Mamici norocoase de sept-oct 2008 (120)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Neatza burtici, suntem bine, a oprit cineva apa intr-un tarziu (cred ca m-am cam speriat ca eram singurica, mama incerca sa gaseasca pe cineva sa opreasca apa si sotzu era plecat si mi-era frica cand vedeam ca iese apa chiar din lustra)Acum spal vase la baie, dar totul e bine. Teeaba gelatinoasa nu a mai aparut, am stat cumintica, stiu ce s-a mai discutat si daca era din dop...se poate reface (am bagat la cap ce au zis mamicile cu experienta), cred ca ma durea burtica pentru ca am stat chircita pe vine sa sterg apa, dar mi-a trecut.
Va multumesc la toate pentru incurajari
Am vazut ca Anca e bine, la fel si micuta Carla, multumim pentru veste Eva
tzitziri, felicitari pentu grasune, cu 2 saptamani mai mare, super
babytza ma bucur ca David e bine, sper sa gasiti o solutie cu mortaciunile

34s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Eva,felicitari pentru luna a 9a si ne bucuram ca Anca e bine.Nu mai are ea timp de altele .O sa ne vina si noua randul

Babytza,super pontul cu Oborul.Tocmai am 'primit' doua camasi si un halat vesele de acolo.Primit= eu stau in pat si al meu vine si le prezinta.Dar sunt tare incantata.

Deci am inceput si noi operatiunea 'bagajul de spital' si sper ca pana luni sa o definitivam.

Piersicutza, tocmai scriam ieri ca bebe e intr-o minunata pozitie pelviana si ca la cele 2600 gr nu se stie daca se mai intoarce...Eu nu ma apuc acum de exercitii de intoarcere (sunt consemnata la pat si nu stiu ce as face la orizontala), si nici nu stiu daca il conving 'din vorbe'.Asa ca ramane de vazut.Dar sa fie cezariana cea mai mare problema

33+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

bitza eu am fost la apel pe la 8 dimineata. dar tu mai ai multe branzoaice ? nu poti sa trimiti si mie prin posta ca tot la ele de cd povestesti.

eva felicitari pt intrarea in luna a 9a si multumim de vestile despre anca

37+ Vlad Alexandru

puiutz
poze
puipui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Citat:
citat din mesajul lui bitza2008

OOOO, Iepurica...cum, unde, de ce?Vad ca esti cunoscatoare a zonei!

37+LUCAS
AMR 3 saptamani!!!

bine.. gabta...ma dau in vileag.
Socri mei sunt din Albesti. Tata socru are sora la Dragsani (la ponton).
Cand merg in Co la socri musai tre sa tragem un pescuit.
Dar din cate stiu in ultima vreme u mai stau lucrurile asa de lejer.Au bagat jandarmi pe lac....

Eu, iepurica 29+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Buna fetelor,am aparut si eu dupa o saptamana deoarece am fost plecata la socrii la tara ca este mult mai racoare in casa decat in apartament.
Am vazut scrise numai vesti bune cu bebei sanatosi .
Felicitari Claudinnei pentru ,sa fie sanatos si ea sa se refaca repede!
Felicitari si viitoarelor mamici care au fost la eco si ne-au adus vesti bune la fel si celor care au schimbat semnatura!

Eu ma confrunt cu ai mei deoarece in sfarsit am ales un nume la bb si lor nu le place si imi fac o gramada de nervi si le explic ca noi punem ce nume vrem la copilul nostru fie ca le place fie ca nu.
Atunci maicamea vine cu tot felu de nume din filme ,sa ma mai gandesc ca nu-i frumos numele ,ca este nume de tigan ,ca asa il striga pe nu stiu cine,tot felul de prosti de astea care imi fac numai nervi.

29+Sergiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

July eu am avut rahi-epidurala, am stat 20 de ore la terapie intensiva (prietena mea care a nascut la Euroclinic a stat direct in salon), efectul de la rahie a disparut complet la 12 ore de la operatie, am prietena la care a tinut 6 ore. M-au ridicat cand m-au mutat la salon, mi-a spus clar asistenta: iti scot sonda si de acum esti pe piciorele tale sa te duci la wc, mama si sotul m-au lasat special singura in ziua aia ca sa ma mobilizez si am tot patrulat pe la copil, pe la o prietena de aici de pe DC dar ma cam tineam de zid si evident poteca la baie. La inceput am simtit efectiv ca ma scurg apoi era din ce in ce mai bine, era mai greau sa ma ridic din pat dar pana la urma am gasit si pentru asta o tehnica.
babytza mie mi-au dat ei camasa cand m-au dus in sala si cand m-au adus la salon apoi m-a ajutat infirmiera sa ma imbrac in a mea.

Miruna 36+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Lucutta nu te lua dupa nimeni,tu si sotzul tau hotarati ce nume puneti copilului..iar mie sergiu imi place.

35+bbelina
AMR 5 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Lucutta, welcome back! Nu le mai zice alor tai ce nume ai ales..zi ca ei si fa ca tine....si pune-i in fata faptului implinit si atunci nu vor avea decat sa accepte alegerea voastra.
Fresh, dupa ce am scris am realizat ca tu esti in pat urmarind olimpiada.Iubita, eu cand merg la piata ma abat si pe la patiserie ca-s fan.
A propos de olimpiada,Iepurica, castigatoarea aurului de azi Georgeta Andrunache e din Dracsani contaranca cu al meu.
Iepu se dau permise de pescuit dar contra cost!
Scuze pt offtopic!

37+LUCAS
AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

tzitziri, iepurila, Eva felicitari pt schimbarea semnaturii!! Era sa ii urez si Ancai, ca si ea tot azi schimba semnatura, dar gata, ea a intrat in randul mamicilor si nici noi nu mai avem mult .
Babytza bafta multa la eco!
Musette, Iepurila distractie placuta, sa nu va obositi prea mult pe-acolo .
Piersicutza welcome back!
Lucutta mie una imi place numele Sergiu, mi se pare asa..nobil. E copilul vostru si mi se pare normal sa-i puneti ce nume vreti voi.
Andy g , tot singurica acasa?
Bitza branzoaice, saramura de crap ...

Gata, am schimbat semnatura, productia portocalie e in floare .
M-as incumeta sa ies mai pe seara cu sotul prin Plaza sa cautam cercei pentru fetita, ca vreau sa-i am la spital sa-i faca gauri acolo, sper sa fiu ok cu tensiunea.
Raportez +18kg, circumferinta burtica 122cm , sunteti niste norocoase cele care ati pus doar 5-6kg pana acum, atata timp cat bebeii vostri sunt bine...la mine e rau ca deja aveam surplus si cred ca din cauza multelor kg in plus mi-a crescut si tensiunea.

36+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

fetelor nu ma injurati va rog.
stiu ca s-a discutat la odiseea noastra de argumente pro si contra recoltarii de celule stem
Va rog eu mult imi puteti spune pe la ce capitole? Ma intereseaza in special argumentele contra.

Daca vreuna din voi se indura si are timp sa imi mai explice o data o rog sa o faca pe PM ca sa nu trezim reactii.

Sarumana

Eu, iepurica 29+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput