Mamici norocoase de sept-oct 2008 (120)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria2004 spune:

tzitzirifelicitari pentru bebe grasunel. E foarte, foarte bine mai ales ca si colul e inchis!!!Bravo

+35+puiutul Maria (23.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

da, tzitzi eu sunt cu Euroclinicul dar sa stii ca nu incercam sa te conving de ceva, comentam si eu despre mania unor medici de a speria gravidele. Stiu ca e o optiune personala si mi s-ar parea cel putin tampit din partea mea sa ma bag unde nu-mi fierbe oala. si sigur o sa fie bine pentru toti bebicii si toate "adiacentele" ca doar e odiseea norocoasa, ce naiba

_
Our future determines our past
Fasolica de S37+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Eva ca tot mi-ai iesit in cale...ce fac eu acum?Dau raita pe c h i c b e b e doar doar mai gasesc ceva?.Sunt la capitolul 'bagaj de spital' asa ca vedem ce mai iese in cale.E 'destructiv' shoppingul asta online

32+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Vezi ce dimensiuni te hotarasti sa comanzi ca bebelinii nostri se anunta cam maricei! Nu vor intra in hainutzele acelea minuscule de 50cm! Ia mai multe de 3-4 luni!

34+ LUCA

Atat mai este pana vine !!!!

AMR 36 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

fresh si eu ma lupt cu caldurile astea infernale...cu moralul sunt ok...dar aseara am facut ce ai facut si tu...plans degeaba si tati nu stia ce se intampla saracu...i-am explicat dupa aia ca ma simt foarte agitata si ca am inceput sa o i-au razna evident

29+ Piccola e Fragile Ariana Stefania

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

tzitziri felicitari pt bebe cel voinic

29+ Piccola e Fragile Ariana Stefania

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Sa fii sanatos, bebe voinic, Florin Razvan! Felicitari Claudinna!!!!
Musette,la cateva ore dupa ce am nascut,a a venit o prietena la mine si s-a cam mirat de ce burta aveam.Era destul de maricica,dar s-a retras in scurt timp,cred ca e vorba de cateva saptamani.Stiu mamici care dupa cateva saptamani aratau ca inainte de a ramane insarcinate,depinde sde organism.Oricum,ca idee ,imediat dupa nastere sa nu te astepti la minuniIulia 33+@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Musette si Clau si mie imi place Rebeca dar mai trebuie sa il conving pe tati

Am reusit sa dorm putin, pariu ca la noapte adomr cine stie la ce ora.

32+ posibil Rebeca Alexandra

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

fetelor, nu am experienta, dar sa stiti ca bebele fina-mii care s-a nascut cu 3800 g si 52 cm nu e chiar atat de maricel pe cat mi-l inchipuiam eu - ii vin si hainutele acelea in care nu il vedeam intrat (mi le-a arata mama lui inainte de nastere si mi se pareau de papusa)
Cred ca o luna, cel putin, ii vor veni.
Nici eu nu am luat hainute foarte mici, dar cred ca voi lua macar vreo 2 randuri, sa fie.
Abia astept eco de saptamana viitoare sa vad ce greutate estimata mai are puiul nostru.

36s+ Mihnea Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Tzitziri felicitari pentru bebe maaare si colul inchis!
Eva, Corrina eu de la chic bb am luat numai hainute nr 1, sper sa nu inoate bebelina in ele, ca ea nu e asa mare ca Luca..

Apropos de intrebarea lui musette cu burtica, e utila centura aceea postnatala? E indicata numai la cele care nasc natural sau se poate si la cele care au facut cezariana..ma gandesc ca totusi apasa pe operatie, dar poate la ceva timp dupa? Oricum intrebarea ramane daca ne trebuie sau nu?

Si pe mine m-a apucat plansul...mi-am dat seama ca maine fac 36 saptamani, intru in saptamana 37, am cam ajuns la termen, de acum incolo ma pot astepta sa vina bebelina oricand si nu stiu daca sunt pregatita...ce ziceati de productia de morcovi?

35+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Tzitziri- felicitari pt bebe grasunel!! Multa sanatate si sarcina la termen

Am fost si noi la control si bebe are 2600g - totul e bine, daca stau cuminte la pat nu e nici un motiv ca bebe sa vina inainte de termen.

Sper sa maine sa mergem sa-i luam hainute pt spital - pt acasa avem deja cateva costumase f. dragute primite de la neamuri.

Problema e ca nu ne-am hotarat la nume - astept inca inspiratia de moment.

35 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput