***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (75)***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Flore, multumesc pentru urari! Dezamagirea a trecut repede, tot al meu e, sanatos sa fie, niciodata nu mi-am inchipuit ca voi fi mama de 2 baieti, dar nu-i bai…Si intr-adevar, ai anumite avantaje materiale :)

Irinusha, cand zic ca se vad coastele ciudat, nu e ca atunci cand te uiti la un om slab si ii vezi toate cele…Bine la noi se vad si alea ca e cam silfid, desi mananca bine, dar coastele din partea de jos(nu stiu dc sunt ultimele sau nu, deh, anatomia bat-o vian…) sunt oarecum curbate anormal si iesite in afara…Altfel decat celelalte…o sa fac o poza cand mi-oi recupera copilu sa vezi despre ce vorbesc.Petrecere frumoasa!


Lavinia, 13+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Salutare mamici!
oana, felicitari pt viza!
Am mai vazut poze, nu mai nominalizez, foarte frumoase toate. Ne confruntam si noi cu palmele, cu crize de rasfat. Noi suntem mai multi pe laga ea si fiecare ii face ceva pe plac. Si eu am tendinta sa ii fac orice moft dupa ce mai lipsesc ceva timp de langa ea, desi atunci cand o am continuu sunt plina de principii...Momentan ma chinui sa ii scot cele 2 bibe noaptea, sa manance unul in jur de 11-12 si unul la 6 dimineata. Insa laptele e marea ei dragoste! A spart prima maseluta! Am luat si periuta de dinti de la nuk, e pt peste 12 luni, si arata ca o periuta normala in miniatura si are un inel montat pe maner pentru a impiedica intrarea prea mult a manerului in gurita. Ce pasta de dinti folositi voi? O scupia sau o inghit?
Am pus cateva poze noi incepand de aici

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Chiqui, inainte de 2 ani, n-o sa-i vezi pe cei mici scuipand pasta. Acum toti o inght. Noi o folosim pe www.ronatura.ro/prod.php?prid=465" target="_blank">ASTA. Am vazut pozele cu printesa in... Bucuresti?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

liviana, in Craiova sunt facute pozele! O sa ii caut si eu pasta de dinti din asta, de fapt asta vroiam sa intreb, de o pasta care sa fie ok la inghitire. Puneti si apa pe periuta, cum faceti de fapt?

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Citat:
citat din mesajul lui chiquitita

liviana, in Craiova sunt facute pozele! O sa ii caut si eu pasta de dinti din asta, de fapt asta vroiam sa intreb, de o pasta care sa fie ok la inghitire. Puneti si apa pe periuta, cum faceti de fapt?

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)


Chiquitita eu i-am cumparat periuta de la OralB, e o periuta normala, doar ca mai mica, si pasta de dinti am de la Colgate (0-6 ani). Eu ii clatesc inainte periuta cu apa rece, pun ff putina pasta, pe care ea o inghite , ii periez dintisorii si masez gingiile, si apoi ii clatesc periuta si o mai spal putin doar cu apa pe periuta, un fel de clatire

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana


Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Eu inca nu o spal pe dinti cu pasta de dinti desi am prin casa vreo 2 pentru ea. I-am pus periuta la baie langa ale noastre si atunci cand ne spalam noi pe dinti isi ia si ea periuta si se spala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Irinusha, multumim de aprecieri! Sa stii ca nu-s mama rea, chiar dimpotriva zic eu, o las peste tot, ma joc cu ea tot timpul, dar uneori ma grabesc, ca atunci ca nu avea tac'su cheie si trebuia sa merg sa iau un cadou si in brate am dus-o vreo 5 minute, dar e grea si se zbate. Mi mila si mie de mor sa o iau cand vad ce tare se bucura ea, dar ce sa fac. Bine ca ne-ai lamurit ca acuma is crizele de frustrare, asa ma gandeam si eu ca, crizele de rasfat sau cele cu "nu" is dupa 2 ani, nu stiu sigur, am citit si eu ceva cand eram gravida, acuma nu mai am timp. Dar si cu jucatul asta nonstop cu ea parca nu e a buna, sa vezi ce plimb eu pisici, omidute la greu si ea sta si se uita, toata ziua ma innebuneste cu "DATI" ca imi da mie sa ma joc, sa ii desenez, am colorat o carte intreaga, dar nu apuc sa fac absolut nimic in casa.

Si ea are coastele evazate, uite ca www.flickr.com/photos/rbeatrice/2689376068" target="_blank">aici dar se vad mai tare daca ridica manutele, era si mai grasuta si in poza se vede un pic desenat conturul si sternul infundat, dar se simt la palpat. Is curioasa cam ce zic medicii de dincolo despre asta.

Irinusha, cam atat mananca si Andreea, dar cu multe jucarii si scheme si asta nu-mi place si nu mai stiu ce sa inventez. Eu is multumita cu cat mananca acuma, dar as fi fericita daca ar manca pur si simplu, sa vad ca e incantata si ii place vb ta, dar vad ca nu are stare pur si simplu sa stea sa manance.

Kay, felicitari pt viza!

Noi ne ducem maine la Baia mare la prietena mea cea mai buna care e in Franta si a venit acasa cu fetita ei de 11 luni. Abia astept sa le vad. Iar in weekend la Cluj la aniversarea unei alte fetite de un anisor! Ce mai, o ducem la distractie pe Andreea noastra. Nu mai am nici o emotie cu ea, chit ca-s convinsa ca nu prea va manca si cine stie cum o sa o adorm, dar ma descurc cumva ca doar e a mea.

Va pup si ne revedem saptamana viitoare!


Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Am deschis un subiect nou aici:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125522

Va rog sa va spuneti opinia. Mi-ar fi foarte util, caci doresc sa initiez o astfel de propunere in firma la care lucrez. Desigur, poate fi un punct de pornire pt orice alt parinte.


Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Aoleu, Betty, n-am vrut niciodata sa spun ca esti mama rea ... doar sa explic cumva aceste "crize". Te rog sa nu ma intelegi gresit ... si eu o las pe Amélie sa se mai chitaie, ca doar nu stau dupa ea tot timpul ... si tot asa, prea multa joaca strica ;) ... ca atunci cand nu o sa ai timp, o sa fie iar frustata, ptr. ca-i invatata sa te joci non-stop cu ea. Si e important ca copilul sa invete sa se joace si singur ... asa isi dezvolta fantezia.
Eu zic ca Andreea e perfecta ... nu-ti mai face griji. Uite aici coaste de fi-miu la ca. 16 luni ... si coaste de fi-miu la 4 ani :) ... pana acum n-a spus nimeni nimic ... si l-au vazut mai multi doctori. Cred ca se cam exagereaza prea rau in tara ...
Uite cam asta-i meniu lui Melie:
-dimineata: iaurturi cu fructe, gen Danonino - 2-3 sau alte lactate cu fructe
-pranz 12-13: mancarica, cam 1/2-3/4 borcanel (azi a luat 4-5 lingurite din mancarica [ardei umplut cu smantana) si n-a mai vrut, a papat painica, o feliuta castravete, 1 feliuta parizer pui)
- 17-18 cereale cu lapte - cam 1 borcanel normal.
- 20-21 la culcare: ca. 100 ml lapte (nr.2)
- 2-6 noaptea: ca. 150-200 ml lapte
intre mese fructe.
E putin, stiu ... dar asta e ... si atat timp cat pofteste, chit ca doar gusta, atat timp sunt multumita. Atat ii trebuie ei, ia in greutate, creste (cu toate ca nu asa repede ... sper ca se face inalta ca ma-sa :)), e vesela, sunt fericita.

Chiqui, noi folosim o periuta normala pana in 6 ani, iar pasta e Nenedent Baby, pe care evident ca o inghite. O inghite Cris, de 4 ani, d'pai ea. Si fac exact ca la noi ... doar ca intai o las pe ea, dupa care o mai spal eu.
Liviana, Matei chiar o scuipa? Cum ai reusit performanta? Ca nr. 1 al meu o adora ... s-o pape :) ... bine ca mananca pasta, daca altceva nu-i place ;)

Si Amélie e "Chitaici Bazaici", ne chinuie a doua masea ... a iesit coltul, parca-i mai bine ... dar tot o prefera pe mama, se tine dupa mine peste tot, se tine de piciorul meu, merg de zici ca sunt schiopa ... am inceput sa ma pitesc de ea ;)) Noaptea mai si plange ... ies ei dintii astia si scapam.
Sanatate plantatie!

Imblanzitoarea de balauri: "Sensible Cristian & "Demolition" Amélie

** Stiai deja? => www.sansalaviata.ro **

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Irinusha, mai inghite si Matei, insa dupa ce se spala, isi ia canuta cu apa, soarbe apa din ea si pe urma scuipa cu restul de pasta. Il distreaza operatiunea asta, cred ca e pt el e cea mai frumoasa parte. De regula stau langa ei cand se spala si il "dangan" de fiecare data pe Matei sa nu inghita pasta. Deja lectia o stie.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA

Mergi la inceput