Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (188)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

A_dejuleeee, hai odata cu netu' ala ca si noua ne e dor de tine de murim...astept relatari de pe meleaguri regale

Atudor...Sa fii fericita, sanatoasa si sa ai parte doar de lucruri bune alaturi de cei dragi...ce mai face Mihaita? S-a recuperat dupa accident?

Dianocica, tot in concediu????
Monica, am vizionat pozele... Teodora e o dulceatza, iti seamana, sa stii...iar Dragos, wow, ce-a crescut...se pare ca-i merge bine la munte, la bunici...cred si eu, meleagurile alea sunt superbe!
Bambo, si de ce ma rog nu mai ai matale chef de scris? Aaaaa, ti-e barbatul acasa si te stoarce de energie ...super dulcica Antonia!!!! Da' ce lungana e, am vazut pozitia de dormit...super-tare...sunteti frumosi toti trei! Cum ati reusit sa scapati de pampers?
Roxanica, eu ma bucur tare tare ca observi imbunatatiri la mersul lui David...Doamne da sa treaca repede, repede!
Danutz,

Doniaaaaaaaa, ce faci???? Iar sunt aia cu netu' cocotati pe stalpii tai???? Mi-e dooor de tineeeee.....
...si daca tot sunt la capitolul Canada, Ktrinel, trebuie sa-ti spun ca tare m-a mai distrat mesajul tau de la topicul cu El Dorado ...Ai dreptate in ceea ce-ai spus.
Mamaana, cum sunt fetele?
Almo, nici pe tine nu te-am auzit cam de multisor...

Gazzela, urzica...auch...nasol...si mie mi se-ntampla lucruri dintr-astea, gen "singura urzica si io o nimeresc" .

Noi suntem bine. Denis vorbeste mult, are o energie care nu seaca niciodata, e tare tandru cu noi doar si nu prea mai loveste (ptiu sa n-o spun intr-un ceas rau)...noi il tot pregatim pentru gradinita, dar zau c-as da inapoi si l-as mai tine acasa ...Azi am fost la shopping toata ziua prin 2 mall-uri si un supermarket si a venit saracutul cu noi si a mai avut si rabdare pe deasupra, iubitu' lu' mama...

Va pup acuma, noapte buna!

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

Buna dimineata dragi mamici!

Am comis-o si noi, prea avusese toata lumea. Oana a facut enetroviroza. Voma 2 zile, diaree a treia, a baut apa si ceai din plin. Ceea ce m-a speriat pe mine a fost starea ei de dupa. Nu a mancat nimic 6 zile, ca umare, desi avea diaree i-am dat lapte. Nu s-a agravat, dimpotriva o sg zi a durat diareea. Intr-o dupa amiaza a stat pe covor si a plans....m-a speriat asa tare, nu o interesa nimic,nici o jucarie, nimic nu o inveselea. Oana e un copil hiperenergic si starea ei m-a socat. In sfarsit a trecut. Sambata si mai mult ieri a reinceput sa manance ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. E cea mai nazdravana fetita de afara. Alearga si se cocoata peste tot, cu baietii mai mari. Se da pe topogan pe burta, ca asa a vazut la caprele de fete mai mari, incearca trotinetele baietilor in panta, normal, ca sa cada in nas, insa nu face la olita si vorbeste aproape exclusiv pe limba ei. Insa daca o intreb ceva raspunde cu da si nu, si da-ul e da si nu-ul e nu. Adica la intrebarea vrei afara la copii, raspunsul e mereu DAA si imi aduce rochita si sandalele sa se incalte.

Iulia=Stefy ti-am trimis mesaj.
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
intru si eu, doar de la servici ca acasa nu mai avem nt....cel putin momentan.
are puiul camera lui. si e chiar frumoasa....daca pot sa ma laud. a fost un pic surprins ca nu mai avea jucarii prin alta parte, le-am adunat pe toate in camera la el. la pat nici nu a vrut sa se uite.....m-au trecut niste emotii pentru ca ii stransesem patul de bb. apoi am inceput cu tati sa il infatam, sa punem lenjerie (noroc ca era cu catei si mingi si a parut interesat). apoi a venit si stefi (i se facuse instructajul) si i-a spus lui dani ca are o camera "super", ca e f frumos sa dormi singur, ca e baiat mare de acum....etc. si brusc a devenit f interesat. seara, dupa baie, l-am dus la el in pat, a baut laptele acolo, apoi m-a strigat, m-am dus si zice:" in pat mare"....eu: "pai asta e patul mare de acum, aici doarme dani".....a cazut asa pe ganduri, dupa care zice" mami in pat". m-am urcat langa el si a adormit in 2 min. a dormit binisor (la fel de bine/rau ca in patutul lui). asa ca pt prima noapte e ffff bine! sa dea DD sa fie mereu la fel. a! si a reusit sa nu cada din pat!

incerc sa nu uit sa aduc maine ap foto la munca, sa va pun ceva poze din concediu....ca am vazut ca au fost cerinte

is tare tare amarata. i-ar mi-a iesit un chist.....drept unde le fac eu, adica in c... si desi iau antibiotic vad ca tot creste. daca trebuie sa ma duc sa ma operez.....nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi. va trebui sa stau acasa, ca nu ma pot ridica din pat vreo 4 zile, dani ma va cere....daca vede ca ma doare ceva el plange mereu....la munca raman singura de maine......ma rog la DD sa imi treaca cu antibiotic si sa nu trebuiasca sa ajung iar la cutit.

roxanica imi pare tare bine ca e mai bine david!
bambo frumoase ca de fiecare data! ce idioata....tipa din parc!!!!!
gazzela bine ai venit. si dnai s-a urzicat o data....doamne cat a mai plans.....bine ca a trecut!
danutz bine era sa fi stiut si eu babismul asta....dani si acum mai are semn de la intepatura de viespe....si spune: pama, abina, buba, au!
dbunny dani mananca rosia intreaga. cu coaja si seminte, ca pe mar. sau ii tai eu bucatele si le papa cu pui, cu furculita.
mie pediatra mi-a spus sa ii dau rosie, dar fara seminte si in general, sa nu ii dau legume cu seminte. ca se digera greu (parca). dar lui dani ii plac prea mult, nu are nici o problema de la ele, nu apar semintele in kk, asa ca ii dau.

va pupic

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

neata. n-am mai avut timp sa intru, in weekend ne-am tot plimbat, am fost la zoo. joi a fost la fel la gradi, adica a plans si dimineata si cand am luat-o, iar vineri dimineata s-a dus la jucarii dar cand si-a dat seama ca am plecat a inceput sa planga iar cand am fost sa o iau acasa era cu copii si nu plangea, ceilalti se uitau la tv iar ea era printre ei. toata ziua a stat cu ghiozdanul in spate, si din cand in cand mai arata spre poarta. ma mai linistisem putin, credeam ca s-a mai adapatat, dar nu-i asa usor.
de dimineata iar a plans rau, se agata de gatul meu si nu vroia sa se dea jos, au venit si 2 fetite la ea, i-au dat jucarii, dar Cristina tot suparata era. abia astept sa ma duc sa o iau.
roxanica ma bucur tare mult ca nu mai schioapata David rau, poate in cateva zile isi revine. incepusei sa-i dai nurofen?
Asiza sper sa fie mai usoara adaptarea voastra la gradi. incearca sa te duci sa stai cu el o ora pe acolo, sa cunoasca copii, educatoarea, si in timp sa-l poti lasa singur. cand o intreb pe Cris daca ii place imi spune ca da, dar cand ajungem acolo sa o las e jale.
bine ai venit gazella.
va pup. o satamana usoara.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

traim, iegzistam, suntem bine sanatosi. mucim si tusim inca, dar mult mai putin...
multumim cui a intrebat de noi

si va pupam cu mare mare drag pe toate.

bucurosi ca david umbla mai bine, ca cris nu plange si mai rau, ca dani a dormit bine, ca lui a_deju ii e dor de gasca, ca avem musafiri noi in topic (salut gazzella! te abordez candva pt neshte pareri de 2 prunci la una bucata mama ) si ne mai bucuram de ce scrie kiki si ktrinel si saryta cea faina, si bambo, yagmur, danutz si ... si ... si ...

pupici mari si multi!!!

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

mey mey, tre' sa vin eu de la serviciu sa va fac

capitol nou !

iaca, pt voi orice!

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui asiza

Bambo, si de ce ma rog nu mai ai matale chef de scris? Aaaaa, ti-e barbatul acasa si te stoarce de energie ...super dulcica Antonia!!!! Da' ce lungana e, am vazut pozitia de dormit...super-tare...sunteti frumosi toti trei! Cum ati reusit sa scapati de pampers?

Noi suntem bine. Denis vorbeste mult, are o energie care nu seaca niciodata, e tare tandru cu noi doar si nu prea mai loveste (ptiu sa n-o spun intr-un ceas rau)...noi il tot pregatim pentru gradinita, dar zau c-as da inapoi si l-as mai tine acasa ...Azi am fost la shopping toata ziua prin 2 mall-uri si un supermarket si a venit saracutul cu noi si a mai avut si rabdare pe deasupra, iubitu' lu' mama...

Va pup acuma, noapte buna!

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

mai prins chiar asa ma tine sotul ocupata
da a crescut o lungana antonia dar nu a mai pus nimic pe ea doar s-a lungit
e tare Denis daca sta cuminte in doua mall-uri la noi nici unu nu rezista iese scandal mare

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput