Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (188)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

ruxandra sb multam de strigare ..e cald rau domle,o las mai moale
bambo frumosi ca de obicei...ce nesimtita aia,da ce credea ca nu ai grija de copila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicabb spune:

Seara buna,

Iata-ne din nou pe aici cu poooozzze, cateva cu Teodora ce-i drept, mai fac, mai descarc si mai pun. Deci: http://picasaweb.google.co.uk/MonicaCojo/TeodoraPrimaLuna02

Si mai multe cu Dragos in vara asta la munte cu parintii si bunicii: http://picasaweb.google.co.uk/MonicaCojo/AzugaIunieIulie2008

De joi Dragos este iar la Azuga cu ai mei parinti, e o liniste in casa... Nu-mi place, mi-e dor de el de nu mai pot... Pe de alta parte, asa cum spunea si Madaluta, are nevoie si fetita de liniste, cred ca ii e destul de rau sa fie trasa de maini si de picioare cand suge desi parca Dragos s-a mai obisnuit cu situatia. Sper sa nu o luam de la inceput cand vine acasa, adica marti.

Eu recunosc ca nu-mi e usor cu toate ca Teodora este mai linistita decat Dragos. Imi pare rau ca nu ma mai pot alinta cu Dragos ca pana acum si nici cu Teodora cum am facut-o cu Dragos. Imi doresc ca fie mai mari ca sa-i pot tine pe amandoi in brate, apoi imi pare rau ca se fac mari. OOOfff. Ma consolez numai cu gandul ca o sa mai fac un bebelus mai incolo.

Cateodata Dragos este tandru cu Teodora. La un moment dat incepuse sa planga si Dragos era primul langa ea, cica sa o legene cu patutul. A reusit mai mult sa o zdruncine dar pe mine m-a bucurat mult. Sau cateodata ii descopera degetelele si zice ooooo, ghidi, ghidi, si rade... Nu mai pot de dragul lor.

Va pup si voi mai reveni cu povesti.

Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Salutare.
Dragi minunate din Bucuresti - am o mare rugaminte ... cine imi poate spune cum ajung din aeroportul Baneasa la Autogara Diego Impex in Piata Natiunilor Unite(pp ca e Piata Unirii) si cam cat fac pana acolo ca habar nu am. Spuneti-mi ce tramvai sau maxi taxi sa iau ... ca in taxi singura nu ma sui. Va multumesc.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny

..zilele trecuta m-a intepat o viespe, tot vin la scurgerea din curtea din spate vreo 2 si i-am dat uneia un sut in fund si m-a rasplatit...acu m-a gandesc ca cat de tare m-a durut, n-am mai fost muscata de viespe inainte, si nu-i ca la albina...daca-l inteapa pe Dani o sa-mi planga o ora intreaga ca din gura de sarpe...

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

apoi cica tot din capitolul babisme...da' la mine a functionat la fix:
Cand te inteapa albina sau viespea, unge si maseaza bine locul imediat cu miere de albine si trece fara umflaturi si fara durere!
E bine de stiut...pt toata lumea!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui saryta

Salutare.
Dragi minunate din Bucuresti - am o mare rugaminte ... cine imi poate spune cum ajung din aeroportul Baneasa la Autogara Diego Impex in Piata Natiunilor Unite(pp ca e Piata Unirii) si cam cat fac pana acolo ca habar nu am. Spuneti-mi ce tramvai sau maxi taxi sa iau ... ca in taxi singura nu ma sui. Va multumesc.

E cam nasol daca nu vrei taxi fiindca nu prea ai nimik direct pana acolo si metrou nu se exista in baneasa. Deci eu te sfatuiesc cu tarie sa iei un taxi pana acolo. Vezi ca la iesirea din aeroport sunt tot felul de indivizi care te imbie care mai de care sa te urci in taxi-ul lor. Ignora-i si mergi de-a lungul peronului, catre iesirea din parcarea aeroportului fiindca acolo gasesti taxi-uri de firma serioase: cris taxi, cobalcescu, meridian, d'artex, leone, mondial, taxi 2000, apolodor,comfort taxi.
P-ta natiunilor unite nu este p-ta unirii si nu e chiar o piata. este un loc gen parcare de unde pleaca autocare , si e chiar la iesirea Calea Victoriei in Splaiul Independentei, oarecum vis-a-vis de Tribunal si de statia de metro izvor.
daca vrei sa mergi pe varianta metrou, de la aeroport tre sa iei ceva (dar nu stiu exact asa ca mai bine tac) catre statia de metrou Aurel vlaicu -cam trei statii de tramvai cred, si de acolo metrou pana la unirea, acolo schimbi linia inspre Eroilor si cobori la Izvor. treci podul pe partea cealalta si te intorci un pic catre p-ta unirii pana la iesirea Caii Victoriei in Splai. De la Unirea poti sa mergi si pe jos fiindca e doar o statie pana la Natiunile Unite.
Eu te sfatuiesc insa sa iei un taxi...e cel mai simplu...
Sper sa te descurci, bafta!
Ah...si cat faci depinde foarte mult cand aterizezi. daca vii noaptea e ok traficul- vezi ca toate mijloacele de transport in comun merg cam pana la 11 noaptea- daca vii ziua, mai ales dimineata intre 8-10 si seara intre 5-7 e jale mare cu traficul...mai ales ca pana pe marti e cupa challenge-naiba s-o ia...cam 1 ora si zic eu, poate mai repede cu varianta metrou.

Mergi la inceput

Stat si vazut pozele:
Bambo, e asa de frumoasa Antonia...si ce ochisori mari si albastri are!!! nu zic nik de faza cu comentariul tipei...decat ca urmele de pe manutele ei or sa se vindece de tot si ea, din fericire nu o sa-si amintasca nik. Misto faza cu balonasele de sapun.
Monica, vizionat cele 300 si ceva de poze! Dragos imi pare ca seamana leit cu tine, pozele lui cu bunicul m-au emotionat rau, iar Teodora e o frumoasa, daca spui ca-i si cuminte...aferim!
Ah si iarba aia verde crud...pe aici e uscata de prin iulie!!!
seara frumoasa la minunate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Danutz - multumesc mult pt sfaturi ... cred ca o sa iau un taxi daca nu gasesc alta solutie, dar am gasit pe site la astia de la aeroport ca ar fi ... Traseu expres 783 - Piata Unirii, Piata Victoriei, Soseaua Kiseleff, Piata Presei Libere, Soseaua Bucuresti-Ploiesti, Aeroport Baneasa ... nu stii nimic despre acest autobuz?
Multumesc ... .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

dragele mele minunate... mi-e un dorrrrr de voi de morrrrrrrrrrrrrrrr!!! mai am de rabdat pana poimaine, ca abia atunci vine netu' si-n partea noastra de sat :) asa ca, evident, nu am citit nimic, am intrat doar sa dau de stire ca traim si suntem ok si ca mi-e dor dor de voi :) revin io cu mai multe detalii de marti incolo..de fapt, ce mai multe detalii...revin in forta si la program obisnuit de marti incolo :) aaa...si v-am mai zis ca mi-e dor de voi de morrr? :))
pupici apasati de pe pasunea regala :)

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Seara buna!

La multi ani ALEXANDRA! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de baietii tai!

Ingeras, ce vorbareata e Maia! Bravo!
Dbunny, Alexia nu mananca rosii crude… de fapt nu vrea sa manance nici o legume cruda. Daca lui Dani ii plac rosiile si le poate manca cu tot cu coaja, da-i, dar ai grija sa nu faca kk moale.
Gazella, bine ai venit la fulguleti!
Asiza, sa-ti fie de bine albastreala! La mai multe stelute!
Kikineata, e inaltuta Garga!
Bambo, Antonia e fetita mare, mai! E o frumoasa si o scumpa cu carliontii aia si cu ochisorii albastri! E super ca ati renuntat la pampers!
Roxanica, ma bucur mult ca David e mai bine cu piciorusul!
Monicabb, sa-ti traiasca puiutii, ca taaare dulci sunt! Teodora e o frumoasa si e atat de micuta pe langa ditamai flacaul de Dragos… Foarte frumoase pozele de la Azuga!
A_deju

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Noi suntem bine, ne-a cam topit canicula de zilele astea, dar asteptam cu nerabdare zilele mai racoroase pe care le tot anunta astia la meteo.

La multi ani ATUDOR!

Noapte buna tuturor si o saptamana usoara la serviciu mamicilor lucratoare!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput