***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (75)***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Irinusha, nu te scuza ca stiu ca nu ai vrut sa spui asta, am zis eu doar asa ca ma tot plang de ea, dar sa stii ca e rauta. Asa se tine de piciorul meu Andreea cu cate o jucarie in mana sa mi-o dea sa ma joc. Si mama a zis ca ea nu a mai vazut asa copil sa nu poti face nimic de el, eu nu apuc sa fac mancare, curat sau sa ma spal, nu altele. Dar tot mama zice ca noi am invatat-o rau si fata acuma asa asteapta tot alte jucarii si tot sa ne jucam cu ea, tot ceva nou, ca de fapt fata e intelegatoare si o dulce, doar sa nu o doara, deranjeze nimic.

Andreea are o coasta mai iesita, cealalta care nu se vede in poza, dar nu stiu daca exagereaza dr ca prima data m-a certat ca nu-i dau sa manance diversificat si las dupa ea numai cu lapte, dupa analize si radiografii, au intors-o, au zis ca nu e chiar rau si nu i-au dat nimic, doar sa o urmarim, sa o duc la 1 an jumate sa vada cum mai e. Mie mi sa nu fie complexata cand o sa fie mare, ca vezi tu in ziua de azi toate-s top model si la adolescenta oricum esti complexat si daca nu ai nimic, adica vreau sa fac cat pot sa se atenueze.

Andreea mananca mai mult totusi, eu ii dau si la 5 si la 9 mese mai consistente, adica una de fructe cu biscuiti si iaurt si una de legume, acuma nu chiar asa in fiecare zi, in functie de ce am si cat de foame ii este ei. Dar nu cred ca conteaza asa mult cat mananca daca ei sunt veseli si cresc, dar a mea e maraita si tziulitoare asa in general si cateodata nu mai stiu nici eu ce are, ii e foame, o dor dintii, burta, abia astept sa creasca sa imi spuna. Are si perioada de veselie maxima, imediat ce mananca si poate nu se satura dar daca nu vrea asa de buna voie, tot cu pacaleli ce sa fac.

hai ca m-am intins tare mult, profit ca e mama ca mi se duce imediat binele si nu o sa imi mai vad capul.

Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Salutare la gagici/Hora bucuriei...M-am ivit si eu!...Am avut o saptamana tare grea...acum imi trag sufletul...Am copt 40 kg de vinete si le-am pus pe iarna,in acompaniamentul "suav"al copiilor rai ca "varicela"...(alt termen de comparatie nu am gasit...Am avut si nunta,am venit la 5 dimineata si...mi-am intrat repede in rol(gatit,spalat,hranit copiii...e tare rau,dar e asa de bine!!!!!Daphne e tare mancacioasa;nu te poti aseza linistit la masa,daca-i prin preajma.Chiar daca tocmai a terminat de mancat se uita la tine si tipa:hammmm,hammmmm!...E ca sacul fara fund!...Cand am aflat ca voi avea fetita,ma gandeam c-o s-o dau la balet...ca va fi slaba si delicata...Dar nici asa nu-i rau...Decat balerina(se castiga prost)mai bine dansatoare de can-can!...Nu stiu ce-i cu ea,dar nu ma mai pupa.Nu mai vrea.Albert ii spune ca-i "grasoaica"...Albert spune multe.Ieri mi-a aratat o musca "de armata"(eu cred ca era de......).Azi mi-a spus sa ma feresc de-un armasar de pe camp.Logic...l-am intrebat "de ce?"."Ca face sex!".Am crezut ca nu aud bine.eu...care nu fac diferenta intre cal si armasar......Pai,am zis ce face?!?...Cica sex.Am intrebat:"Pai ce-i aia,sex?"Adica pui...ma mama,tu nimic nu stii!!!!A crescut baiatul meu....

Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Sa ajungem noi pe-a doua pagina fetele...........off greu de tot de suportat

Oana felicitari pentru viza totul va fi bine,curaj!

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

PEPSI, bine ai revenit si la cat mai multe postari...suntem cu ochii pe tine.

Cred ca am mai zis, Miruna mananca cam 300g-350g solid/zi si 400ml lapte/zi. Mananca orice ii dau (sper sa nu o deochi) dar preferata ei ramane tot...PAINEA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

fetelor, am o mare-mare rugaminte. puteti sa mai trimiteti mail-uri cu povestea Soniei? Chiar nu am absolut nici un ban. nimic. zero barat. si plec in mai putin de o saptamana. eu am achitat, numai eu stiu de unde am scos banii, spitalul si avionul. acum mai am cazarea si neaparat nemtii. pt nemti n-am un leu. cum de cazare m-oi da peste cap de 3 ori, imprumut iar, camai sunt 2 saptamani, dar pt nemti... am uitat total de ei... scuze, dar scriu cu fi`mea in fund pe ecran... nu prea vad ce scriu.

in alta ordine de idei, se anuanta cum ca ar vrea cineva sa se ocupe de bazar? eu fac poze, dau tot ce am, doar sa mai scot niste bani, ca sunt terminata. chiar mi-e groaza. nu mai zic ca bani pt acolo, nici nu se pune problema deocamdta sa am. eh, vad eu ce si cum, cand si unde. ma apuc sa caut oameni dispusi sa-mi imprumute macar, ca alta idee n-am. ma simt tare nasol, tare.

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Hi,

Am deschis un forum aici daca ma poate ajuta cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

oana trimite-mi poze si eventual si preturi si ma ocup eu de bazar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Mica,

ce stii de cresa asta? e buna? ti-a recomandat-o cineva sau ai vazut-o personal?
Pe unde vine ca adresa?

pe net n-ai gasit nr? sau pe serviciul de Romtelecom...

Daca te ocupi tu de bazarul Soniei, care este regulamentul? noi facem poze cu ce vindem si banii se duc in contul Soniei direct?
As avea si eu lucruri, unele noi...

Oana,
trimit acum pe "staff" la birou link de pe site-ul Soniei si trimit si sotului la birou.

Vreau sa fac si un transfer acum, vad ca ai cont si la Raiffeisen, unde am eu online banking.

Rog si eu toate fetele de aici sa doneze pentru Sonia ,chiar daca e vorba de putini bani de la fiecare; suma pe care o donez eu e modica dar daca fiecare pune macar cat pun eu, e posibil sa strangem ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Oana,

am donat; banii sunt deja in cont; sper sa-mi urmeze exemplul si fetele, daca pot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

ella,

eu sunt din ce in ce mai impovarata, nu mananc, nu apuc sa dorm... nasol. sunt probleme mari cu succesiunea, mari de tot... sunt transpirata in cap de la atata vb la tel. am oparul ud pe partea pe care tin tel. si ma mai doare si o masea... si stau si ma intreb, oare cat o sa mai dureze tot chinul asta? cand o sa stau si eu linistita cu copilul sanatos si fara probleme? dar fara nici una. ca asa scap de una si dau de alta... si am devenit acra si plictisita, cu probleme de genul conturi, bilanturi si balante... fise si acte si documente... partea buna, slabesc !!! ce fericire !

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput