Casnicute sexy (178)
Raspunsuri - Pagina 20
monica-elizabet spune:
Miha,multumim 
noi de fiecare data mergem la pescuit sportiv cand mergem toti deci pestele tot de la magazin il papam ca acolo la "balta" il pupam ,il mangaiem si-i dam drumul inapoi in apa sa-l mai prindem si data viitoare ![]()
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica-elizabet Miha,multumim ![]() noi de fiecare data mergem la pescuit sportiv cand mergem toti deci pestele tot de la magazin il papam ca acolo la "balta" il pupam ,il mangaiem si-i dam drumul inapoi in apa sa-l mai prindem si data viitoare |
Super tare!Buna dimineaaaattttaaa!

Nu v-ati scapat de mine!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
monica-elizabet spune:
Buna dragelor
pe toate sa aveti o Duminica placuta
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
mariussimiuc spune:
Monule,inca nu sunteti la balta?
Pai ce fel de pescari suneti voi? Eu stiu ca astia (pescarii) pleaca cu noaptea-n cap pe balta.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
Cata liniste si seriozitate pe aici pe la subiectul asta!
Ies repede sa nu ma molipsesc! ![]()
mariussimiuc spune:
Voi chiar vreti sa ma faceti sa plang? 
mariussimiuc spune:
Stiam eu ca Miki e fata buna...
Ulutelol! 

)