***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (75)***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

ella o sa ma ocup eu insa nu m-am gandit la reguli. Cum ar trebui sa fie? Puse preturi si primul venit, primul servit, sau licitatie, cine ofera mai mult??? Banii clar ar trebui sa intre direct in cont, desi asa nu stiu cum vom face livrarea. Poate ma ajuti.

kay capul sus si fii optimista. O sa mai strangem bani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

oana
sonia

o sa depun si eu catvia banuti si sper ca si ella sa fie cat mai multe depuneri;

mica, poate cu licitatie dureaza mai mult; eu as zice sa spunem un pret minim si cine cumpara sa dea minimul sau cat poate mai mult;
sa mi spuneti cum pot fi si eu de folos in administrarea bazarului;(sunt prinsa cu treburi multe zilele astea ca sambata am cununia religioasa;dar de luni am timp)

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Mergi la inceput

poate reuseste cineva care se pricepe sa faca pagina cu bazarul;

oana,scumpo, nu dispera!o sa vezi ca va fi bine!

Mergi la inceput

ckristina distractie placuta si casa de piatra. Unde faceti nunta si la ce biserica? Noi in centru la catedrala si apoi la Cornul Vanatorilor.
Probabil o sa incarc pozele pe webshotul comun. Are cineva alta idee???

Mergi la inceput

mica, tot acum ai nunta?sambata asta?
casa de piatra si multa,muuuuultaaaaa sanatate si fericire!
noi la biserica din trivale(complex2) si apoi la rest Conti.

Mergi la inceput

Nuuuu. 20 iulie 2002.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Cristina, casa de piatra ! si o Bia sanatoasa !

Mica , saru`mana ca te-ai oferit. din pacate eu acum am terminat cu S, am culacat-o si stau putin sa-mi trag sufletul si ma intorc in acte, norme si legi, decrete si bilanturi/balante. cat am fugit eu de ASE... si tot aici am ajuns... maine sunt toata ziua in acte si alte d`astea. vineri am iar o groaza de treaba. sambata ma impusc. si duminica o iau de la capat. acum serios, chiar sunt ocupata pana peste urechi pt ca marti plec in Germania si tb sa las o procura cuiva (cui???) care sa actioneze in locul si numele meu in problemele pe care le am.

ella, multumesc Clonei !

nu cred ca mai am energie sa ma apuc si de bazar, cred ca n-as mai dormi deloc. daca ma puteti ajuta, daca aveti voi de oferit ceva, va multumesc. eu o sa incerc sa zic in mare cam ce am, si sa caut poze despre respectivul lucru pe net ca sa atasati.

azi am baut putina apa acum in timp ce o culcam pe S. am mancat niste fursecuri pt ca imi scazuse glicemia si am mers la wc 1 sg data. azi noapte. sunt extenuata si hamesita.

va ca sa ma duc la acte.

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

mica da' nu ziceai ca stai pana la 2 ani cu ea?Sau asta doar asa te informezi?

Pt. bazar io as propune sa zica mama pretul pe care il vrea pt. hainutele ce le da, si cine este interesata spune.Primul venit primul servit.Este o idee

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Buna seara,
in legatura cu bazarul pentru SONIA...in primul rand felicitari pentru initiativa...ca si participant donator-cumparator la alte bazaruri va pot spune ca nu v-a fi usor,dar cu multa rabdare se vor strange ceva banuti pentru Sonia...
1. cred ca Kay v-a trebui sa ceara acordul de la admin pentru acest bazar...eventual sa desemneze persoanele care se vor ocupa de el in lipsa ei(virtuala)
2. trebuiesc facute cateva reguli si scrise in mesajul de inceput:
-donatori sa stie unde sa trimita poze cu produsele
-suma de la care se pleaca licitatia(poate fi o suma modica de 10ron sau poate fi o suma impusa de donator)
-cresterea licitatiei cu cel putin 10ron la fiecare supralicitare
-pentru fiecare obiect licitatia sa dureze 24 ore..3 zile...depinde cum se stabileste
- produsele donate sa apara in primul post sub forma:-poza..detalii(masura,culoare,nou,vechi..)..persoana care a donat(se v-a stabili mai usor legatura donator-cumparator)...suma de la care pleaca licitatia
3.cineva trebuie sa urmareasca incasarile licitatiilor si sa anunte intrarea banilor pentru ca donatorul sa poata preda produsul...aici pot interveni probleme de intrare in posesie ...daca persoanele implicate donator-cumparator sunt din aceeasi localitate se rezolva usor printr-o intalnire,dar daca este din alta localitate sau alta tara s-ar putea sa intervina o problema cu predarea produselor(implica alte costuri si donatorii poate nu sunt dispusi sa aiba si alte plati)

Sorry ,
dar ma cheama datoria.... poate mai revin

Razvanel soricel&Co

Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Mica,

asa ma gandeam , ca tre sa existe un regulament.
Am citit si ce a scris Koky si parerea mea e urmatoarea:
- ca acest joc sa se bucure de celeritate, ne trebuie un pret pe produs si atat; daca ne bagam in licitatii, ne lungim in timp si cred ca Sonia are nevoie de bani urgent; nu tre sa uitam scopul imediat al acestui bazar, sa strangem bani cat mai repede;

- costurile de trimitere chiar si in tara prin Posta Romana sunt modice; cine vrea sa ajute cauzei trebuie sa-si asume si acest aspect, inclusiv deranjul de a trece pe la posta; mai e varianta intalnirii intre vanzator si cumparator.

- in ceea ce priveste plata, daca facem trimitere prin posta, se poate face "la livrare" , dar in felul asta ma gandesc ca sunt cel putin 2 probleme: cel care primeste banii tre sa-i dea mai departe Soniei, deci nu-i primeste direct beneficiarul acestui joc, iar pe de alta parte e posibil ca destinatarul sa nu ridice produsul desi a agreat sa-l cumpere.
Deci, in privinta platii cred ca ar fi ok ca banii sa intre direct intr-un cont gestionat de Oana; eu n-am cumparat din bazar nici pe Dc, nici din alte parti si nu stiu exact care e procedura asta cu plata; Koky ne poti spune mai multe?

- fiindca nu stiu cum decurge o vanzare in Bazar, vreau sa stiu care sunt pasii; postez o poza cu pretul pe care il vreau pe produs; potentialul cumparator cum comunica cu proprietarul produsului pentru detaliile livrarii?; prin intermediul celui care gestioneaza Bazarul sau direct?plata se face inainte de livrare? daca da, care este termenul de livrare dupa ce s-a efectuat plata?

- cine garanteaza ca cel care pune in vanzare un produs isi va executa cu buna credinta obligatia de a livra? adica ce se intampla in situatia in care cineva vrea un produs, plateste pentru el iar cel care tre sa-l livreze n-o face, din varii motive?

- daca produsul nu corespunde cu ce e in poza iar cel care l-a cumparat nu e multumit? poate ar trebui scris in regulament ca vanzarea e second hand iar cel care cumpara isi asuma acest statut si deci nu are dreptul sa ceara banii inapoi.

o gramada de intrebari...dar asta nu inseamna ca nu putem face ca lucrurile sa mearga "unse".

Mergi la inceput