Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (188)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Of, dragele mele dragi... imi sunteti atat de dragi cum incercati din suflet sa ma ajutati, stiu ca micile "scantei" ies tocmai pt. ca va pasa si vreti sa-mi fie bine, mie si puiului meu. Va multumesc mult Am prietene, in viata reala, care-mi asculta impasibile pasul si apoi deschid cu totul alt subiect, de aceea ma impresioneaza atat de mult implicarea voastra si o apreciez enorm.
Ruxandra, Kikineata
Adevarul e ca toata incertitudinea asta in care ma aflu se datoreaza faptului ca nu am in tot Satmarul asta nenorocit un dr competenet pe care sa-l consult cu toata increderea si sa-i respect cu sfintenie sfatul. daca as avea o opinie medicala avizata n-as bajbai asa aiurea, nesigur...si nici nu v-as face voua capul calendar.
Asa cum i-am spus si lui Kiki in particular, am amanat sa-i dau Nurofen lui David tocmai pt. ca niciunul dintre dr. la care am fost nu mi-a recomandat asta si nici nu a adus in discutie o posibila sinovita. Si na, asa sunt eu...daca nu mi-a recomandat un dr vreun tratamanet nu-l dau de la mine putere. Am banuit ca situatia se va imbunatati, ca puiul simte doar o jena dupa lovitura, vazand ca starea lui e buna, nu acuza dureri, sare, urca scari, se catzara, am tot zis: "las, ca maine va fi mai bine!", din pacate nu e asa..tot schioapata rau de tot.
Am hotarat sa mergem luni la Cj, nu avem un nume de dr. dar stiu ca exista o Clinica de Chirurgie Ortopedica Infantila, am vb cu dr de familie, imi da o trimitere si ma infiintez frumos acolo, e imposibil sa nu gasesc un dr profesionist pe acolo, oricum unul mai slab decat in Sm cu siguranta nu voi gasi. Asa cum mi-a spus Asiza, d-na dr Vasilescu e un ortoped fff bun, dar acum e in concediu, asa ca...merg pe varianta asta. ne-am gandit si sa fugim azi pana la urgente tot la Cj, dar Cristi zice ca vor fi mai superficiali, mai comozi, ca la urgente.
Dr de familie mi-a spus ca a avut asemenea cazuri, de copilasi care shiopatau asa brusc, fara a acuza o lovitura ca la noi. I-a trimis la ortoped si majoritatea s-au intors cu diagnosticul de sinovita. Insa acuzau dureri, mai ales noaptea. Parerea ei este ca la David nu e sinovita, dar mi-a recomandat totusi sa-i dau nurofen , Kiki . In rest, m-a trimis la ortoped.
cam asta-i povestea...
Va multumesc tuturor pt. grija, sunteti prietene adevarate!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Of, roxanica, imi pare tare rau ca David nu e macar putin mai bine si-mi pare si mai rau ca nu ati reusit sa dati de Vasilescu mai repede de 25 septembrie. Eu chiar nu stiu unde e Clinica asta de Ortopedie Pediatrica, insa e bine ca mergeti sa mai aveti o parere. Daca aveti timp, da-mi un tel cand vii in Cluj si haideti sa ne intalnim.

Alexandra, draga mea, LA MULTI ANI FERICITI!!! Iti doresc tot binele din lume alaturi de cei dragi si eu tot mahnita sunt ca ai plecat de la fulguleti si nu mai intri sa ne dai nicio veste despre voi. Sper din suflet ca sunteti bine. Pupici la tot familionul!

Danita, cum te mai simti?

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui ingeras26a

BB, 1 an si 4 luni

Eu: unde te duci, mami?
BB: la gagici.
Eu: si ce sa iti faca mami?
BB: masaj!
Eu: si mai ce, mami?
BB : Pupe mana (si intinde manutza).

Si de atunci asa a ramas, repeta destul de des ca se duce fie la gagici, fie la baieti sa-i faca masaj si sa-i pupe mana.

Cand mai sta cu Cata acasa si o intreb « unde ati fost », ea zice “gagici”!

BB, 1 an si 5 luni

Eu, Cata, soacra mea si BB in masina catre munte. Eu imi aduc aminte ca fusesem la un moment dat cu serviciul, cu Bogdan, in Targiviste (un Bogdan oarecare, coleg, Cata stia #61514;).

BB, dupa o juma’ de ora: Bogdan in sus, Bogdan in jos.
Soacra-mea: Ce face, mamaie, Bogdan?
BB: Pupa!
Soacra-mea: Pe cine pupa, mamaie, Bogdan?
BB: Pe mami!

BB, 1 an si 6 luni

e vremea somnicului, dupa baitza si laptic (baut la noi in pat)
pentru ca era si o prietena la noi (cata era plecat), BB a stat mai mult cu noi sa se mai alinte si apoi am dus-o in patutz; ea este obisnuita seara sa o pun in patutz si adoarme imediat, singurica, asa am facut de cand era micutza de tot, am beneficiat de faptul ca a puput avea camera ei.
Ei bine, in seara asta...o pun eu in patutz si incepe sa urle...(ea, care nu plange niciodata...)si ne striga si pe mine si pe ana; mergem la ea, ii spunem ca tb sa faca nani; nimic, se pune pe plans si pe urlat (era deja 12.00 noaptea, in conditiile in care ea la 22.00 max se culca, deci pp ca era si pe fond de oboseala); imi zic: trebuie sa rezist 5 min sa o las sa planga, ca nu pateste nimic;
BB: “mamiiiiii!”, eu nimic, ea “mamiiii!”, eu tot nimic si intre “strigaturi” se punea pe plans; a plans 2-3 minute si dupa aia zice: “GATAAA, bebe nani (bebe cu care doarme), BB nani” si s-a culcat. #61514;
Ne-a pufnit rasul pe infundate, imi venea sa ma duc sa o iau in brate si sa o pup, dar nu m-am dus decat dupa ce a adormit si am pupat-o. A fost atat de dulce!

BB, 1 an si 8 luni

BB: tati, murdar!
tati: de ce, tati, sunt murdar?
BB: tati transpirat, dush! :)

(seara, dupa ce ii dau lapticul, soacra mea imi spune: "hai, mami, du-te si tu si spala-te, ca esti transpirata si murdara, uite, BB e curata" - ca sa nu planga cand plec eu si sa se culce singurica:))

In fata bisericii, ieri: BB duce o manutza la frunte si spune: "Doamne, fa-ma mare si sanatoasa" (am pupat-o), dupa care vede o vaca langa biserica si zice: "Doamne, fa si vaca sanatoasa!"

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

super dulce..dar ce multe cuvinte dificile pronunta..bravooo

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui saryta

Ruxandra - sunt inca in Italia, a nascut fina duminica noapte dupa o lingura mare de ulei de ricin(ca nu mai aveam rabdare ... dnp era pe 19) si maine la 4 avem botezul ... marti dimineata am avion - abia astept sa ajung sa vad fetele mor de dor.
Va pun eu maine si niste poze cu bb mic.
Multa sanatate lui David ... Roxanica eu zic sa mai astepti cateva zile sa vezi cum evolueaza si apoi continui cercetarile - eu una asa as face.
Multe salutari ... va .

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.2006)

Wow, ce rapizi sunteti sau mai bine zis sunt...acum naste..acum boteza..bravo..sa iti traisca finutul/finuta si sa va fie de binevoua, nasicilor...!!!

mai da adeju, dandusa, Daphna , constantencele mele n-au mai dat niciun semn de viatza? Abia asteptam impresii de la casele noi si voi nimic?...Daphna, cum mai esti cu sanatatea?

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Alexandra, aud ca e ziua ta ...LA MULTI ANI! sa fii fericita alaturi de frumoasa familie !!

madaluta, salvezi onoarea Constantei ...Daphna , mai esti bolnava ?.

va doresc un weekend placut ! si nu uitati sa ne mai scrieti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Toc toc

fetelor stiti ceva de Bambo... ca nu-i aud glasciorul de vreo luna buna...

si daca tot am intrat neinvitata, imi spuneti si mie cum le dati rosii copiilor? cu tot cu coaja si seminte?...nu de alta dar Dani e innebunit dupa rosii d'alea mititele tip Cherry, si baga ca spartul...cu coaja, seminte cotor...eu una fac acid de la prea multe rosii, acu...daca copilului ii ie pofta ce ma fac?

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gazzella spune:

sa i le dai?

buna fetelor!
va citesc de vreo 2 pagini timid
am si io o broscuta cam de-o seama cu pruncutii vostri si va citeam
va suparati?

Felix (3 ani si 8 luni) Bendis (1 an si 9 luni)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny

Toc toc

fetelor stiti ceva de Bambo... ca nu-i aud glasciorul de vreo luna buna...

si daca tot am intrat neinvitata, imi spuneti si mie cum le dati rosii copiilor? cu tot cu coaja si seminte?...nu de alta dar Dani e innebunit dupa rosii d'alea mititele tip Cherry, si baga ca spartul...cu coaja, seminte cotor...eu una fac acid de la prea multe rosii, acu...daca copilului ii ie pofta ce ma fac?

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Nu, n-am mai auzit nici noi de Bambo de multisor..sper ca e bine...Bambooooooooooooooooooooooo...

Eu inca nu m-am incumetat sa-i dau rosia cu coaja. I-o dau fie stoarsa (peste orez sau ou de exemplu), fie bucatele mici mici decalotate ...da' bine acuma, nu te lua dupa mine ca io am pitici cu inecatul de la coaja ramasa pe gatlej ...daca lui Dani ii plac, lasa-l sa manance, cum sa nu-i dai?!? Te-am tzucat si mai hai

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gazzella

sa i le dai?

buna fetelor!
va citesc de vreo 2 pagini timid
am si io o broscuta cam de-o seama cu pruncutii vostri si va citeam
va suparati?

Felix (3 ani si 8 luni) Bendis (1 an si 9 luni)

Buna si tie si bine ai venit! ...Sa-ti traiasca copilasii si hai mai des, sa ne cunoastem!

Edit: pfuu, ptiu-ptiu pe mine sa nu ma deochi ca de bine ce-am activat, m-am albastrit!

Slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Gazzella, buna sa-ti fie inima. De acord cu cititu' dar as fi de acord si cu povestitu' :))

Fost la dr pt control rutina si analize pt. gradi de pus la dosar.
Are garga 12 kg si 90cm. Dupa in parc la Kiselef...e asa frumos acolo, mi-am adus aminte de minunatele cu care m-am intalnit.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput