Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (188)
Raspunsuri - Pagina 18
danutz spune:
Neatza, neatza!
Roxanico, nu te descuraja. Chiar daca tre sa astepti atata pana la control...Eu tot sper ca pana atunci Danidutz mic sa nu mai aibe nik.
Dbunny, noi suntem inapoiati rau...rosia doar gatita si fara coaja. Cruda, doar l-am incercat daca-i place cu bucatele mici...nu-i placem, lasat balta. Da' nu cred ca-i chiar asa mare baiul daca papa, ca doar nu papa 2-3 kile/zi! Ai?
Ingerasa, cate chestii zice Maya!!!La mai multe si la altii (io fericita zilele astea ca Maria-sa s-a apucat sa zica in receptor Alo, Alo...bine bine, e un fel de Awo, dar bun si ala!!!)
Gazzella, bine ai venit la fulguleti. Scrie mai multe sa ne cunoastem! Sa-ti traiasca minunile! Bendis, frumos nume- zeita noptii, a padurilor ,a lunii si a vanatorii la vechii daci si sotia lu' Burebista.
Asiza, sa-ti fie de bine albastreala, dai ...
Bai fetelor, cand scapam de canicula???
Io n-am facut nici un bagaj, ma tot gandesc ca e timp berechet...parca vad ca ma trezesc miercuri seara cu nik pregatit...
gata, fug afara sa-mi plimb odrasla...duminica placuta va doresc!
gazzella spune:
multumiri, fetelor!
pai ce sa va scriu? e Bendis ca asa am vrut-o de cand eram prin clasa a cincea si tarziu l-am cunoscut pe taica-su care la vreo saptamana dupa ce ne-am cunoscut mi-a spus ca el viseaza o fetita Bendis
si cum ma gandeam ca altul nu pup cu visul asta m-am agatat de el si s-a nascut si Bendis dupa Felix
si pe noi ne fascina tot asa, mitul zeitei Bendis
despre noi, ea nu prea stiu ce sa va spun
incep cu ce e mai recent
ieri am fost la munte si 6 km inainte de-a ajunge la destinatie Bendis imi spune "vine pishu"
il rog pe mandru sa caute un refugiu (eram chiar pe serpentine), il gaseste, ne dam jos, ii dau jos chilotii si unde credeti ca am pus-o?
intr-o urzica, era singura de acolo si am nimerit-o
i s-au facut niste basici de toata frumusetea
saraca! nu mai vroia nimic, doar plangea, s-a linistit abia cand a vazut Felix un melc urias si era si ea curioasa sa-l studieze
referitor la rosii, Bendis si-a introdus-o inainte de un an (parca!) si cu tot cu coaja, seminte, poate chiar nespalata
deci o lua intreaga, dar mai mult ii manca pulpa, arunca ce nu-i placea
ca ma gandesc acum coaja n-o manca ea oricum la inceput, dar acum o mananca
ii drept ca-s o specie de rosii mici, gen cirese, care-s tare fragede...n-au o coaja tare compacta, dura
Felix (3 ani si 8 luni) Bendis (1 an si 9 luni)
Dbunny spune:
Gazzella nu stiu unde, dar te-am citit inainte...si eu tot rosii tip cirese ii dau asa in manuta, o baga in gura s-apoi musca el cumva din ea...
yoy...urzica la fundoc...zilele trecuta m-a intepat o viespe, tot vin la scurgerea din curtea din spate vreo 2 si i-am dat uneia un sut in fund si m-a rasplatit...acu m-a gandesc ca cat de tare m-a durut, n-am mai fost muscata de viespe inainte, si nu-i ca la albina...daca-l inteapa pe Dani o sa-mi planga o ora intreaga ca din gura de sarpe...
Azisa, danutz, mersi de raspunsuri, am citit mai demult cum ca rosiile crude nu.s indicate stomacuturilor mai mici de 3 ani...dar daca-i plac asa mult...
Kiki cica de adult isi dubeaza inaltimea care-o avea la 2 ani...mai pune ca-ti creste 2 cm, si-o sa ai o lungana de 184!!
Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
gazzella spune:
Dbunny, ups! nu stiu unde m-ai citit ca eu ma introduc in multe, chiar prea multe...
si tot referitor la rosii, din ce am citit io in Italia in cazul unei diversificari conduse se introduc dupa un an
m-ai facut curioasa cu interdictia asta sub trei ani
oare pe ce s-o sprijini, adica de ce?
acide nu-s dupa mine rosiile, ba as spune ca-s chiar alcaline
aciditatea e data de alimentatie in ansablul ei, iar nivelul crescuty de aciditate in sange o da carnea si legumele uscate (fasole, etc)
dar daca per ansamblu organismul e in echilibru (acid-alcalin) rosia nu-i ca schimba tare multe, adica organismul nu resimte aciditatea, n-are cum....
Felix (3 ani si 8 luni) Bendis (1 an si 9 luni)
madaluta spune:
Dbunny: darius a descoperit cam pe la un an gustul rosiilor si l-am lasat la manance..le sugea mai mult decat le manca. Si acum ii plac si ii tai feliute dar nu le scot nici semintele nici coaja.Cat despre legume/ fructe crude si eu stiam k nu sunt tocmai recomandate pentru k pot cauza irtatii la fundulet. Noi chiar am patit-o de la mere....
atudor
danutz: cica de maine gata cu canicula.
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
roxanica2006 spune:
Buna sa va fie inima, fetelor!
Am o veste buna: David nu mai schioapata atat de tare (sau doar mi se pare mie??). Cand alearga nu se mai vede deloc, deloc, nu se mai optinteste in piciorusul lovit. dar totusi cand merge normal, parca se mai vede putintel, oricum eu vad o imbunatatire considerabila. Cristi zice sa nu mai mergem pana la Cj, sa mai asteptam macar o zi, doua, nu stiu ce sa fac...
va multumesc inca o data tuturor pt. atentie, sfaturi, incurajari!
Gazzella, si eu te stiu de undeva...de la parinti AP poate???dianocica o sa se bucure cu siguranta sa te vada! Ne bucuram si noi: bine-ai venit!
Kikineataaaa, mareeeee s-a facut Garga ta! 12 kile, frate!!??Pai stai c-am pierdut sirul, parca faceam chef monstru pe-aici c-am ajuns la 10! trebuie sa-l cantaresc si io pe micutz ca-mi pare ca a crescut f. mult.Dar sper la un 11 kile, mai mult nu cred.
Tot am zis ca te sun, da n-am gasit momentul potrivit, ba ma gandeam ca doarme chihlimbarul lu' tata, ba ca e w-e si sunteti la masa, sau la plimbare cu tot familionul, asa ca o lasam pe luni, sa fim singurele
Laura, tot am vrut sa-ti spun ca ma bucur tare pt. concediul vostru reusit. camera lui Dani cum e??Va tzuc!
dandusuleeeeeeeeee , chiar asa?? Niciun semn??
Donia, tu???
Saryta, sa-ti traiasca finutul! Mama , da ce ati grabit sirul evenimentelor, nascut-botezat-plecat!! Te-am vazut in pozele alea, arati bestial, mama de trei copii!
Dbunny, David mananca rosii fara probleme, cu paine cu unt si cas, moare dupa mancarea asta!!
Alexandraaaaaaaaaa, la multi ani!!!!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
bamboletta spune:
Salutare fetele
Va mai aduceti aminte de mine? suntem bine sanatoase,am avut ceva probleme cu dar acum e bine,chiar daca e tati acasa tot nu am timp parca e mai greu am doi copii
De Antonia ce sa va zic e domnisoara mare nu mai poarta pampers deloc,face pipi kk la wc noaptea se tine pana dimineata nu face in patut f rar mai avem cate un pisu pe jos daca nu sunt pe faza
a ramas aceiasi cataratoare chiar mai rau ,e o vorbareata mai vb si pe chineza dar ne intelegem noi
cand iesim afara cu tricicleta vrea carutul de papusi de la alte fetite daca iesim cu carutul de papusi vrea tricileta de la alti copii,nu stiu cum sa ma mai impart
am avut o faza in parc cu o tipa nici nu stiu cum sa-i spun ma tot intreba ce are antonia la mana i-am zis ca s-a oparit la care ea imi zice : stii?putea sa iti faca dosar penal ca nu ai avut grija de ea pur si simplu am avut un soc,era si ea mama avea un baietel de 1 an,nu cred ca cineva doreste asa ceva la copilul ei m-am simtit ca dracu a luat-o pe antonia si am plecat
inca ne mai chinuie caninii se vede un punct alb la fiecare dar nu au iesit
imi este dor de voi dar nu mai am timp si chef cum aveam inainte
multi multi de la noi
incerc sa pun si cateva poze daca reusesc
Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
bamboletta spune:
poze noi
am uitat sa va spun caprita are 11.100 kg si 86-87 cm deci ne incadram la slabuti
duminica placuta
Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
deeaA spune:
roxanica ma bag si eu in seama ca si noi am patit-o..deci,al meu schiopata de la o injectie facuta de metroclopramid,ei bine a doua zi nu mai calca pe un picior,pur si simplu 2 zile refuza sa mearga,apoi incetul cu incetul a inceput sa mearga dar schiopata rau de tot,am fost la pediatra si mi-a zis ca e ok,ca nu e nik,asa am banuit deoarece i-am miscat piciorusul in fel si chip si nu avea nici o treaba,ba mai si radea,dupa vreo saptamana 2 i-a trecut,apoi a inceput iar,se stramba in fel si chip,dupa vreo 2 sapt iar mai schiopata doar cand mergea adik daca fugea nu mai avea nik(cum ai observat si tu,vad eu)asadar...faci cum stii,eu de felul meu sunt mai calma ,stau,observ,iar daca nu sunt ferm convinsa ca are ceva las timpul sa faca treaba...parerea mea...poopici multi si..sanatate
deeaA spune:
aaaaroxanico si uitai sa spui ca nu mai are nik,nik,merge ca si inainte,super ok.
dbunny a avut si el o perioada cand dorea rosie,eu i-o dadeam taiata in doua ,cojile si ce i se mai parea lui ca nu e ok si le scotea singurel din gurita..dar dupa vreo 2 rosii in aceasi zi mi-a facut moale.