***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (75)***
Raspunsuri - Pagina 20
lavini spune:
Liviana, imi pare rau ca nu a fost chiar vacanta de vis pe care o doreai, dar important e ca ati fost impreuna.Sanatate multa si tie si celor mici!
La mine e mai complicat cu bazarul, stau rau de tot cu timpul, plus ca tre sa sortez toate toalele sa vad ce mai opresc pt asta micu...ca am o groaza de haine purtate de 1-2 ori, dar cum vor fi nascuti in anotimpuri diferite tre sa vad care cum se potriveste...
La mine a fost un weekend tare greu, Andrei cu febra mare, peste 39, cu diaree, suspect de rubeola, nervii mei facuti prastie, apoi plin de bube...in final s-a decis ca a facut alergie laq Panadol...acu a trecut, dar m-au trecut si pe mine toate transpiratiilke...
Tamarasapt, mersi mult de mesaj...e greu sa ii explic ceva lui Andrei, fiindca nu intelege cum sta treaba...Adica ii zic ca in burtica e bebe si aunci vine si ma pupa(ca asa face el la bebe), sau ii mai spun "hai sa il mangaiem pe fratiorul tau ca sa stie ca il iubesti", dar o face doar fiindca aude cuvantul "mangaiat" si face gestul in sine...Probabil ca o sa vada situatia schimbata doar cand o sa vina piciul acasa...cred ca atunci va fi marea munca de convingere...
Lavinia, 15+ si Andrei (11 iunie 2007)
doxinu spune:
FETELOR SE POATE LICITAAAAAA!!!!!!!!
LIVIANAini pare rau pentru vacanta voastra,dar asa cum au zis fetele vezi partea buna ati fost impreuna.Doamne ce imi doresc si io asta...........
lavini nu-ti face griji se va obisnui repede cu fratiorul cel nou.Diferenta este mica
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
doxinu spune:
Fetelor poftiti LA LICITATIE.Ma gandesc sa avem si un link aici ca este mai usor asa
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
arcadia spune:
doxinu, am vazut pozele voastre de la mare, cred ca a fost tare frumos!
zi-mi si mie te rog unde e plaja aia mai pustie ca si noi tot la Eforie Sud cred ca mergem. merci
Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)
Poze bebe
fain
DidiAlex spune:
Lavini, dragutza de tine...nu stiu daca se potriveste la voi dar io nu i-am explicat nik lu robert al meu despre bb2 la timpul acela. si era mai mare cu 1 an, ca varsta comparativa. oricum, ei la varsta asta nu au notiunea de familie, cum pana la 5 ani nu au notiuni cantitative, bine delimitate.
Si, chiar daca tu ii explici el va uita la fel de repede pt ca nici notiuni de timp nu au.
Dar, pt tine va fi mult mai usor sa treceti peste venirea lu bb2 decat pt un copil de ex de 3+. Chiar si aici pe subiect, Iri era tare suparata de geluzia lu Iris pe Cosmin. 3+ e deja varsta critica. copilul la varsta asta altfel percepe lumea decat un copil de 2-
il va accepta, fii pe pace, si in definitiv si pt mine e cam neclara notiune de a iubi, faptele spun totul, iar dragostea cand esti de 2 ori mami nu se injumatateste, ci se dubleaza
DidiAlex spune:
Domnitzelor, vad ca nu e interes pt bazar..nici io nu am priceput mare lucru..
Cand am scris interes m-am referit la lumea de pe DC, ca e un fel de bazar al capsunelelor.
Liv, si noi suntem virusati de sambata, io si Aschiutza
lbelciug spune:
OFF TOPIC:
Fetele, aveti idee unde pot gasi un premergator NOU cu max 70 ron? Vreau sa-l iau pt fetita unui coleg de birou.
Merci.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA