***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (75)***
Raspunsuri - Pagina 15
Madi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ckristina ninutza, LA MULTI ANI! uite ce faceam eu de ziua ta http://www.dropshots.com/ckristina#date/2008-08-26/12:07:58 multumesc de urari,fetelor; in afara de faptul ca, cu cateva ore inainte de nunta eram cu bianca la doctor cu diaree apoasa, a fost superb; o nunta mica,doar intre prieteni, intr un local mic,select; pozele mi le da peste 2 saptamani;am doar 2 in link ul de mai sus; ella, inca nu plecam in luna de miere; n am rezervat nimic pt ca nu aveam cu cine sa o las pe bianca; o sa cautam acum ceva pt septembrie www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007) www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei! |
Ckristina ai fost o mireasa ff frumoasa! Si Bia e o dulceata! Se simte mai bine acum? Ce a avut la burtica?
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
ckristina spune:
madi
da bi e bn acum;am lasat o joi cu tati si el a lasat o la struguri in curte;noaptea a vomitat in somn si de vineri diaree;azi a trecut!i am dat ercefuryl;smecta,biotics si ceai de menta
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
kid spune:
ckristina Sunteti o familie foarte frumoasa! Ma bucur ca Bianca e bine acum. Cum s-a comportat la nunta? A petrecut alaturi de voi sau ati lasat-o cu cineva?
Madi Ana ce face? Cum e la munca?
Am fost azi cu juniorul la dr Palicari, imi venea sa intru in pamant de rusine. O ora cat am stat acolo, juniorul s-a agitat la mine in brate si s-a distrat aruncand toate jucariile doctoritei pe jos sau mazgalindu-i biroul cu creionul si cu pixul. Exceptie a facut perioada de cand l-am dezbracat sa-l consulte si pana l-am imbracat inapoi, cand n-a facut altceva decat sa urle.
Bineinteles ca n-am retinut mai nimic din ce mi-a zis Palicari, unele chestii nici nu le-am auzit de urlete, acum trebuie sa-mi fac timp sa descifrez ce-a scris pe fisa lui.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
ckristina spune:
multumesc kid. bianca a venit doar la biserica;in rest a stat cu mama acasa.
arcadia spune:
ella, conjunctivita cred ca a facut calin de la prosopul cu care l-am sters pe fata cand l-am dus la tuns, era al frizeriei. nu m-am gandit, toanta de mine ca s-au mai sters si altii cu el cand am ajuns acasa am vazut ca avea ochi rosii, dar dupa aceea a trecut si a reaparut acum cateva zile, cand i s-au inrosit ochii si ii freca insistent. ar mai putea sa fie de la nisipul pe care si-l toarna in cap sau de la pisica noastra pe care o smotoceste si apoi duce manutele la ochi
kid, imi pare rau ca n-a mers bine vizita la palicari. deh, copii sunt copii. poate reusesti totusi sa descifrezi ce ti-a scris pe fisa.
ckristina, ai fost intrr-adevar o miresica tare frumoasa si imi place mult poza cu voi 3
urez la multi ani, cu parere de rau pentru intarziere, ninutzei si magdei
Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)
Poze bebe
fain
ckristina spune:
magda, am lipsit cateva zile de pe forum si nu apucasem sa citesc din urma; LA MULTI ANI!
mihamora spune:
Ckristina - esti o mireasa foarte frumoasa iar poza cu voi 3 e superba!
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE POZE NOI
kid spune:
Cam liniste pe aici, toate capsunelele sunt in concediu?
Ce-mi aduc aminte din ce a zis Palicari:
Am intrebat-o de imunitate, as fi vrut sa imi recomande ceva, dar nu mi-a dat nimic in afara de ceva sfaturi :mi-a zis sa-i fac zilnic baie, doar de 2 ori pe saptamana cu sampon, in rest doar in zonele expuse, dupa spalare - dus si sa-l sterg cu un prosop aspru. Masaj in fiecare zi si stat afara cat mai mult. Iar in caz de viroze, sa evit sa-i dau antibiotic, caci in timp va deveni ineficient. Febra tratata cu paracetamol sau cu orice alte antitermice(daca sare de 39 cu supozitor sau picaturi de algocalmin si mai unele, dar nu retin cum le zice).
Spalat pe dinti dupa fiecare masa. Chelia periata zilnic.
Mancare din ce fac pentru noi, dar sa evit prajeli, rantasuri, carne de porc si sa acopar toate grupele alimentare: lactate, cereale, legume(cel putin 3 feluri/zi) fructe (cel putin 2 feluri/zi), carne (pasare, vitel, peste), ulei in mancare, unt pe paine si evitat dulciurile concentrate ( chiar si biscuitii care au zahar, sa-i dau mai bine cereale) Mancarea sa fie facuta la aburi, fiarta, la gratar sau la cuptor.
Inainte de a merge la medic, sa pregatesc juniorul sufleteste acasa Sa iau un stetoscop, sa-l dezbrac si sa-l consult, eventual sa mai fie si alte persoane si sa-i explic clar unde mergem si ce ii face doctorul, ca el sigur intelege.
Si sfaturi pt junior, care i s-a parut cam palid, sa-i dau fier picaturi 10/zi, vitamina C natural si glicerina boraxata. Mi-a zis ca are si ceva semne de rahitism, dar sa nu-i maresc inca doza de vigantol. Vom merge iar la un consult peste o luna si atunci vedem.
M-am simit aiurea, ca m-a intrebat evolutia greutatii si inaltimii juniorului de la nastere si nu mai stiam cat a luat exact in fiecare luna
Cam atat imi aduc aminte, maine incerc sa descifrez fisa.
ancamari Te-am vazut intr-o seara pe forum Nu zici nimic?
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
lavini spune:
In primul rand vreau sa ii spun si eu Ckristinei casa de piatra si numai fericire in viata!Am vazut pozele, ai fost o mireasa f frumoasa, asteptam colectia!
Arcadia, cum se mai se mai simte Calin, i-au trecut problemele cu ochissorii?
Si sa nu uit, spun si eu "la multi ani" pentru toate sarbatoritele de zilele astea!
Lavinia, 14+ si Andrei (11 iunie 2007)
Madi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kid Madi Ana ce face? Cum e la munca? Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007 www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia |
Kid multumesc de intrebare. Ana e bine, se simte bine cu ai mei, se joaca, doarme si mananca bine, doar ca banuiesc ca ii lipsesc si eu. Ieri, de exemplu, am luat-o acasa cand am venit de la serviciu si a stat dupa mine ca un catelus. Spunea intruna "mami, mami" si nu voia deloc sa ma piarda din ochi, cum dispaream putin, cum plangea cu disperare si striga si mai abitir "mami".
La munca e...ca la munca Mi-e uneori asa de dor de Ana, ca as pleca acasa, la ea Sper sa pot sa imi iau cateva zile de concediu la sfarsitul lui septembrie sa mergem cu ea la munte.
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”