***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (75)***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Kay,
multumesc ca ai trecut pe la mothercare sa intrebi de sandalute; am crezut ca numai in plaza nu mai au nr lui ; are o talpanoaga, mama, mama...

Mica,
multumesc de raspuns, luam cu noi si prosoape si halatele de baie; am scotocit in seara asta dupa ele ca le primisem cadou la botez si nu mai speram sa le folosesc vara asta.

I-am cumparat in seara asta lui pampers de plaja/apa; n-am luat decat un bax cu 11 bucati; tu ai folosit? sotul meu se infipse in 3 baxuri cica sa nu stea fiu-su in putulica goala sa rada lumea de el; l-am potolit urgent;

pana una alta azi l-am dus pe la dr Taropa la vaccin de rubeola si rujeola; cand a auzit ca plecam la mare, a zis ca vaccinam la intoarcere ca reactiile sunt intre a 5-a si a 10-a zi; asa banuiam si eu, ca nu putem face, dar eu am rezervat vacanta din scurt, ca vine toamna, cand sa mai plecam la mare ?
Mi-a zis dr ca pot sa-l dau pe cu PizBuin ca si ea foloseste si este un brand serios , ca ce scrie la factor aia e.
Ma uit la chico ca il dam pe in fiecare dimineata inainte de parc, are ecran total si cu toate astea in partile unde sta la soare e rumenit tot, adica pe picioare; deci chico e o frectie.
Mi-a mai dat dr o reteta cu ce sa avem a noi si ne-a zis sa nu-l bagam in piscina ci doar in mare, ca piscina e plina de fel de fel de la altii.

Irinusha,
multumesc de suport; nu stiu cum sa fac cu masina, plange de se invineteste, transpira tot; mi-e mila sa-l las mai mult de 5-10 minute sa planga, stiu ca suna putin pentru altii, dar mie in moentele cand plange imi mor neuronii cu viteza luminii; cand era mic si plangea asa, seara cedam nervos si nu eram in stare decat sa plang, mi-era ciuda si pe mine ca nu reuseam sa gasesc solutia , mi-era ciuda ca nu am si eu un copil linistit.
Nu stiu cum sa fac...

Liviana,
bravo, concediu romantic, ce frumos; n-o spun cu regret gandindu-am la mine, ca doar pan acum numai concedii romantice am avut, dar mi-am dat seama ca desi era frumos, ceva imi lipsea mereu, ;

am facut si eu ceva poze pentru bazar; dar vreau sa mai pozez si sa le pun pe toate odata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Io am dat majoritatea hainutelor la o fata care nu-si permite nici din piata sa cumpere,dar la restu' fac poze.Avem si noi pentru bazar cate ceva.

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

DACA mai am ghinion de azi inseamna ca sunt blestemata ! eu am spart un pahar, S un castron si o razzatoare de sticla... deci numai cioburi in casa, urmaresc cu lupa...

we frumos tuturor capsunilor si mamelor de capsuni !
oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Gata io am pozele facute,ramane doar sa-mi spuneti parola si ce tre' sa scriu la fiecare poza.Adica se poate sa scrieti cu rosu mare tot ce tre' sa contina pozele?

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Fetele gata luni plecam la mareeeeeeeeeee!De cand asteptam sa plec.Am facut toata trusa cu medicamente sa fie completa sa nu-mi lipseasca ceva....Lucrusoarelel lui STEFAN sunt spalate un rand este chiar acum la limpezit mai am sa fac bagajul nostru si sa calc niste tricouri sotului si gata putem pleca.

Sper sa nu faceti bazarul fara mine caci mi-am facut temele(pozele) si astept restul de instructiuni parola pt. contul comun de poze si tot ce tre' sa scriu la fiecare poza.

V-am ca ma duc sa mai fac din treaba ca maine este Duminica si io nu prea fac treaba in ziua asta

POZE 1 AN

minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Tot io am gasit aici un www.portalroman.com/teste-psihologice/56-481357-229988.html?view=56&page=133" target="_blank">TEST CARE ARATA VARSTA PSIHOLOGICA.Dupa acest test io am 39 de aniinsa caracterizarea mi se potriveste de minune.Este exact asa

POZE 1 AN

minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

La multi ani Motanel! Sa fii fericita! Scuze pentru intarziere

Arcadia - sper ca e bine Calin si a fost doar o sperietura.

Kokiy - multumim pentru informatii.

Pepsi - ce bine ca ne mai scrii. Felicitari pentru kilograme. Foarte frumosi baieti ai.

Ella - pe plaja nu am folosit scutece speciale pt ca pipi tot trece,sunt ok doar pt kk, asa ca eu ii puneam pantalonasi scurti din bumbac fara pampers sa mai stea si el lejer.
Sandalute de plastic pt plaja, i-am cumparat dar nu le-a folosit pe nisip.
Crema de plaja am avut vichy factor 50 l-am dat doar de cateva ori ,in rest l-am lasat sa il prinda soarele, am stat doar la ore potrivite. factor 30 e de ajuns, 50 e prea mult, parerea mea.
Cu scaunul de masina , incercati sa iesiti zilnic pana plecati si sa faci tot felul de jocuri cu Bob inainte sa il asezi in scaun si in timpul mersului, si o jucarie noua ,ceva pe care sa io dai sau sa va jucati impreuna numai cat sta in scaun.
Sper sa te ajute si experienta mea.

Doxinu - distractie placuta la mare!

Kay - pupici Soniei, cioburile alunga necazurile, asa ca o sa vina vremuri bune .

Caut si eu ceva pentru bazar.

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Poate vreti sa vedeti www.youtube.com/watch?v=MhyS9IGUTtw" target="_blank"> micul dansator

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihamora

Poate vreti sa vedeti www.youtube.com/watch?v=MhyS9IGUTtw" target="_blank"> micul dansator

POZE POZE NOI

Superb,pur si simplu.Au un dans la varsta asta de iti vine sa-i mananci.

STAFEAN ateapta sa vada cum este ritmul muzicii si apoi danseaza.Adica poate fi saritura mai lenta sau mai domoala

POZE 1 AN

minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Miha,
multumesc de sfaturi; deci nu ne trebuie musai pampers de apa.
Cu scaunul de masina suntem in plin proces de imprietenire; l-a adus sotul din masina si l-a asezat fix in mijlocul livingului ca sa vada si ca nu e chiar asa de fioros; s-a asezat repede in el si statea ca un pasha si se uita la baby einstein.
Ne-am gandit sa cumparam monitor de masina, pe care sa-i punem filmuletele cu baby einstein, dar nu stiu daca are timp sotul pana plecam sa se ocupe.

frumos filmuletul cu Dominic;e tare scump; inca nu danseaza...

Doxinu,
distractie placuta la mare!

Mergi la inceput