***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (75)***
Raspunsuri - Pagina 16
lavini spune:
Madi, ce greu trebuie sa iti fie...Ca de altfel tuturor mamicilor care s-au intors la serviciu...Cu plecarile noastre zilnice Andrei s-a obisnuit, in schimb cum ajungem la Pitesti crede ca il lasam acolo si la cea mai mica tentativa de a parasi casa se agata de noi si plange...Ideea e ca ii place foarte mult la parintii mei, e vesel si ii iubeste mult, dar momentul despartirii il afecteaza mult...Ar fi bine sa puteti pleca cateva zile cu ea, s-ar bucura mult...Si eu vreau sa petreaca Andrei cu taica-su mai mult timp, dat fiind ca peste 2 saptamani va pleca...nu ca asta compenseaza cumva lipsa, dar macar o mai indulceste(cel putin pt husband)
Lavinia, 14+ si Andrei (11 iunie 2007)
mica0307 spune:
ckristina ai fost o mireasa tare frumoasa. Rest Conti e cel de pe Teilor??? De acolo mancam o pizza tare buna.
miha pupam dansatorul frumos .
Am primit acordul adminilor de a face bazarul Soniei. Sper sa il fac azi si de maine sa putem licita. Nu mi-a raspusn nimeni cate zile ar trebui sa tinem licitatia????
arcadia si doxinu multumim pentru hainutele oferite pentru bazar.
ella_74 spune:
n-am pozat decat 3 chestii, din lipsa de timp dar am zis macar sa fac un test sa vad daca stiu sa le pun pe site; din pacate atunci cand tre sa selectez albumul, in cele existente nu-mi apare cel cu bazarul; cum sa fac?
mica0307 spune:
ella du-te direct in album si da acolo upload photo.
Am deschis bazarul pentru Sonia la umanitare.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125844
arcadia spune:
lavini, calin are ochii tot rosii, pe de alta parte am aflat ca circula o viroza care se manifesta posibil si prin ochi rosii. nu stiu sigur, o sa merg si la oftapro ca inca n-am ajuns acolo. ce face bebicu din burtica?
mica, felicitari pentru deschiderea bazarului
Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)
Poze bebe
fain
lavini spune:
Ce slaba e activitatea aici, toata lumea e placata?
Mica, felicitari pentru initiativa! O sa incerc sa fac si eu niste poze si apoi sa vad daca ma pricep ce sa fac cu ele!
Arcadia, bebicu sper ca e bine, ma enervez ca nu e inca perioada aia in care il simti in fiecare zi si stii tu ca e acolo…Dar azi ma duc la dr si sper sa ii vad mutrita din nou!
Am si eu o intrebare…a fost cineva cu copilu la oftalmologie pt un control specializat la ochisori?Adica mie mi se pare ca lui Andrei ii mai fuge ochiul, am facut o programmare, dar eram curiosa cum se procedeaza, ca imi inchipui can u sunt cooperanti deloc…si nici nu vb…
addinel spune:
buna mamici si capsunici
mica felicitari pentru deschiderea bazarului. eu am facut deja poze, dar nu am avut timp sa le pun pe webshots. diseara asta e prioritatea principala. noi sambata plecam in concediu si ne intoarcem pe 10 septembrie. sper ca nu va fi prea tarziu daca le livrez atunci, nu? doamne-ajuta sa avem succes cu bazarul.
pupici
mama lu' maria
Ajutati-o pe Sonia!
lavini spune:
Addinel, am vazut ultimele poze cu Mriuca...Aoleu ce scumpa e, imi place tare mult!Sa aveti concediu placut si vreme cat mai buna!
DidiAlex spune:
Mica, uite aici bazarul lu Alex, baietzelul bolnav de diabet de la 10 luni. A avut si are succes. Insa, tipa care il tine e de o transparentza claritate in actiune cum rar am intalnit, si daca la inceput nu prea spera sa reuseasca au ajuns la 3 ani vechime si 16 capitole.
Contul este al ei si raspunde promp la orice nelamurire si banii sunt virati periodic cu o destinatie clara.
Care tine legatura cu Kay ar trebui sa o ajute sa actualizeze site-ul propriu.
mica0307 spune:
didi multumesc. O sa ma mai inspir si de acolo.
ella multumim pentru botosei si sandalute.
addinel nu este prea tarziu.Nici eu nu am reusit sa pozez ce am eu si nici sa ma intalnesc cu Oana sa iau de la ea hainutele si jucariile.