Mamici norocoase de sept-oct 2008 (120)
Raspunsuri - Pagina 5
andy_galro spune:
andreea sigur ca esti pregatita...poate doar teama ca nu stim ce ne asteapta ne face sa ne fie putin frica dar trebuie sa fim tari pentru bebeii nostri....mult curaj viitoare mamica!!!!
34+Andrei
AMR 6 saptamani si ne intalnim cu BB !!!
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
angelynna82 spune:
Denisa si Tzitziri felicitari pt bbi in grafic.
Eu spun ca suntem pregatite sa devenim mame, doar ca inca nu ne dam seama ca in curand vom avea minunile in brate.
Azi nu m-am mai putut abtine si am luat pt bblina un body si un set format din manusi, botosei si fes...sunt tare frumoase
32+ posibil Rebeca Alexandra
Bebe
Eco
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andreea_and Tzitziri felicitari pentru bebe maaare si colul inchis! Eva, Corrina eu de la chic bb am luat numai hainute nr 1, sper sa nu inoate bebelina in ele, ca ea nu e asa mare ca Luca.. |
Eu am luat si un rand de cate trei bodyuri/ pieptaras+pantalon de nou nascut, 50cm, restul body-uri si salopetzele cu botosel nr 1, adica 56 cm, acum ramane de vazut ce haine folosim la maternitate. Macar am si din acelea mici si din cele mai marisoare! Caciulitze am luat una mica mica de baita, restul nr 2 parca, pt 3 luni, sa fiu sigura ca le pot folosi! (mai ales ca nu va fi frig in septembrie).
Acum vreau si eu o pereche de manusi din acelea dulci dulci, care i se pun sa nu se zgarie pe fatza!
Va invit la clatite cu muschi file si branza topita/ dulceata de visine/ nutela/ inghetata de vanilie!
34+ LUCA
Atat mai este pana vine !!!!
AMR 36 ZILE!!!
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
felicic76 spune:
tzitziri: alta data sa ma ascultiTOTUL VA FI BINE, MAINILE IN AER SI etc......sa-ti traiasca grasunul
vecinico: ce face Maia? Vad ca-i cumintica, nu vrea sa te vada fara doamna dr., nu? Bafta sa ai AC la noapte si dormiti bine(si limba lunga de-un cont)
clau: votez pentru Delia Alexandra( va fi sarbatorita si de Florii si de Sf Alexandru si de ziua ei si se potriveste si cu numele vostru de familie, care-i tot de sfant, nu?)
mussete: apropo de burta: anul trecut in sept a nascut sora mea, a facut ceza, cu ea era internata si nastea cu acelasi dr o pritena de-a noastra, dar natural. A doua zi dupa operatie, asteptam sa treaca in salon sora mea de la terapie intensiva si pe hol m-am intalnit cu respectiva. Si eu o intreb: da" tu cand nasti? era in halat si cu burtica...si ea zice: am nascut ieri ouuups! deci, avea burtica ca inainte a doua zi dupa nastere dar mergea singura pe holurile alea! Deci, facui o gafa cat casa, burta nu se retrage imediat, nu vii silfida acsaa
Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
andy.p spune:
tzitzi ce ma bucur ca bb e bine si mai mare cu 2 sapt,felicitari si ptr colul inchis asat e cel mai important.
Si ptr ca intrebati de burtica eu mi-am revenit cam in 2 luni.vinerea cand m-au lasat din spital aveam burta cam la fel si luni cand m-am dus sa-mi scoate firele m-a intrebat o d-na cand tre sa nasc...la botez a trebuit sa-mi iau o rochita mai larga ca inca aveam un pic de burtica.
denisa felicitari...stai in patuc si va fi bine.
35+bbelina
AMR 5 saptamani
laura si andy (07.04.2002)
gargaritza85 spune:
andreea_and sunt sigura ca totul o sa fie bine...cand o sa vin momentul acela o sa te descurci de minune, nu te ingrijora
denisa felicitari pt bebe in grafic
29+ Piccola e Fragile Ariana Stefania
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
gargaritza85 spune:
fetelor de unde cumparati voi manusi pt bebe? m-am tot uitat si eu dupa ele prin magazine dar am vazut doar in set cu alte chestii care nu le vreau...deci unde pot sa gasesc doar manusile?
29+ Piccola e Fragile Ariana Stefania
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
angelynna82 spune:
Eu am lua setul de la Crido Kids, vroiam sa iau separat dar nu am gasit.
32+ posibil Rebeca Alexandra
Bebe
Eco
andy_galro spune:
uitati www.bambicollection.ro/confectii copii si nou nascuti/Manusi bebe-produs/31/" target="_blank">aici manusi pentru bebe...asta daca va place sa comandati de pe net
34+Andrei
AMR 6 saptamani si ne intalnim cu BB !!!
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
CD27 spune:
Offf eu nu am o seara prea buna, din senin a inceput sa curga apa din tavan la bucaratie, apoi pe hol a inceput practic sa 'ploua' din lustra, nimeni nu se invrednices sa opreasca apa in bloc , nu m-am agitat izic prea tare, doar am incercat sa mai strang dn balta, dar cand m-am dus la shushu....a aparut ceva gelatinos, sper sa nu se tina Mikul de chestii din astea tocmai acum cu 'ploaia' in casa
Sper sa apuc sa va zic maine cum s-a rezolvat
34s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/