***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (75)***
Raspunsuri - Pagina 18
Graviduta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ella_74 Neata, si acum intrebare: are cineva de imprumut pt o saptamana un incalzitor de biberon/borcanele? |
Ella, noi avem unul de la Primii Pasi, luat pe fuga din Carrefour prin iarna, dar e bun. Ti-l dadeam cu draga inima daca nu plecam la munte luni. Incalzeste destul de repede, nu pe loc, dar nici in cateva ore. Cam in 15-20 min un borcanel de 250 g. Eu i le pun Marei la incalzit cu o ora inainte, ca ei ii place mancarea mai calda. Trebuie sa gasesti in Carrefour, daca nu are altcineva de imprumut.
Edit: acum am vazut, cred ca plecati azi. O sa-ti trimit sms, ca sa fiu sigura ca primesti. Eu te sfatuiesc sa iei si un incalzitor pt masina, e mic, nu ocupa mult loc, si te scuteste de opriri pe la benzinarii ca sa incalzesti mancare/lapte. Noi am vrut sa-i incalzim Marei mancarea cand am plecat spre bulgaria, intr-un OMV de pe autostrada spre Burgas si nu ne-au lasat. De-aia e bun un incalzitor de masina.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Carmen_So spune:
Am io incalzitor de imprumutat, si de masina si obisnuit. Pe cel de masina nu l-am testat, inca n-am avut nevoie, pe celalalt l-am testat si e OK, incalzeste destul de repede, in 3 min cred. Imi pare rau ca n-am vazut mai devreme mesajul, nu stiu daca nu e tarziu.
tamaraspt spune:
hello capsunici, am revenit pt o zi in Bucuresti pt ca lui Matei i-auaparut niste bubite. din pacate sunt pe fond alergic.
Asa ca am citit tot din urma, ideea bazarului pt Sonia minunata dar de ce nu ati avut-o mai inainte? Eu am dat, dat, dat din lucrului lui Matei de cum ramaneau mici. Iar acum vreo luna am dat si lucrurile mai valoroase: sterilazotor, pompele pt sani, scaunelul de baie. Un singur lucru mai am, leganutul pe care l-am promis cuiva dar am cerut si nite bani pe el. Sa vad daca vrea daca nu il pun si eu la licitatie.
Ella la tomberon lucruri noi? Eu pana sa-l nasc pe Matei le duceam la o fundatie de pe langa o biserica. Dupa ce l-am nascut am dat si lucruri pe care in mod normal le-as fi aruncat si eu la tomberon.
Dar mai am in casa diverse 'chestii' primite cadou pe care nu le voi folosi niciodata, gen tablouri, vaze, etc. Acestea ar putea fi primite si ele in bazar?
bye, dar vrea teroristu' afara
Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)
ella_74 spune:
Am cam terminat bagajele lui si acum ale noastre desi e miezul noptii; nu stiu unde naiba vor incapea toate...
Gravi, am primit sms-ul tau dar asa zi am avut azi, cand am dat mail pe staff ca plec in conced au inceput toti sa ma calareasca cu contracte si hartii si fel de fel ; dar la 5 juma mi-am bagat picioarele si am fugit la salon sa-mi dau blana jos, sa-mi fac unghiutele si masaj unde am tras un ...
pana la urma a cumparat sotul din sensiblu un Tigex care merge si la priza dar si la masina, ca ne-am gandit ca-l vom foflosi si acasa, ca bea lapte la cutie de 450ml si partea a doua din cutie mereu tre s-o incalzesc si cand e 6 dimineata cam trisez si in loc sa incalzesc cu apa, bag la microunde.
Carmen_so, multumesc.
Graviduta spune:
Ok, distractie placuta! Cand te intorci, sa-mi dai si mie PM/SMS cu salonul unde mergi ca vreau si eu niste maseuze bune.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Ninutza spune:
Am si eu o intrebare: CE CADOU AR FI POTRIVIT PENTRU UN BAIETEL DE 9 ANI? Orice sugestie mi-ar fi de MARE folos.
kid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ninutza Am si eu o intrebare: CE CADOU AR FI POTRIVIT PENTRU UN BAIETEL DE 9 ANI? Orice sugestie mi-ar fi de MARE folos. Pozici Mirunica Miruna Maria, 5 iunie 2007 |
O enciclopedie interesanta, un joc tip monopoly sau un puzzle mai complicat, daca stii ca il pasioneaza ceva anume ii poti lua o carte sau un atlas in domeniul respectiv, un glob pamantesc macheta.
Citeste si aici daca ai timp, poate te ajuta.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
kid spune:
Din pacate eu nu am prea multe lucruri de pus pt bazar, din lipsa de spatiu de depozitare le-am tot dat/aruncat.
Am incercat sa pun cateva poze in albumul pt bazar, dar nu reusesc, nu imi apare albumul cu bazarul, chiar daca ii dau sa uploadeze cand sunt in album. Cum sa fac?
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
doxinu spune:
Fetelor acum am venit si noi,am bagat la spalat si am reusit sa spicuiesc si ceva din ce ati scris voi
Avem si poze si flilmulete dar poate mai pe seara daca nu,maine sigur.Acum fug ca am o gramada de treaba de facut.Cred ca spal vre-o 5 masini pana diseara
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
doxinu spune:
Am reusit sa pun CATEVA POZE asa spicuite,filmuletele maine
Pupam capsuneii si asteptam sa puna fetele toate pozele sa dam drumul la bazar odata!
Mica nu ai de ce sa-mi multumesti o fac cu tot sufletul pentru SONIUTA!
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan