***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (75)***

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

pepsica bine ai revenit.

liviana poate ca Bogdanel reactioneaza prin greva foamei la faptul ca l-ati dus la gradi.
Noi am facut joi varilixul si nu am avut nici o reactie. Inca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Mica, nu. A mai emis cineva ipoteza asta, si am zis ca problema privind alimentatia e veche de 2 saptamani, inainte deci de a merge la cresa. Sunt sigura insa ca se va redresa pe parcurs. Voi de ce ati optat pt varilix?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Ella, bine ca m-ai anuntat ca sa stau si eu linistita, ca tot ma gandeam ca daca ii ies Andreeiei, ar trebui sa va iasa si voua ca doar sunteti un pic inaintea noastra. Felicitari, chiar ca sunt copii mari de acuma. Poate se linistesc si ai nostrii dupa ce scapa de toti dintii si maselele. Si la Andreea se vede umflat si se trezeste noaptea plangand tare si o plimb prin casa si se apuca de jucat la 3-4-5 dimineata ca ii sare somnul.

Arthurana, daca e sanatos atunci e bine, chiar daca mananca putin, poate il chinuie si pe el dinti, burta si de asta nu vrea sa pape. Eu is mai fixata cu mancatul ca m-a certat o dr ca am lasat dupa copil si ca, din cauza de alimentatie dezechilibrata are coastele evazate (rahistim carential), acuma eu nu mai cred asta. Cred ca tine mai mult de gene si mai degraba de cum se absoarbe vit D in organism. A mea a facut multa vreme kk verde si mai moale si i s-a reglat mai greu tranzitul, poate si asta ar fi o cauza. Habar nu am, dar eu ma stradui sa ii dau in fiecare zi.

Liviana, cu mana ta da-i bucatele de legume fierte din mancare poate accepta. Numai asa accepta a mea cand ii ieseau maselele de sus. Cine stie ce e in caputul lor. Daca ii pui pe amandoi baieti la masa nu se ia dupa frate-sau, sau sa ii dea el.

Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Betty R,
am capiat asnoapte; dupa ce a adormit l-am pus in patul lui; de pe la 1 pana dimineata da-i foiala; pe la ora 3 deja ma trezisem de vreo 5 ori si am zis ca nu pot sa continui asa pana dimineata; l-am pus la noi in pat; aici a inceput sa planga in hohote, asa ca a trebuit sa-l trezim de tot, el doar asa se potoleste din plansul asta neconsolat.
Dimineata ne-a luat de noi, s-a ridicat in picioare si a inceput sa arate spre jucarii " iata-iata-iata"; mi-era somn, imi venea sa-mi trag un glonte in cap, dar pe de alta parte e atat de dulce, ca ne-a trezit pe amandoi si ne-a dus pe campul de joaca.

Liviana, poate are doar o faza si ii trece? nu-ti spun ca sigur stii asta, ca nu tre fortat, tre sa-l lasi asa cu ce-i place lui.
Unde ati facut vaccinul? la CMU Kids? noi ne ducem duminica la CMU Enescu, tot la Taropa.





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Ella, da, la CMU Kids am facut vaccinul, dar la dr Gornic caci Taropa nu era cand puteam veni eu cu piticii. Apropo, voi cum dormiti cu caldurile astea? Tineti AC-ul pornit? Unde il aveti pozitionat? Eu am observat ca B se mai scoala si din cauza caldurii, asa ca noaptea cand plange ma mai plimb cu el pe hol in timp ce las AC-ul sa mearga (il avem in dormitor).
Betty, deocamdata ma relaxez caci in timpul saptamanii toate mesele le prinde la cresa. Baietii de regula manaca simultan, o sa incerc si varianta sa-i dea Matei, dar nu cred ca va fi el mai cu motz...

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Am luat viza !

va povestesc mai tarziu cum au decurs ostilitatile.

oana deSOSONICA (6.06.2007)


asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an


Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.




www.helpsonia.com
povestea Soniei


"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Ella, ce seamana noptile noastre, imi vine sa si rad, dar stii tu rasu' plansu'. Si eu am capiat azi noapte, la 2 am pus-o cu noi in pat, eram eu cu mama ca e la noi, am adormit si m-am trezit speriata ca unde e copilul, in patut nu era (am uitat ca o mutasem), intre noi nu, era cu capul aproape spanzurat la marginea patului la picioare intr-un colt. La 3 s-a trezit din nou, iar de la 5 a inceput sa planga asa necontrolat cum zici si prin somn ca am aprins lumina sa se trezeasca si i-am aratat jucarii, i-am dat lapte, ceai, s-a calmat, dar somnul ei s-a dus. S-a apucat de jucat si asa a tinut-o pana la 8 cand eu am plecat in camera cu sotul si ea a reusit sa o adoarma pana la 10. Is zombi, parca am nisip in ochi ca o tine cam asa de vreo 2 sapt. E umflata la ambii canini dar nu f tare parca, mama zice ca imediat, eu nu mai stiu, dar isi roade manutele nonstop si curg balele pana la cot. Ziua e fresh nu are treaba, ca doar ea mai doarme odata, se joaca, dar daca nu faci cum vrea ea ai incurcat-o.

Vecinii au inceput sa imi zica ca o aud plangand noaptea, cei de la 1 din laterala, asta de deasupra cred ca e distrus ca-s deasupra dormitorului lui, il aud cum merge la baie dupa. Acuma nu ma intereseaza tare mult, asta este, seara acum iesim cu laptele dupa noi la 9 jumate 10 i-l dam si adoarme afara. Oamenii de pe strada se uita ciudat cand face crize de plans si isi da palme. Sper ca e o etapa si trece.

Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Liviana,
noi tinem AC deschis in living si lasam usile deschise; daca lasam AC din dormitor ne criogenizam
iar daca nu punem deloc AC facem oua in cuib pana dimineata

Betty R,
nu mai plange in timpul zilei cum facea aldata, doar noptea il mai apuca si pun asta pe seama durerilor de dinti.
Dar azi dim inainte sa plec la birou nu stiu ce a avut; am pus masina sa spele si s-a enervat atat de tare , ca el vroia sa scoata tot ce-i in masina; si asa s-a pus pe un plans ca de ce merge masina si batea cu palmele in hublou de nu l-am putut potoli nicicum.
Ma enerveaza ca soacra-mea sare repede ca cica sa oprim masina si sa facem pe plac copilului ca cica nu suporta masina sa spele; ete na , acum tre sa stau intr-un picior ca altfel plange Dl Goe; in loc sa ignor copilul cand face de astea, ca e rasfatat, eu tre sa ma aliniez imediat si sa-i fac pe plac desi clar nu e ok.
Si ma intreb cum sa educ eu copilul cand soacra-mea e dusa cu pluta si habar nu are cum tre sa reactioneze in situatii din astea.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Citat:
citat din mesajul lui mica0307

Noi am facut joi varilixul si nu am avut nici o reactie. Inca.

Mica si Maya Alexandra (10 mai 2007)


www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia/www.youtube.com/watch?v=Zu0iQkWS2vw" target="_blank"> 1 anisor...de Maya
Poze/Poze intalnire



www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote



Mica, de ce ai facut varilix separat de Priorix, sau nu l-ai facut pe acesta din urma?

asta e nelamurirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Ella, m-ai facut sa rad, hai ca e tare soacra-ta, pai cum sa opresti masina de spalat? Andreea mea mai mult plange asa ziua decat noaptea, e nervoasa rau de la canini si daca nu faci cum vrea ea asa plange si a mea. Dar o ignor, si dupa o vreme o impac, incerc sa ii distrag atentia. Face asa si pe strada, azi trebuia sa merg la un magazin si inainte mama a lasat-o la o fantana arteziana sa puna mana undeva unde tasnea apa si nu am mai putut sa o iau decat pe sus in urlete maxime. Am lasat-o vreun sfert de ora, poate si mai bine dar ma grabeam. Am pus-o in carut si am legat-o, a plans pana s-a calmat, se uita lumea la mine ca la circ, altii mai comenteaza ca leg copilul si nu-l las pe jos. Dar atunci cel mai bine nu o bag in seama ca oricum orice ii dai, arati se enerveaza si mai tare. Ma gandesc ca o sa iasa Bob tare alintat in rimtul asta, dar pe de alta parte creste mare si o sa ii explici ca nu e bine si frumos si sigur intelege ca doar e baiat destept. Cu asta ma consolez si eu, ca a trece si etapa asta, ca nu stiu cum urla Bob dar a mea are un sonor de iti amortesc urechile, nu mai stii cum te cheama si nu se opreste o secunda.

Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput