***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (75)***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

ftelor pana la urma este cu licitatie sau nu?Daca nu Ella vreau io HANORACUL ASTA pentru STEFAN.Daca este asta e mai astept

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

doxinu frumoase pozele. Unde ati fost? Ca nu am recunoscut nimic in zona. Nu prea a fost vreme de plaja?
O sa licitam. vom da drumul saptamana viitoare cand o sa iau de la Oana si ce ofera ea si poate mai pune cineva cate ceva.
Si eu am ochit ceva pentru finuta mea, insa astept sa licitez.

Mergi la inceput

Mica am fost la EFORIE SUD si am gasit o plaja care nu era asa populata,poate de aceea spui ca nu recunosti nimic.Se poate ca programul nostru de plaja(7,30-10 si 17,30-8) sa fi fost mai putin "cunoscut".Vremea a fost super insa mi se parea ca intre 10-17 soarele ardea prea tare pentru STEFAN asa ca ne retrageam la somic,insa tati mergea la plaja.

Daca se liciteaza atunci astept,deci parerea mea este ca mult mai repede strangeam banii daca mergea pe "primul venit,primul servit".Pe de alta parte asa cu licitatie poate strangem mai multi banuti dar intr-un interval mai lung de timp.Io doar sa strangem banii mai repede ma gandesc,sa ii aiba cand are nevoie....Pupam SONIUTA

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Licitatia o sa dureze 3 zile pentru fiecare produs din momentul in care posteaza cineva prima oferta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid

Din pacate eu nu am prea multe lucruri de pus pt bazar, din lipsa de spatiu de depozitare le-am tot dat/aruncat.

Am incercat sa pun cateva poze in albumul pt bazar, dar nu reusesc, nu imi apare albumul cu bazarul, chiar daca ii dau sa uploadeze cand sunt in album. Cum sa fac?

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Selecteaza albumul My Public showbox, ala e bazarul... si eu am incercat si mi-a dat bine

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ella_74
Gravi, am primit sms-ul tau dar asa zi am avut azi, cand am dat mail pe staff ca plec in conced au inceput toti sa ma calareasca cu contracte si hartii si fel de fel ; dar la 5 juma mi-am bagat picioarele si am fugit la salon sa-mi dau blana jos, sa-mi fac unghiutele si masaj unde am tras un ...

Ella si pe mine ma intereseaza numele salonului, te rog...(in special pentru manichiura, daca o fac in conditii mai sigure de igiena)

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Sincera sa fiu fetele ma asteptam ca mult mai multe fete sa posteze poze cu hainte pentru bazar.Dupa cate am inteles se deschide saptamana viitoare(adica maine) si dupa parerea mea sunt destul de putine fetele care au pus pozele pentru bazar.Io inteleg ca fiecare are viata lui si suntem destul de ocupate insa de fiecaredata cand ma gandesc ca eram toate gravide unite doar de minunea din burtica,ma gandesc ca SONIUTA putea fi in burtica oricarei mamici de aici......nu in fiecare zi putem face ceva pentru a ajuta un puiut ce are aceeiasi varsta cu minunea fiecareia dintre noi....

NU ATAC PE NIMENI SI NU URMARESC SA JIGNESC PE NIMENI CI DOAR AS VREA CA PRIN ACEASTA POSTARE SA GRABESC PUTIN FETELR CARE AU PROMIS SA AJUTE

POZE 1 AN

minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana13

Selecteaza albumul My Public showbox, ala e bazarul... si eu am incercat si mi-a dat bine

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Multumesc!

Pretul il stabileste fiecare pt hainutele oferite? Ce se intampla cu cele care laman nelicitate? Se mai coboara din pret sau raman asa pana le vrea cineva?

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Ckristina, casa de piatra, fericire si buna intelegere!

Am vazut poze de la Kid, Mica, Doxinu - sa va traiasca fetelor, avem capsunei mari, frumosi, gospodari, haiosi si pletosi!

Am fost si noi la munte 5 zile, doar eu cu sotul. Am vrut sa fie o vacanta de relexare insa a fost doar partial pt ca eu am luat o viroza care nu m-a lasat sa dorm noaptea, am avut stari de rau etc si mai trist e ca Bogdanel a luat-o de sambata de la mine. Dupa-amiaza trebuie sa-i duc pe amandoi la dr, caci M e si el mucos.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Liv, imi pare rau ca nu a iesit vacanta in doi asa cum ai dorit
As vrea sa te rog ceva, imi poti trimite si mie numarul/numele pensiunii unde ati stat voi in Eforie? Vrem sa plecam la mare dar nu stim inca unde asa ca strang alternative.

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

fain

Mergi la inceput