Casnicute sexy (178)
Raspunsuri - Pagina 18
atelocin74 spune:
Doina , spunene si noua ce sarbatoare e astazi ca olteanca mea , nu stie
, sau poate ca la ei nu se tine
, aaa si multamim de cafele au fost 
mariussimiuc spune:
Gyongyi,e sarbatoare pentru ca e ziua Amirei!
Implineste 9 lunite. 
Si mai e si Taierea Capului Sf Ioan Botezatorul. ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
doinabita spune:
Danelutza, azi e :Taierea capului Sf. Ioan .E cu cruce rosie in calendar.
Miha petrecere frumoasa!!!!
Alinuta 

Va pup pe toate!!!!
Doina Bita
Danelutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui doinabita Danelutza, azi e :Taierea capului Sf. Ioan .E cu cruce rosie in calendar. |
Doina stiu ca-i sarbatoare si mai e si Sf.Teodora, am calendarul deasupra aragazului si trag mereu cu ochiul ca sa vad cind e zi de odihna
.Cuscra la multe lunite Amirei si la multi ani. Sa va petreceti frumos si sa bagi si la noi niste poze sa
salivam. Dar vad ca m-ai luat la Danelutza, esti cumva suparata pe mine
Olga cum mai stai cu greturile ?

Elvetia in miniatura
Danelutza spune:
Monuleeeeeeeeeeeeee, unde esti ?

Elvetia in miniatura
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Danelutza Dar vad ca m-ai luat la Danelutza, esti cumva suparata pe mine |
Io???
Unde bre?Cred ca iti trebe ochelari cuscra draga.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Danelutza Olga cum mai stai cu greturile ? |
Tocmai ce-am citit la "sezatoarea canadiana" ce-a patit Olga astazi.
Olga,sanatate multa si ai grija de tine.

mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Danelutza Cuscra la multe lunite Amirei si la multi ani. Sa va petreceti frumos si sa bagi si la noi niste poze sa salivam. |
Multumim!
Un profiterol e bun?
monica-elizabet spune:
buna sexoaselor
Azi fuse sarbatoare asa ca n-am facut decat ceva de mancare si un tortuletz pentru maine de sf Alexandru
La multi ani! Amirei pentru cele 9 lunishoare sa fie sanatoasa si sa creasca mare

miho nu ma speria ce-a patit Olga?...Doamne ajuta sa fie bine...multa sanatate draga Olga
Danelutza
sunt pe-aici...cu astia mici si pe la bucatarie
Iata Tortuletzul pentru maine
va
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post