Mamici norocoase de sept-oct 2008 (120)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Salutari si de la noi de aici de pe malurile Begai unde azi e un pic mai racoare!!
Felicitari tuturor fetelor care s-au intors cu vesti bune de la eco!
Bitza si mie mi-ai facut pofta cu branzoaicele, azi imi cumpar neaparat!Ma bucur ca esti bine si ca BB inca mai sta in burtica!
Eva ma bucur de vestile bune despre Anca iar tie felicitari pentru intrarea in luna a 9-a!Ce putin mai e.
Andy.p ce mai faci?
300 iti trimit morcovi mai ales ca faci un suc plin de vitamine din ei!
Mai citesc noutati si mai scriu

Diana
37+ mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

vecinico: prin cartierul "nostru" nu mai trec, decat sa-mi iau corespondenta de la vechiul apartament, acum sunt pe partea cealalta a parcului si astept cu nerabdare palmierii promisi de Piedone, se lucreaza la plantarea lor. La orasel nu-mi place deloc in we, vin masini multe cu nr. de giurgiu incarcate de fuste colorate. In restul saptamanii este Ok, dar mult mai mult imi placea "la noi".

mussete: pe mine Tutu ma cheama mai des din cauza de bebe mare. Penultima data mi-a zis sa vin mai repede de o luna daca glicemia iese prost, bebe avea avans 2 sapt+, acum mi-a zis sa vin peste trei sapt caci si bebe are avans 3 sapt. Iti dai seama ca pb se gandeste ca poate nu-mi amintesc eu bine Um sau ca am ovulat devreme, ce stiu eu, si atunci ma cheama ca pe o gravi cu sarcina mai avansata.
Nu mai fac eco morfo, el sta foarte mult cu sonda pe noi, i-am spus ca nu am poze cu fata lui bebe(si a vazut cate eco am in dosar) si a fost asa amabil si mi-a facut vreo 20 de bucatiLuni sun sa ma progamez la Ramona, hai sa ne potrivim la consultatie.

lucutta: Sergiu, imi place!

Eva: felicitari pentru luna a noua!Mai ai putin pana la marea intalnire!
Ma bucur mult pentru Anca si Carla!

Fresha: citesti pe sarite sau nu ma bagi in seama? Te-am intrebat mai demult daca te-ai progamat la Medlife, parca asa am retinut, nu de alta, dar cand vii imi aduci si mie o tava de placinta dobrogeana cu carne si una cu branza sarata?
Nu am mai mancat asa buna decat la voi

Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Ma indopat cu piersici. Sper sa nu imi faca probleme dar nu ma puteam abtine

Ce bine ca Anca si Carla sunt bine

Eva chiar zilele trecute ma gandeam si eu la monitoriare. M am interesat si se numeste testul non stres. Eu ma gandeam sa i cer dotoritei sa imi faca. Ce are? Io is mai curioasa

mussete daca ai avut abdomenul plat nu o sa ai probelem cu burtica ai sa vezi
De centura eu n am purtat.

Felicic Inisa a avut la nastere 3200. Cam tot asa am avut burta si la ea. Nu sunt asa stresata doar glumesc cu pisicu. Chiar daca va fi mic bb va creste nu?
Ti a facut TT 20 de pozece mistooo. Pai Iosup de abia mia facut 1 poza 3d in care nu inteleg nemek

bitza papi craaap

Laureta bb2 - 35+ si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laureta

Felicic Inisa a avut la nastere 3200. Cam tot asa am avut burta si la ea. Nu sunt asa stresata doar glumesc cu pisicu. Chiar daca va fi mic bb va creste nu?
Ti a facut TT 20 de pozece mistooo. Pai Iosup de abia mia facut 1 poza 3d in care nu inteleg nemek

Laureta bb2 - 35+ si galusca Inisa(10 iunie 2004)

hai bey, sigur nu-i pisic Mai bine ca ai burta mititica...
Eu ma gandesc ca daca mai am doua luni pana nasc sigur imi crapa pielea de pe burta, ptr ca efectiv nu-mi dau seama cum ar putea sa se intinda mai mult de atat (a inceput sa ma manance si eu ma gandesc ca urmatorul pas sunt crapaturi direct, nu vergeturi)
Da, pozele de la semnatura, falcone, sunt facute de el 20 cu fata lui bebe si una cu masuratori. A avut chef de noi!

referitor la centuri, eu ma gandec serios sa-mi iau una si inainte de nastere, sa nu ma mai doara spatele de la burtoi, si sigur iau una pentru dupa nastere la indicatiile si sfaturile mamicilor din familia mea, mi-au spus ca le-a ajutat mult la capitolul moral, pentru ca pielea atarna inestetic si arati nashpa si in al doilea rand au sistemul acela cu mos si baba, strang burta bine si pot fi purtate din maternitate(in cazul nasterii naturale)

Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

dya multumesc de intrebare sunt bine..cu somnul mai greu,dar ma obisnuiesc.Tu ce mai faci?
andreea_and felicitari ptr schimbarea semnaturii

35+bbelina
AMR 5 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Andy.p,Bitza,Andreea and,Felicic,va multumesc ca pentru incurajari.
Va pe toate si va doresc un wekend minunat!

29+Sergiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Diana ma bucur ca esti tot 2 in 1 !
Laureta daca faci un pisic macar o sa fie unul tot asa frumos ca Inisa!
Fofolicia , eu tocmai am observat in partea de jos a burtii niste vergeturi de toata frumusetea, cu toata Mustela data la greu...faza misto e ca am avut nevoie de oglinda sa observ zona, altfel eu eram convinsa ca sunt bine mersi fara vergeturi pe burta. Mai umbli prin oras pe caldurile astea?
Laura merci . Cu somnul eu am observat ca ma ajuta doua lucruri, in primul rand sa nu mai mananc dupa ora 6 ca altfel imi simt mancarea in gat pana la 1-2 noaptea si sa stau o ora la aer inainte sa ma bag in pat. Asta nu inseamna ca reusesc mereu sa dorm, e mai greu cu mancatul ca mai bag un pepene ceva dupa 6 si m-am aranjat in noaptea respectiva.
Monica, Nusha sper ca ati iesit din butoi!
Clau cum esti azi?

Ok o sa imi iau si eu centura, pana acum am vazut-o doar pe cea de la chicco...exista ceva mai ieftin si totusi bun?

36+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Buna ziua burticutze

Am venit de la eco. Sunt dezamagita, bb nu ne-a aratat deloc fatzuca... Este pozitionat cu capusorul in jos,putem sa ne nastem natural. Asta e bine. Avem placenta cu grad de maturitate 3. Asta nu prea e bine..

Rinichii par sa fie tot cu probleme..Dar mai vedem la nastere.
Problema este ca la masuratori au iesit f diferit de ceea ce mi-a zis dr T. Adica acum a iesit ca ar avea 1750g si ca e cu o sapt mai mic... Cum e posibil ???? Sapt trecuta avea 1900 si acum mai putin ?? Cu siguranta nu avea cum sa scada, doar sa stagneze. Deci care a estimat gresit????

Ooofffff...

Valentina 32 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

babytza sa stii ca fiecare dr.si aparat masoara altfel..la fel am patit si eu inainte cu o sapt la eco de la cabinet avea 34s la doppler aceasi dr imi spunea ca nu ca are 33s,deci ..si tot ea mi-a spus apoi ca fiecare aparat masoara altfel,nush ce sa zic.
Imi pare rau ca esti suparata,tot e bine ca bb e cu capul in jos si puteti naste natural;eu zic ca va fi bine pana la uram

35+bbelina
AMR 5 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Babytza de ce nu mergi tu la eco doar la Iosup? Stiu ca si tzitziri a fost dezamagita de eco de la medlife, nu-mi prea inspira incredere ecografistii lor, tu la cine ai facut? Sigur nu a scazut bebe in greutate, eu inclin sa cred ca dr de la medlife a estimat gresit. o sa fie totul bine, sunt sigura! In locul tau m-as programa repejor la Iosup, asa vezi ce zice si de rinichi.

36+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput