in miniatura
Danelutza spune:
| citat din mesajul lui OlgaTarziu Azi dimineata mergand spre lucru am avut un accident oribil. Ploua, un truck a decis sa faca la stanga, mi-a taiat fata si eu m-am izbit cu masina in truck. A venit politie, pompieri, salvare. Abia am ajuns acasa de la spital. Masina e distrusa total. M-a salvat masina si air bagurile..... E greu sa va spun ce simt acum. Ma doare fiecare cm din piept si spate. Am vanatai peste tot. Bebelusul e bine. Doamne multumesc nu am nimic rupt. Politistul a spus ca un pic daca alunecam mai spre stanga, putin daca aveam o masina mai proasta si muream. M-am intors in impact 180 de grade, era sticla si fiare peste tot in intersectie. Inchid ochii si vad doar truckul ala mare si alb care se apropie cu viteza cumplita, si eu m-am agatat de volan si am zis doar" Doamne ai mila, nu ma lasa.".... Olga Fericirea nu este nimic decat sanatate buna si o memorie proasta. Albert Schweitzer |
Doamne ajuta, Olga

Se vede ca cineva acolo sus va iubeste si te-a protejat pe tine si bebelus.

Sanatate multa si refacere rapida.

Elvetia in miniatura
mariussimiuc spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Danelutza
Daca te-ai scapat din dragoste, te iert ![]() ![]() ![]() |

Danelutza spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui mariussimiuc
![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Intentionat am lasat fara ghilimele

Elvetia in miniatura
monica-elizabet spune:
Buna sexoaselor,
multumim de urari
si uram si noi La multi ani! tuturor Alexandrelor si Alexandrilor
sa fiti sanatosi
Doamne, ce-a patit saraca Olga...bine ca este ok si ea si bb...multa sanatate Olguta
cuscrelor, sunteti super tari 
noi am inceput de ieri sa-l serbam pe alexut...aseara am fost la parcul de distractii si mc(se trezise ruxi mierlaita si zicea ca o doare urechea
de-am zis gata...iar otita...i-am dar nurofen si n-a mai zis nimik) azi am fost la serbare la scoala la alex"serbarea familiei" f frumos si apoi la un rest mexican, apoi am papat tortulet si ne-am betivit acasa
...acum e liniste si pace...toti dorm numai eu bantui ![]()
maine daca toate=s bune...mergem la peste...si cam asta o sa fie we
va
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
mariussimiuc spune:
Monule,sa va fie de bine petrecerea! Si...fir intins!
Chiar...parca as manca si eu niste peste.
Da' n-am balta unde sa-mi bag coada. ![]()

Unde bre?