***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (75)***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Citat:
citat din mesajul lui doxinu

Citat:
citat din mesajul lui mihamora

Poate vreti sa vedeti www.youtube.com/watch?v=MhyS9IGUTtw" target="_blank"> micul dansator

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE POZE NOI

Superb,pur si simplu.Au un dans la varsta asta de iti vine sa-i mananci.

STAFEAN ateapta sa vada cum este ritmul muzicii si apoi danseaza.Adica poate fi saritura mai lenta sau mai domoala

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

sa faci bine sa ni-l arati!

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Ella - aha , deci se imprieteneste cu scaunul e f bine. Poti sa iei laptop-ul si incarcator de masina pt el, e mai incomod dar merge.
Foarte frumoase pozele voastre, cunosc pozitia de somn
Pai scutecul acela, zic eu , ar fi pt cazul in care face kk si doar atat.

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

mihamora Ce simpatic e Dominic! Juniorul meu a avut ceva tentative de dans, dar se dezechileaza repede si nu mai incearca. Mai des face piruete, tot in nas vine daca nu il prind, dar astea dureaza mai putin si necesita si mai putin efort

ella, doxinu Distractie placuta la mare si zero incidente!

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Kid - multumim, si al tau ce tare trebuie sa fie cu piruetele
Al meu inca nu are curaj sa plece singur, dar danseaza si alearga de manuta

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Miha,

mi-ai dat o idee buna cu laptopul; sa speram ca merge, ca numai la gandul ca am de mers 4 ore cu el ma furnica in varful capului.

si aveti pantaloni LR bleumarin la fel ca ; eu tocmai i-am luat de la uscat, vad ca n-au intrat la apa.

Am vazut acum si poze cu Dominic; cate kg are? e falcos

Mergi la inceput

Da Ella, si avem si vre-o 2 camasi la fel
E falcos, are 11kg si ceva cred, nu l-am mai cantarit de mult timp.

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Fetelor am terminat bazarul!Sper sa fie asa cum trebuie desi am primit de la Mica tot ce aveam nevoie.Nu am vrut sa raman ultima daca plecam la mare asa ca sunt deja gata.Sper din suflet sa avem succes si sa o ajutam pe SONIUTA cu bazarul nostru.Abia astept sa vad bazarul,sper sa puna si fetele cu bebei mai mari poate cumparam intre noi.

Gtaviduta pe unde umbli?Cum a fost la mare?

Ellamerci si voua la fel

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

MA gandeam asa:cand se face vanzare sa-si ia fiecare proprietar de hainute banii si sa-i vireze el in cont la SONIUTA ca sa nu ne complicam prea mult.Cand se termina bazarul fiecare pune in cont de cat a vandut si bineinteles fiecare proprietar trebuie sa trimita sau sa se intalneasca cu cel ce doreste hainutele.Cum vi se pare? Este decat o idee,a mea

Acum puteti sa ma injurati daca nu va convine ca mai scriu peste 1 saptamana cand ma intorc de la mare

POZE 1 AN

minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Hi,

fetele care ati fost la Gina Palicari, puteti sa mai spuneti o data nr de telefon unde pot sa fac si eu o programare? Stiu ca mi-l salvasem pe undeva, dar nu il gasesc

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina_b spune:

Noi tocmai ne-am intors de la mare, din Russalka, Bulgaria, unde a fost excelent. Russalka este un complex all inclusive, la 40-45 km de Vama Veche, nu se circula cu masinile in incinta, este format numai din bungalow-uri, situate in padure,pe malul marii. Recomand tuturor celor care vor liniste, natura, relaxare (nu terase, baruri, cluburi, tarabe, etc)si mai ales celor care merg cu copiii. Este un colt de natura. Nu as fi crezut, eram cam reticenta privind Bulgaria, dar din considerente de apropiere si dependenta de avion am ales sa mergem aici.

Am fost in vizita si in Nispuri sau Albema, dar nu ne-a placut deloc.

Ella, legat de bagaje - pentru Eva necesare au fost urmatoarele: mai multe prosoape de plaja, 2 perechi de slipi (desi am tinut-o in funduletul gol cel mai mult timp, uneori ii mai puneam slipi). Nu am folosit pampers pentru apa decat o data (in piscina). In rest am mers pe ideea ca este o ocazie perfecta sa mai stea fara pampers pe ea, sa se mai aeriseasca pielea (chiar daca facea pipi pe ea, ii schimbam chiloteii si o clateam). Rezultatul - nu s-a oparit deloc in perioada asta si ce e mai important, a inceput sa constientizeze actul mictiunii (imi arata de cate ori face).

Sa revin la bagaj - palarioare de soare (2-3 pt ca se uda, intram si in apa cu palariuta), crema de soare Vichy FP30 cu pulverizator, cat mai multe tricouri - maieuri subtiri si pantalonasi scurti (pentru perioada de somn si plimbare de la pranz).

Important - galetusa, lopatele, colac, piscinuta de 1 persoana, etc - i-au captat atentia 100%, nu-mi venea sa cred ce cuminte se juca cu ele pe plaja, sub umbrela.

In rest, pentru seara, haine normale - IMPORTANT - seara in Bulgaria este racoare, asa ca trebuie un pulover, bluza de trening, etc.

Catalina, mamica de Eva (01.06.2007) POZE

Mergi la inceput