***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (75)***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

kid, mihamora, e bine calinutul, n-a patit nimic de la algocalmin

mihamora, i-am aratat si lui calin video cu dominic dansand, e super haios, si a dansat si calin cand l-a vazut; danseaza si el, pe muzica ritmata insa nu pot sa-l filmez ca nu sta.

intrebare ref. la bazar: facem fiecare album separat?

alta intrebare: stie cineva un oftalmolog bun de copii? calin are ochii cam rosii de cateva zile si vreau sa-l duc.

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina_b spune:

Arcadia, stiu ca OFTA PRO este specializat in oftalmologie pentru copii.Este pe Pache Protopopescu, nu stiu tel, dar cred ca daca dai cautare pe Google gasesti datele de contact. Cred ca trebuie programare.

Catalina, mamica de Eva (01.06.2007) POZE

Mergi la inceput

catalina_b, multumesc e bine ca e si aproape de mine
nu ne pui niste poze de la mare sa ne delectam?

parerea mea este, in legatura cu transferul banilor pentru sonia, ca e mai bine sa ii fie transferati in cont direct oanei de catre cumparator, intrucat trebuie sa ne miscam repede, iar bazarul poate dura..

Poze bebe

fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

arcadia nu cred ca ar trebui sa facem foldere separate in webshots ci unul singur si sa precizam cine ofera produsul. O sa il continuam pe cel al lui doxinu.

Am pus cateva poze noi de aici:
http://good-times.webshots.com/photo/2169533050099064252CGtUxz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Am venit si noi acasa, dupa ce a vomat ieri, am mers la medlife in toiul noptii si au pus-o pe perfuzii si acum e ok, face nani in patut la mine dar ne-a mai taxat de 600 ron... Recomand oricui sectia de pediatrie Medlife, dr de la IOMC si conditii mai bune ca iun Germania. costa, dar merita. si s-au purtat exemplar.

pup ca impachetez

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Hei, am ajuns pe pagina a doua!

Mica, am editat si am facut un singur album.
imi place mult poza cu tine si Maya in hamac

Kay, dar de la ce a vomat Sonia? Mi se pare cam scump totusi pentru o vizita..

Intrebare: oftalmologul mi-a dat Ciplox pt conjunctivita lui Calin, a mai dat cineva la bebe, o fi sigur? pe prospect zice ca nu s-au studiat efectele la copii.

Poze bebe

fain

Mergi la inceput

Toata lumea-i in vacanta?

Poze bebe

fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

catalina B,
multumesc pentru sfaturi; uite, asta cu lucruri groase am omis, de fapt aveam de gand sa iau un hanorac dar atat si nimic mai mult; si eu sunt friguroasa rau si atunci e valabil si pentru mine, ca plecam ca o floricica numa la pantaloni scurti si maieute.
Cu restul lucrurilor cred ca ne descurcam, de fapt e o ocazie buna sa ruleze si toate tricourile si hainutele de vara; are peste 25 de body cu maneca scurta, mai mult de 20 de tricouri, vreo 10 maieute, fara sa pun la socoteala alte combinatii /seturi, etc.

Mica,
superba poza cu maya care doarme in hamac.

Arcadia,
sanatate la pitic; de la ce a facut conjunctivita? manute pe la ochi?

Oana,
imi pare rau ca ati ajuns la spital; aveti un diagnostic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

Va MULTUMESC pentru urarire de ziua mea.
Va doresc o saptamana frumoasa iar celor care pleaca in condediu, distractie placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

ninutza, LA MULTI ANI! uite ce faceam eu de ziua ta http://www.dropshots.com/ckristina#date/2008-08-26/12:07:58

multumesc de urari,fetelor; in afara de faptul ca, cu cateva ore inainte de nunta eram cu bianca la doctor cu diaree apoasa, a fost superb; o nunta mica,doar intre prieteni, intr un local mic,select;
pozele mi le da peste 2 saptamani;am doar 2 in link ul de mai sus;

ella, inca nu plecam in luna de miere; n am rezervat nimic pt ca nu aveam cu cine sa o las pe bianca; o sa cautam acum ceva pt septembrie

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Mergi la inceput