Casnicute sexy (178)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Miha,multumim
noi de fiecare data mergem la pescuit sportiv cand mergem toti deci pestele tot de la magazin il papam ca acolo la "balta" il pupam ,il mangaiem si-i dam drumul inapoi in apa sa-l mai prindem si data viitoare

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica-elizabet

Miha,multumim
noi de fiecare data mergem la pescuit sportiv cand mergem toti deci pestele tot de la magazin il papam ca acolo la "balta" il pupam ,il mangaiem si-i dam drumul inapoi in apa sa-l mai prindem si data viitoare

Super tare!

Buna dimineaaaattttaaa!

Nu v-ati scapat de mine!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna dragelor pe toate sa aveti o Duminica placuta

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Monule,inca nu sunteti la balta? Pai ce fel de pescari suneti voi? Eu stiu ca astia (pescarii) pleaca cu noaptea-n cap pe balta.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Doina Bita

Mergi la inceput

Cata liniste si seriozitate pe aici pe la subiectul asta! Ies repede sa nu ma molipsesc!

Mergi la inceput

Voi chiar vreti sa ma faceti sa plang?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

nu plange

Miki

Mergi la inceput

Stiam eu ca Miki e fata buna...

Ulutelol!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

pe toate.

Revin maine (daca am cu cine )

Miki

Mergi la inceput